Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   WE LOVE BOB (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85690)

Nae 13 Jan 2005 19:16

OHE!!!OHE!!!OHE!!!

Bulumulu 14 Jan 2005 04:22

OheOheOhe

Dac-ar sti maretul Bob ce faceti aici.... :w00t:

mhflgr 14 Jan 2005 10:13

Pacat ca n-are neamul asta rapsozi destul de inzestrati ca sa-i inchine maretului Bob mega-hitul pe care il merita. Se va numi, desigur, "Ohe-Ohe-Ohe" sau "O-hei-hei-hei" :P .

nume 14 Jan 2005 17:16

Maiaa hi, Maia ha, Maia ha ha ....

Alo, salut ... sunt eu BOB, un haiduc...
Si te rog draga mea serge , primeste fericirea ...

Alo, aaaaloooo sunt eu BOB, ti-am dat bip si sunt voinic
Dar sa stii, nu-ti cer nimic

Vrei sa pleci, dar nu numa' numa' nu mai ei, chipul tau
Draga serge si dragostea din tei mi-amintesc de ochii tai...

Te sun, sa-ti spun, ce simt acum
Alooo , alo, alooo sunt iarasi eu ..... BOB

Ti-am dat bip, si sunt voinic, dar sa stii...
Nu-ti cer nimic draga serge ...doar un rolisor...

OHE !!! OHE!!! OHE!!!

ricutza 16 Jan 2005 01:09

asa cum s-a facut un film intreg cu personajul Elektra din Daredevil, lucru intamplat de altfel si cu personajul Angel din Buffy spaima vampirilor, eu as propune ca sergiu sa continuie cu un film despre viata lui Bob dupa episodul Ana...atatea lucrui am putea invata de la acest personaj...ar fi o pierdere pt noi sa nu-l mai revedem...

oricum acum ne putem bucura de prezenta lui Bob mai mult pt ca el a aparut si pe caseta video!!!!

nume 16 Jan 2005 01:16

Originally Posted by ricutza:

eu as propune ca sergiu sa continuie cu un film despre viata lui Bob dupa episodul Ana...atatea lucrui am putea invata de la acest personaj...ar fi o pierdere pt noi sa nu-l mai revedem...

oricum acum ne putem bucura de prezenta lui Bob mai mult pt ca el a aparut si pe caseta video!!!!

OHE ! Aferim ! Tu inca esti indecisa in privinta votului ? :w00t: Cred ca trebuia sa pun o singura optiune la optiuni .... ultima. Asta pt. a nu fi nedrepti fata de BOB.
Promit sa revin cu noi pilde din maretul BOB.

ricutza 17 Jan 2005 00:52

acum imi dau seama ca am gresit enorm fata de Bob prin ezitarea mea de a-l declara un titan! nu stiu cum am putut face asa ceva! sper sa ma ierte! mi-am indreptat greseala....
astept cu nerabdare alte exemple din replicile sale atat de patrunzatoare....

Pitbull 17 Jan 2005 02:31

Sä înteleg cä Serge e un BOBONAR? :oops:

mhflgr 20 Jan 2005 09:42

Originally Posted by nume:

Promit sa revin cu noi pilde din maretul BOB.

Da' mai repede, ca nu mai pot de nerabdare :D .

VladRock 29 Jan 2005 15:26

io l-am vazut in orient ,unde mi se pare ca joaca bine,iar di Italiencele n-am vazut decat secvente.Insa ca si actor de teatru e genial.se plieaza pe orice tip de rol in decurs de cateva secunde fara sa-ti dai seama.asa ca e cam nedrept ca-l criticati,fiind unul dintre cei mai buni actori tineri de la noi.

mhflgr 31 Jan 2005 08:27

Originally Posted by VladRock:

io l-am vazut in orient ,unde mi se pare ca joaca bine

Tu chiar crezi ceea ce zici? :sick: :sick: :sick:

Kitty 19 Mar 2005 09:23

In privinta lui Bob nu prea ma pot pronunta, pentru ca nu am vazut inca filmul, decat secventele din el pentru ca nu l-am luat pe tot de pe net! :) Asa ca astept sa vad tot filmul ca sa ma pot pronunta. In privinta lui Vlad Zamfirescu insa, actorul care l-a interpretat pe Bob, pot sa ma pronunt. El chiar nu este un actor prost! Joaca foarte bine tipul, am avut ocazia sa il vad in 3 piese pana acum si mi-a placut. Serios, bine a zis cine a zis mai sus ca este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara de la noi din tara.
Si chiar daca o sa fiu injurata pentru chestia asta, chiar si pentru interpretarea unui "naturalist" precum Bob iti trebuie talent. L-am vazut si in "Italiencele"...numai cuvinte de lauda la adresa lui!

Pitbull 19 Mar 2005 09:50

Welcome to CineMagia, Kitty!
A word of advice: la început, asteaptä-te la niscaiva toroipane-n cap. Sä nu te sperii, bäietii nu-s räi, da' asa e ei... ;) Aicea-i cam ca la puscärie, cum vine cineva nou în celulä, mai întâi cotonogeala de rigoare, si pe urmä mai vedem. :lol:

Kitty 19 Mar 2005 17:54

Merci!
Eu, sincera sa fiu, ma astept la chestii de genul asta, ca am mai citit diverse raspunsuri si poate sa iasa destul de urat. :huh: Nu vreau decat sa imi expun punctul de vedere despre diverse filme. Atat!

mhflgr 21 Mar 2005 13:50

Originally Posted by Kitty:

In privinta lui Vlad Zamfirescu insa, actorul care l-a interpretat pe Bob, pot sa ma pronunt. El chiar nu este un actor prost! Joaca foarte bine tipul, am avut ocazia sa il vad in 3 piese pana acum si mi-a placut. Serios, bine a zis cine a zis mai sus ca este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara de la noi din tara.
Si chiar daca o sa fiu injurata pentru chestia asta, chiar si pentru interpretarea unui "naturalist" precum Bob iti trebuie talent. L-am vazut si in "Italiencele"...numai cuvinte de lauda la adresa lui!

Si mie mi-a placut, atat in "Italiencele", cat si in "The Shape of Things" (singurul spectacol in care l-am vazut pana acum). Greseala lui a fost ca a acceptat rolul lui Bob, personaj care, in opinia scenaristilor, trebuia sa fie cat mai prost si mai vulgar, tocmai pentru a scoate in evidenta caracterul exceptional (?!?) al "printului" Nicolaescu. Tinerilor actori nu le-ar strica sa se gandeasca mai bine inainte de a accepta un rol (vezi si "cazul" Papadopol). Desigur, intervine si problema banilor (nu mai are rost sa insist), dar... putina decenta n-ar strica.

nume 21 Mar 2005 23:18

In privinta lui Bob nu prea ma pot pronunta, pentru ca nu am vazut inca filmul, decat secventele din el pentru ca nu l-am luat pe tot de pe net! :) Asa ca astept sa vad tot filmul ca sa ma pot pronunta. In privinta lui Vlad Zamfirescu insa, actorul care l-a interpretat pe Bob, pot sa ma pronunt. El chiar nu este un actor prost! Joaca foarte bine tipul, am avut ocazia sa il vad in 3 piese pana acum si mi-a placut. Serios, bine a zis cine a zis mai sus ca este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara de la noi din tara.

Du-te si te culca. Inainte de a face asta aeriseste camera si incearca sa nu mai fumezi noaptea. Da-i organismul tau o sansa in a se dezintoxica.

Kitty 22 Mar 2005 11:00

:lol: Da, sigur!!! Intre timp am vazut si filmul...destul de plictisitor si de neinteresant, dar cu peisaje foarte frumoase. Majoritatea actorilor mi s-au parut foarte falsi, in frunte cu Sergiu Nicolaescu! In ceea ce-l priveste pe Bob/Vlad Zamfirescu...da, Bob este un "naturalist" si cum mai zice madame Frunzetti despre el, dar nu stiu de ce se incapataneaza unii sa spune despre actor ca nu ar fi bun, pentru ca este. Name, l-ai vazut pe scena, la vreun teatru?

Am de gand sa vad si "Shape of Things"; pana acum am vazut "American Buffalo" (unde este foarte bun), "Bash - o trilogie contemporana" si "O noapte furtunoasa" (la Bulandra, celelalte se joaca la Teatrul Act) cu el. Consider ca am vazut cateva piese de teatru la viata mea si reusesc sa imi dau seama de cele mai multe ori cand un actor joaca bine si cand un actor joaca prost, iar Vlad Zamfirescu nu este un actor prost. Vad ca se poarta, mai nou, catalogarea asta dupa un singur film sau un singur spectacol vazut cu un actor...asa si despre Maia Morgenstern cate nu s-au spus, vis-a-vis de rolurile pe care le-a acceptat de-a lungul timpului...si cu toate astea, Maia este o actrita mai mult decat buna!

Binenteles ca ce am zis eu aici este o parere proprie, strict personala! Daca altii il considera pe Vlad Zamfirescu un actor prost, asta e parerea lor, eu doar am incercat sa imi ARGUMENTEZ punctul de vedere cum ca ar fi un actor bun (ah, si apropo, nu ceea ce spune un actor ca personaj il face talentat sau nu, ci felul in care o face).

nume 22 Mar 2005 17:19

Name

Mishimie sau namdamitu.

Binenteles ca ce am zis eu aici este o parere proprie, strict personala!

Parerea ta.

Daca altii il considera pe Vlad Zamfirescu un actor prost, asta e parerea lor

Parerea lor. CARE ESTE !!! Altceva ?

Longshot 22 Mar 2005 22:00

nu am vazut orientul ex. si nici nu promit ca o sa o fac. dar citind toate replicile lui bob de pe pagina intai, am stat vreo 2 minute contorsionat de atata ras. na, ca mi-au dat lacrimile. il si vad p serj prezent acolo in scena, cu figura lui grava. :lol:
criminal.

legat de numele lui bob din twin peaks, nightwane, statusi la citit jurnale eh? ;)

Pitbull 09 Jun 2005 20:51

Drägut topic, da' si-a träit traiu'. Somn usor, Bobule, încuiat aici, printre Nicolaesti la fel de încuiati! :)

All times are GMT +2. The time now is 21:35.