![]() |
Cam penibila intorsatura a filmului romansec. De ce tot ce prinde asa mult la public violenta gratuita? Va iesi oare vre-un film din tipar?
nume> zi si noua mai exact ce-ai vazut la filmari. Presupun ca erau baietii pe strada si-si dadeau cu sticlele sparte in cap. Si cu accent sin ala de cartier, deh. |
Originally Posted by Herzeleid:
|
Originally Posted by nume:
:lol: :lol: si ceva cafteala, nu se iau la bataie cu mafiotii ? |
Am si eu un insight asa. m-am dus intr-un weekend sa joc un basket in sava si nu sa putut ca filmau astia la serial in dusurile din vestiare. film politit romanesc cu stene filmate in dusurile liceului sava. scena aia sigur o sa fie penibila:> eu pana la urma nu am jucat basket si asta e cam singura injuratura pe care o am momentan la adresa serialului. Astept ziua de maine cu "infrigurare":>
|
Kwisatz joaca baschet la dusuri? :lol: :lol:
Scuze! Nu m-am putut abtine. |
Faza la dushuri au filmato atunci cand gica a dat foc :> se vedea in spate gresia:). Bai filmul a fost mai bun decat ma asteptam dar oricum la pamant. Calinescu si rotula au jucat bine, calinescu a fost tatic. Banica a fost caterinca rau. Istodor... nu stiu ce cauta in filmul asta... relatile lu maica-sa banuiesc. serialul e bun de o caterinca nimic mai mult.
ps: cabral e penibil.... |
oricum daca filmul asta se vrea serios e o penibilitate. daca se vrea caterinca e super reusit:>
tare rau dacia aia!!!:> |
Lethal Weapon wannabe. (combinat cu Bad Boys)
|
bine iacob.
bine bucur. bine dinamism+ritm (cu unele minusuri). |
Nu e rau. Depaseste conditia "productiilor" Media Pro Pictures. E tras in Buftea tot, mai putin faza cu piscina filmata in Herastrau.
|
Tare rau finalu' ca Dacia! Banica si Calinescu chiar mi-au placut, iar Dragos Bucur se vede ca e actor de meserie. Regizoru' asta nu poate sa miste camera? Prea des se shimba cadrele! In rest bunicel. Usor de urmarit.
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
Originally Posted by BeNnY:
un fel de combinare cu Bad Boys.Oricum foarte bun serialul. Isi merita Banica rolul de gangster,cabral la fel a jucat foarte bine. Cosmina PAsarin cea mai tare. |
Originally Posted by Denis_stelistu:
|
Seamana perfect a clip publicitar/muzical. In primul sfert de ora am trait intens senzatia asta, mai ales ca multi actori de acolo (am numarat 5) apar destul de des si in reclame. Reclame cu decoruri FOARTE similare cu cele din film. Cred ca si ritmul filmului, frecventa replicilor, intonatia sunt similare cu cele din reclamele produse la noi.
Cand se auzea muzica pe fundal, batea spre videoclip muzical. Per total, originalitate intentionat ZERO. E super naspa situatia asta de pe piata, cand nu au nici un concurent la seriale de actiune romanesti. Au identificat exact publicul tinta (cei care nu au chef de Divertis) si i-a livrat exact ceva de care sa nu se planga. Noi cei de pe forum o sa ne uitam la Divertis, restul or sa se uite la Baieti buni. Toata lumea castiga. |
OK Dude.Dar a incasat una tare de la Banica.Am uitat-o sa spun. :P |
Originally Posted by Dino:
Nu, noi cei de pe forum n-o sa ne uitam la Divertis. Poate tu, ca noi nu. |
review la episodu 1 : *burp*
atat. |
Am vazut. Am inteles ca s-a ales cu o vanataie. Saracutza de ea. Sa se sacrifice in asa hal pe altarul artei!
Chiar mi-a placut! Sincer! Pote devine din ce in ce mai bun. La al 4-lea episod s-a schimbat regizorul. Sa asteptam si sa vedem. A fost mai bun decat ma asteptam! This is so exciting :w00t: ! |
Asta ar fi concluzia. E un pas. Influente din Furia la greu ... o sa vedeti mai incolo. |
All times are GMT +2. The time now is 10:46. |