![]() |
Originally Posted by WraIth:
You know that feeling when you take a huge dump?....Sweeet!! ...... Are you ok? You know that feeling when that huge dump comes back up your ass?..NO, I'M NOT OK!!!! :lol: :lol: :lol: |
Sa dezmortim un pic atmosfera...
Saptaman trecuta a inceput sezonul 9 al "South Park"... Primul episod, "Mr. Garrison's Fancy New Vagina", cam dezamageste, dar este salvat de schimbul de replici intre Mr. Slave si Mr. Garrison. Miercurea asta (sau, pentru noi care le scoatem de pe net, week-end-ul asta), un episod care promite: "Die Hippie, Die"... Cartman vrea sa scape lumea, o data pentru totdeauna, de hippioti... Oare ce-o sa iasa? :? |
:( ultimele seZoane din Sout'Parc si-au pierdut farmecul...ca orice lucru bun,cred ca isi da si asta obstescul sfarsit. deja poantele sunt fortate,si un episod din noile serii la care ajungi sa zici "interesant' abia se ridica la nivelul primelor episoade...era inevitabil.
|
Mai am putin de luat din el si il vad si eu azi ... sunt chiar curios cat de prost poate sa fie episodul ca numai asta am auzit de la toi prietenii mei care sunt fani.
Ca sa mai trecem cu vederea acest moment va aduc aminte episodul knd se loveste Cartman la cap si se crede o tarfa vietnameza in timpul razboiului din Vietnam ... "sucky sucly ... 5 dolla' ?"... :lol: |
Originally Posted by raptor:
Sa asteptam totusi marea confruntare: Cartman vs. Hippies... :hmm: |
Originally Posted by MinRep:
|
am vazut ep 1 ... prost de tot. Nu ma asteptam.
Aseara s-a difuzat Die Hippie Die sau Cartman VS Hippies... asa k de azi trec la download astept ceva bun... sper! |
Unde s-a difuzat?
|
Originally Posted by BeNnY:
e deja la download ... pe romania... |
Episodu 1...ala cu Iisus si Mos Craciun cand se bat...?
Ala e facut asa de prost fiindca nu aveau echipamentu pe care il au acum...atunci trebuiau sa fotografieze fiecare miscare pe care o faceau personajele...acum au computeru la dispozitie... |
Episodul 1 din noua serie... Hi retard.
|
Le-am confundat...ce vrei...? mai face omu si cateva greseli...
|
Originally Posted by MinRep:
... In alta ordine de idei, 33 de MB pana la vizionarea Cartman vs Hippies |
doar ce l-am vazut ... :lol:
type: armaghedon meets deep impact and the core VS CARTMAN nu a fost la superlativ dar a fost funny ... mult mai bun ca 1ul oricum ... :lol: |
L-am vazut si eu, foarte misto. Die hippie, die! :w00t:
|
"we need a black man who can sacrifice himself for us!"
finalul a fost prea tare ... :lol: |
in sfarsit... un episod bun
cam rare in ultima vreme, nu credeti? |
Originally Posted by radu83:
|
Originally Posted by Gaandalf:
true |
Cu cine am vb la 9, 2 minute inainte sa ma culc la loc, de abia puteam sa citesc & noroc ca aveam chestia deschisa si am putut sa dau copy/paste. Cu tine Wraith? L-ai luat?
|
All times are GMT +2. The time now is 16:22. |