![]() |
ce sa-ti spun... si tu esti pulbere!
nu mi-a placut filmul nu 'pt ca nu a avut succes la cannes', ci nu a avut succes la cannes pt ca nu mi-a placut mie. e bine asa? :P PS si nu inteleg ce cauta topicul asta la 'acum pe ecrane'?? ruleaza undeva si nu stiu eu? |
SEPTEMBRIE!?!?
I give up. This country sucks! |
Mda. A scris Emanuel in el si credeam ca se ocupa el de el. O sa-l mut la film in general dar e tampita chestia ca mai aveam un sin city, trebuia inchis de la inceput. Whatever
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Mi-a placut cometariul lui aditza, nu stiam ca pe aici scriu oameni pe care ii intereseaza ce e la Cannes, sau care se ghideaza dupa ce zic aia. Eu il consider in continuare un film misto, ceva deosebit fata de ce am vazut pana acum.
|
ciudat,parca aveam si eu un post pe aici...in fine.n-am vazut filmu' si nici n-o sa-l imprumut si nici n-o sa-l bittorentez si...nu!deloc.asa cum sunt carti pe care nu e nevoie sa le citesti ca sa stii ca sunt proaste,acelasi lucru e si aici.de prin iarna numai despre asta aud pe langa mine,despre comparatia dintre max payne si vampire:the masquerade-jocuri excelente,n-am ce zice-si sin city.si n-am nici o curiozitate sa-l vad,ca stiu cine mi-s frank miller si simon bisley si n-am nici unchef sa vad povestile alea urban-gotice de doi lei si violenta aia cartonata/caricaturizata/tarantinoizata pusa in miscare de actori cat se poate de decenti.in joace,da,merge,da' in film,ba!
|
cine sunt fanii inraiti? am devenit fan peste noapte? FANtastic... acest acest om CooLT
|
cea mai tare faza din film e cea in care rourke vorbeste cu capul de mort in masina(si aia filmata de tarantino);fimul seamana cu niste comics uri "insufletite",dar ce i prea mult strica
|
dati sa asteptam sa vedem sin city 2 si 3; all eager to see both of them...
|
Sincer am incercat sa vad filmul insa nu am rezistat pana la sfarsit...Intr-adevar ideea este originala...dar nu mi se pare un must see!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:39. |