![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by BeNnY:
rareori |
jay, nu incepe cu bancuri subtile, ca nu se prea inteleg la ora asta tarzie.
gaandalf... da, cam asta e trend-ul, dar cum am zis, asta e treaba lu' benny atunci (and any other moderator in general)... trebuie sa stearga promt messajul, sa nu mai existe week-end-uri in care sa se injure in draci, si apoi luni sa se afle ca 3 indivizi au fost ban-ati din cauza aia, si topic-ul inchis. ... it'd work for some time.... eu ma intreb insa cati ar scrie acolo, asa, fara nici un flamer, fara nici o injuratura, fara nici un sut in coaie etc...? it could get boring fairly quick. poate ar scrie numai 2-3... the masses wouldn't bother. |
Originally Posted by Nae:
existau useri pe acest forum care ii vedeti in filmele romanesti... sa stiti ca nr lor a scazut drastic ... |
nu... nu 24/7... si nu trebuie sa fie numai unu'. sigur, nu-i dau vina lui Emanuel pentru tot ce se intampla pe cinemagia, dar daca omu' se obisnuieste cu injuraturi, atunci nu se mai gandeste ca mai exista si alta modalitate... cand am intrat eu pe forum nu se injura mai deloc, si atunci iti si era frica sa zici ceva urat... acu', pana ca si moderatorii injura (v. Ambra), si pe ei nu-i mai cenzureaza nici computer-ul... aici e problema... o actiune o stimuleaza pe cealalta... easy.
stiu ca sunt oameni din cinema-ul romanesc pe cinemagia... cunosc fenomenul, si cunosc si persoanele... insa daca imaginea cinemagiei a devenit "maidanu' din spatele blocului, online", atunci este de inteles... spune-mi, inafara la topicu' cu Kubrick, si la 2-3 filme, unde nu s-a injurat urat, unde s-a mai discutat serios despre filme? a devenit trist, ca sa fiu sincer. sometimes it's still fun, but that's it. |
Originally Posted by Jay:
Uite si avanpremiera! 8) Un control antitero la intrarea-n sectie? Detectoare de metale-n link? Un S.P.P., ceva? |
sad? such mild words ... it's far worse!
acum 1 an de zile vb cu niste useri mai vechi si ziceau ca la inceput era si mai grav. Cum spuneai ceva ... una sau 2 peste bot automat. Nu exista termenul de gusturi sau pareri persoanel. dupa a fost totul mult mai bine... k la tropice ... si acum iar a luat-o razna... |
Drept zici, Gandalf, cu o precizare:
Dupä "shoot"-urile de rigoare, la faza cu "ask questions" nu se mai prea ajunge - cä, vorba ta: "read". Adicä-i nevoie si de niticä alfabetizare pentru asta. |
recomand tuturor forumistilor, la intrarea pe forum, sa citeasca cartea f. frumoasa a lu' herman hesse, siddatha, ca sa reuseasca sa gasesca balansul sanatos a actiunilor lor.
|
|
Ei nu au problemele noastre... bani, vecini in Colentina, femei, manelisti...etc
|
|
Originally Posted by Pitbull:
din pacate nu ai cum sa opresti intrarea unor oligofreni pe forum... asa ca se mai intampla sa gasim indivizi de genu' irene sau Blue... asta e inevitabil... singura posibilitate este sa transformi (printr-o moderare impecabila) site-ul asta intr-un site de elita... dar cum am mai zis, atunci ai 3-4 forumisti speriati care scriu p-aci, p-acolo cate ceva, cinemagia nu mai are reclame, and everything goes down... the masses keep this site alive, unfortunately.. asa cum este peste tot. cum am zis, ne trebuie un echilibru'... |
ei nu au problemele noastre, au altele... iti spun din proprie experienta ca in america gasesti in fiecare dulap de peste chiuveta pastile calmante, si in germania la fel... nu despre asta e vorba... intrebarea este 'how to cope with this?'.... in america se mananca pastilele, in danemarca se duc si mai futa cativa copii sau mananca flori, si noi injuram pe strada, in magazine, un autobuze, la servici, pe site-uri etc... fiecare in felul lui... nu poti spune ca noi suntem mai frustrati, asta ar fi gresiti... frustrati cu adevarat sunt numai finlandezi si ungurii... aia injura (vocabularul cel mai vast il au ei), aia fut copii, aia mananca pastile, dar se mai si arunca de pe geamuri, in fata metroului sau de pe poduri inalte de tot... aia-s frustrati... la finlandezi este vremea (bezna in iarna non-stop) si limba (cine mai vorbeste ca ei? nimeni.). |
|
9-1 e good enough?
|
Preste poate de enough! Ai câstigat detasat, n-ai nevoie de-o aliantä cu P.U.R. ca sä faci guver... ästa, SECTIA.
|
Good enough! :D
P.S.: Cum se va numi noua sectiune? |
Nu stiu, nu conteaza. Poate Analyze this
|
N-ar fi räu deloc!
|
All times are GMT +2. The time now is 18:38. |