![]() |
Re: ce ziceti despre ...
Originally Posted by MinRep:
acum Jim Carrey cauta sa demonstreze ca e actor. da pana acum s-a tot scalambaiat in fata camerelor. acu au si fazele astea un haz in mintea acelora pentru care orice are haz: de la degetul care misca pana la batranul care se impiedica de bordura. ca filmele lui JC numa pe asta se bazeaza: ca spectatoru pica sub scaun de ras cand mutra lui incepe sa se schimonoseasca. nu se petrece asa ceva si in cazu iubitorilor de VM (ie Vacanta Mare)? dom'le, apare garcea, cum sa nu razi, doar sti ce se va intampla! d-apoi asta-i faza! sti ce se va intampla - nimic interesant! da altfel creca si JC s-a cam gandit ca risca sa ramana in cataloagele cinematografice cu casete video ca cea mai flexibila mutra din tat hollywoodu. asa ca omu a trecut pragul unor filme interesante. |
Re: ce ziceti despre ...
Originally Posted by gionloc:
|
Jim Carey e intradevar unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Holywood,in Mask e genial,dar a reusit sa arate ca poate juca si drama ,mi-a placut in Majestic,Eternal nu l-am vazut inca.El s-a inspirat mult dupa parerea mea din tipul de umor pe care il practicau negrii,cu acele glume "de olitza",mai ales Chris Rock,Chris Tucker,Martin Lawrence . Un alt actor de comedie care promite multe e Adam Sandler.
|
jim carrey..cel mai bun actor de comedie al momentului (i-a dat parca la globuri un premiu lui master robin williams..cel mai bun comic-parerea mea)..si totusi sa il vezi in eternal sunshine e o chestie mare..adica mie mi se pare ca aici e cel mai putin amuzant (nici nu se cerea) dar si cel mai profund..
|
mi-a placut foarte mult in "lemony snicket's..."! am murit de ras la faza cand imita un raptor!! :lol:
|
tsapin actor :) cum era vreme ca dac comedia avea succes cu el in roluri ... pina shi la cele vechi " Tupoi i isho tupeee" - " prost shi mai prost " ma tiri de ris ..
|
io zic ca un Oscar tot trebe sa-i dea odata si lui...si daca nu-i da, tot unul din preferatii mei ramane :P
nu e usor sa-ti pui stampila de "maimutoi" care lasa in urma gramezi de coji de banana, iar apoi s-o dai pe kestii serioase...cu succes si ce daca a jucat in Ace Ventura?! daca Charlie Sheen a jucat in Hot Shots inseamna ca nu e un actor bun?! |
Originally Posted by Cinemania:
da :P |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Nu sunt de acord. Faptul ca nu-i un actor bun il face sa nu fie un actor bun. :) |
Jim Carrey este un actor cu umorul ridicat continuu facand dintr-o vorba simpla un joc comic interesant.Mie cel mai mult stiu ca filmul care mi-a placut a fost The Mask of Magic :)
|
The Mask of Magic???
poate e mai simplu "The Mask"... |
e prea tare tipu' (de la cablu)
apropo: vreau shi eu ace ventura 1,2 in format digital de la un utilizator de dc++ . eventual cineva care are extern bun sa il ia shi eu il iau de la el din metro.. hai va rog... |
Rolurile care l-au consacrat au fost multe dar in special Masca. Are ceva ce nimeni nu prea a avut pana acum. Something : insane. Dar in viata de zi cu zi mi se pare un tip linistit.
|
Si acest Insane se poate traduce foarte usor in genial sau briliant...
|
Da Jim este intr-adevar un "insane" genial
|
tipu s-a remarcat prin rolurile sale din comedii mai ales ... dar am vazut eternal sunshine of the spotless mind unde pot sa spun ca mi-a placut cum a jucat ... desi nu e specialitatea sa. Plus ca filmul a avut o distributie aleasa... :)
|
Originally Posted by Amaua:
ba da...asta e, de ceva vreme, specialitatea unui actor ajuns la maturitate ai vazut Truman Show, Man on the Moon, The Majestic? |
poate ca e de ceva vreme filmu (anu trecut , vara cred ca a aparut la noi ), dar ce conteaza ... a fost un film bun ... da, am vazut the truman show si majestic .... mi-a placut in truman show iar in majestic hmm .. nu prea i se potrivea lui rolul dar merge :happy:
|
in The Majestic nici eu nu prea sunt convins de rolul lui...nush de ce, dar mi s-a parut cam fals, sters...dar poate nu am fost atent la rolul lui prea bine... :)
|
....
Ma intreb daca se poate compara cu Mr Bean sau Benny Hill. Si astia tot maimutoi erau .
|
All times are GMT +2. The time now is 14:54. |