![]() |
Filmul a plecat direct in Ungaria la un alt festival, ca de altfel si A Hole in My Heart, Czech Dream, Whisky sau Private.
|
Si Chirilov.
|
Originally Posted by Leonard:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
fost astãzi la Elvira la Les petit fils. Nu era chiar filmul corespunzãtor cu mood-ul meu dar mi-a dat o senzaþie plãcutã, deºi n-am înþeles mare lucru din el fiindcã mã gîndeam la altceva. Totuºi, drãguþã faza cu duºul, ca ºi discuþia despre luminile turnului Eiffel. Surprinzãtor (pentru un film care nu m-a prins), nu m-a plictisit, mi s-a pãrut chiar scurt.
încercat sã vãd filmul urmãtor (argentinian, nu ºtiu cum îi zice) dar mi s-a pãrut o dramã serie B a la Philadelphia fãrã nimic care sã mã captiveze. am plecat dupã vreo orã cã mã luase somnul. oricum sala aproape goalã, oameni triºti. cam deprimant. nu se comparã cu atmosfera festivalului de la Cluj |
pt benny
kiri nu e la nici-o ungarie, ci la cj, vbit azi cu el, spera sa se intoarca diseara (greve tren, etc). daca aveti ceva reclamatii, direct lui. pt nightwane why don't u f.u.c.k. yrself & save us za posteishian: daca vroiai sa vezi filmul asiei, trebuia sa-ti misti curu & sa te duci la cj, ca tot omu. cred ca bucurestenii au ce merita :P |
Ok, auzisem ca s-a dus la festivalul ala unde e tot director artistic.
|
eu merg azi la 'the machinist'. la ora 22:00. :)
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
auzi, Village Person...do me a favor (mai exact do us a favor) si cara-te cu YMCGAY-ul matale ca pute a intestine perforate. |
bai, voi doi ce-aveti ?
|
pt notorious
nu te ambala in leg. cu sado-maso-cristul: inca unul care ma uraste pt ca nu i-am raspuns 'corespunzator' la mp-uri... e deja un pattern ;) |
'the machinist' a fost misto pe parcursul unor 95 de minute intregi (atmosfera care transcende genul noir al anilor '50-'60 !), pt ca pe final sa o rasoleasca rau de tot. ce pacat ! :(
|
Originally Posted by notorious:
|
eu nu te urasc, papushel. n-am nimic cu tine. sa fii sanatos si sa ne traiesti mult si bine. :) |
Originally Posted by notorious:
|
on topic: vãzut azi filmul rusesc '4'. Dupã primele 40 de minute credeam cã e genial ºi mã gîndeam deja sã-mi schimb topul. Însã devine o labã tot restul filmului. Partea cu babele ºi porcii mi s-a pãrut total lipsitã de sens. Trofeul Transilvania la mizeria asta??????? Poate dacã se pãstra doar prima secþiune (circa de 30 min) cu discuþia la bar (care se terminã cu 'sunt de fapt acordor de piane), avea ºanse la secþiunea de scurtmetraje. Pt filmul per ansamblu, nota 4 e prea mult.
|
pt nightwane
don't 'papushel' me! :x si sa se mai stie ca m-am saturat sa fiu considerat gay-ul de serviciu al forumului, e o mare timpenie. adica ce, daca tii post o data pe sapt. se keama ca esti vegetarian?! cum scriam si in ult. dilema, mie nu-mi plac gay-ii!! e o minoritate mult prea numeroasa pt gustul meu; ah, daca eram doar eu, singur in ac. minoritate... acum, cu atitia care-si fac 'coming out'-ul, parazi gay blabla, s-a banalizat mult prea tare pt gustul meu, nu mai e cool... si inca ceva - for the record: i don't share anything - nici macar sexualitatea :P |
ho ho ho! Slow it down. I "papushel" almost everybody. Daca nu "papushel", i "tzontzonel" them. Defect profesional. Calmeaza-te dracu'! |
Vine cineva la Calvarul azi? Cum e Mila de Mars, filmul bulgãresc? meritã?
|
All times are GMT +2. The time now is 02:04. |