Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Sout'Parc (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85722)

Sm�agol-Gollum 31 Jan 2005 21:30

Originally Posted by WraIth:

remeber al doilea episod cu anal probe...belea,mai ales replicile lui cartman.nu-l mai pov ca sigur il shtiti.doar v-am amintit

You know that feeling when you take a huge dump?....Sweeet!!
......
Are you ok?
You know that feeling when that huge dump comes back up your ass?..NO, I'M NOT OK!!!!
:lol: :lol: :lol:

MinRep 14 Mar 2005 21:48

Sa dezmortim un pic atmosfera...

Saptaman trecuta a inceput sezonul 9 al "South Park"... Primul episod, "Mr. Garrison's Fancy New Vagina", cam dezamageste, dar este salvat de schimbul de replici intre Mr. Slave si Mr. Garrison. Miercurea asta (sau, pentru noi care le scoatem de pe net, week-end-ul asta), un episod care promite: "Die Hippie, Die"... Cartman vrea sa scape lumea, o data pentru totdeauna, de hippioti... Oare ce-o sa iasa? :?

raptor 15 Mar 2005 09:24

:( ultimele seZoane din Sout'Parc si-au pierdut farmecul...ca orice lucru bun,cred ca isi da si asta obstescul sfarsit. deja poantele sunt fortate,si un episod din noile serii la care ajungi sa zici "interesant' abia se ridica la nivelul primelor episoade...era inevitabil.

Gaandalf 15 Mar 2005 10:53

Mai am putin de luat din el si il vad si eu azi ... sunt chiar curios cat de prost poate sa fie episodul ca numai asta am auzit de la toi prietenii mei care sunt fani.

Ca sa mai trecem cu vederea acest moment va aduc aminte episodul knd se loveste Cartman la cap si se crede o tarfa vietnameza in timpul razboiului din Vietnam ...
"sucky sucly ... 5 dolla' ?"... :lol:

MinRep 15 Mar 2005 12:43

Originally Posted by raptor:

:( ultimele seZoane din Sout'Parc si-au pierdut farmecul...ca orice lucru bun,cred ca isi da si asta obstescul sfarsit. deja poantele sunt fortate,si un episod din noile serii la care ajungi sa zici "interesant' abia se ridica la nivelul primelor episoade...era inevitabil.

Totusi, sezonul 8 a fost unul dintre cele mai bune ale lor. Episoade precum "Good Times With Weapons", "The Jeffersons", "Douche and Turd", "Pre-School", "Quest For Ratings", "Stupid Spoiled Whore Video Playset" sau "Woodland Critter Christmas"... putine sezoane au atatea puncte de varf... Dar "Mr Garrison's Fancy New Vagina este sub toate episoadele din sezonul trecut... Pana si look-ul, animatia s-au schimbat. E un pic dezamagitor...

Sa asteptam totusi marea confruntare: Cartman vs. Hippies... :hmm:

Gaandalf 16 Mar 2005 08:17

Originally Posted by MinRep:

Sa asteptam totusi marea confruntare: Cartman vs. Hippies... :hmm:

hai ca tre sa fie ceva de capu' lui ... e prea nebun Cartman sa nu fie funny episodul ... :lol:

Gaandalf 17 Mar 2005 15:08

am vazut ep 1 ... prost de tot. Nu ma asteptam.

Aseara s-a difuzat Die Hippie Die sau Cartman VS Hippies...
asa k de azi trec la download astept ceva bun... sper!

BeNnY 17 Mar 2005 15:14

Unde s-a difuzat?

Gaandalf 17 Mar 2005 15:19

Originally Posted by BeNnY:

Unde s-a difuzat?

La Comedy Central ... mi-a spus un amic care urmareste tot. ...
e deja la download ... pe romania...

M0n0 17 Mar 2005 18:18

Episodu 1...ala cu Iisus si Mos Craciun cand se bat...?

Ala e facut asa de prost fiindca nu aveau echipamentu pe care il au acum...atunci trebuiau sa fotografieze fiecare miscare pe care o faceau personajele...acum au computeru la dispozitie...

BeNnY 17 Mar 2005 18:30

Episodul 1 din noua serie... Hi retard.

M0n0 17 Mar 2005 18:36

Le-am confundat...ce vrei...? mai face omu si cateva greseli...

BeNnY 17 Mar 2005 19:10

Originally Posted by MinRep:

Saptaman trecuta a inceput sezonul 9 al "South Park"... Primul episod[...]

...

In alta ordine de idei, 33 de MB pana la vizionarea Cartman vs Hippies

Gaandalf 17 Mar 2005 20:01

doar ce l-am vazut ... :lol:
type: armaghedon meets deep impact and the core VS CARTMAN
nu a fost la superlativ dar a fost funny ... mult mai bun ca 1ul oricum ...

:lol:

BeNnY 18 Mar 2005 16:38

L-am vazut si eu, foarte misto. Die hippie, die! :w00t:

Gaandalf 19 Mar 2005 14:03

"we need a black man who can sacrifice himself for us!"
finalul a fost prea tare ... :lol:

radu83 19 Mar 2005 22:47

in sfarsit... un episod bun

cam rare in ultima vreme, nu credeti?

Gaandalf 20 Mar 2005 17:34

Originally Posted by radu83:

in sfarsit... un episod bun
cam rare in ultima vreme, nu credeti?

pai tocmai asta e ... se cam strica... asha cum s-a intamplat si cu Simpsons... desi Homer tine serialul in viata asha cum dupa parerea mea o face si Cartman cu South Park.

WraIth 20 Mar 2005 18:01

Originally Posted by Gaandalf:

pai tocmai asta e ... se cam strica... asha cum s-a intamplat si cu Simpsons... desi Homer tine serialul in viata asha cum dupa parerea mea o face si Cartman cu South Park.

true

BeNnY 20 Mar 2005 18:28

Cu cine am vb la 9, 2 minute inainte sa ma culc la loc, de abia puteam sa citesc & noroc ca aveam chestia deschisa si am putut sa dau copy/paste. Cu tine Wraith? L-ai luat?

All times are GMT +2. The time now is 16:22.