![]() |
propun un tur 2 de scrutin, pentru a se face dreptate.
|
Originally Posted by Leonard:
Nu e asa, n-ati inteles sistemul. Luam un simplu exemplu: eu am pus kb2 pe locul 1, si kb1 pe locul 2. Deci 20 puncte + 16 puncte = 36 puncte. Daca era luat ca un singur film, il puneam pe locul 1, si lua 20 de puncte. Atit. |
Quote:
am 8 filme in top !! :) :) n-am votat cu LOTR si nici cu 'big fish', dar nu protestez decat in privinta lui LOTR (ceea ce nu inseamna ca prezenta lui in top 10 era mai putin previzibila :hmm: ). 1. eternal sunshine of the spotless mind ma bucur ca a intrat in top, la un moment dat, vazand atitudinea lui leonard s.a.a. ma temeam ca n-o sa prinda primele 10 pozitii. NU este cel mai bun film al anului, dar vorba lui whitney houston & mariah carrey - 'it's not right, but it's ok'... 2. dogville deci, 'greul' anului a ratat pozitia de lider. hai c-am trait s-o vad si pe asta ! eram convins ca o sa iasa primul ! 3. 21 grams prefectly all right. da fapt, si in topul meu ultimele doua veneau exact in aceasta ordine. 4. kill bill - vol.1 just all right 5. lost in translation l-as fi pus in urma 'kill bill'-urilor si a lui 'elephant'. 6. kill bill - vol.2 sigh... l-as fi pus iaintea primului 7. LOTR 3 bleah !... dar, ca sa-l parafrazez pe KORBEN, ACESTA e cel care trebuia sa intre in top. era de asteptat. chit ca s-ar fi coalizat toata hoarda de 'anti-inelisti' cinefili, in frunte cu KORBEN, nightwane si mine, still we couldn't have helped it... restul merge... :) |
Am mai numarat odata primele doua filme, sa fiu sigur. Eternal Sunshine - 12 + 16 + 8 + 16 + 3 + 16 + 10 + 4 + 10 + 8 + 2 + 6 + 20 + 8 + 10 + 16 + 8 + 8 + 3 + 6 + 12 + 12 + 20 + 4 + 20 + 20 + 16 + 20 + 16 + 20 + 16 + 11 + 16 + 20 + 10 = 421 Dogville - 20 + 20 + 20 + 3 + 20 + 6 + 12 + 20 + 16 + 10 + 20 + 20 + 20 + 20 + 16 + 12 + 20 + 20 + 20 + 12 + 12 + 16 + 10 + 4 + 12 + 20 = 401 Asa ca las-o moarta cu frauda. |
Originally Posted by christi:
good point. ;) dar oricum, lasand statistica asta obositoare la o parte, nu poti, avand in vedere ca facem un top oficial, sa iei kill bill 1&2 drept un singur film ! au venit ca doua filme pe ecrane si asta e ! corectitudinea politica ne impiedica sa le 'unim' dupa placul nostru, doar pt ca, fiind fani inraiti 'kill bill', intelegem ca formeaza un singur film. daca nu va convine, dati-l in judecata pe tarantino, sau mai bine pe lawrence bender si mai marii de la miramax, care au insistat sa 'despice' proiectul lui tarantino in doua... |
Originally Posted by notorious:
n-am sugerat noi cu timiditate ca esti un critic de film (chiar poate mai mult) format/formatat... |
Eu nu ma gandeam sa il luam ca un singur film si sa aducam punctajele. Ma gandeam sa il luam ca un singur film si sa se voteze o singura data pt el...
|
@christi
mda... desi matematica nu-i punctul meu forte, as aprecia ca ai drepatate cu punctaju ala p care totusi nu-l prea inteleg, DAR in maniera in care lotr3 a primit sacu d oscaruri, desi rotk e un jeg, si kill biil, adikatelea ambele volume filmu anului rspekt |
@leonard & christi voi chiar sunteti pasionati de treaba asta ... numaratoare samd. cu ce va incalzeste?
@nu-i spun numele K1 & K2 au fost despartite din motive financiare, pentru incasari, probabil. |
Acu' vad ca marea mea rectificare nu isi mai avea rostu'.
Still, Rengeteg nu apare in clasamentul final si a fost distribuit in cinematograf, apare si pe linkul ala oferit de tine, christi. |
era sa uit
ca sa avem termeni d comparatie, iata topu 15 al revistei premiere 1 lost in translation :D :D 2 etrnal sunshine 3 mala education 4 KillBillv2 5 spiderman2 :sick: 6 les indestructibles :shock: 7/8( ex aequo) big fish/ rois&reine ????? 9 the village 10 spring, summer,autumn, winter and spring (kimkiduk) 11 colateral :sick: 1 school of rock 13 bad santa 14 21 gramms (asa mai merge) 15 l`esquive |
Originally Posted by K's:
Sorry, my bad. Acum vad ca intr-adevar a fost lansat oficial si la noi, initial crezusem ca nu a fost. Anyway.... greseala reparata :) |
Originally Posted by KORBEN:
1. :w00t: :love: 3. :hmm: :hmm: 5. :alien: :sick: 9. :w00t: merita mai mult si iata cum am incropit un post din citeva emotzicoane si un citat. :alien: servus! |
Ma amuza doar ca Eternal Sunshine of the Spotless Mind e singurul film la care am adormit in cinema.....ever. Adica imi plac mult Jim Carrey& Kate
Winslet, jos palaria pentru Kaufman...si Gondry imi place (da' mai mult la videoclipuri) si totusi filmul asta nu m-a prins deloc :shock: In alta ordine de idei, ma uitam peste topurile colegilor forumisti si am constatat ca cele mai apropiate de ale mele sunt ale lor: Just4DVDs& zizi adica 7 chestii din 10 :shock: |
M-a surprins ca nu a iesit Dogville... Am vazut multi care l-au pus pe primul loc si ma asteptam ca el sa fie castigatorul... dar nu ma supar nici cu Eternal :) ... desi eu personal am pus Big Fish-ul pe primul loc...
Continui sa nu inteleg ce cauta in topul asta o mizerie de film cum este Elephant !!! Sau LOTR 3, pe care nu il consider decat o modalitate prin care maestrii de efecte speciale de la Hollywood si-au putut arata muschii inca odata... Oricum... felicitari castigatorului... chiar e un film pe cinste ! :D |
Io nu va intzeleg oameni buni ... ce va agitatzi asha ca un coi in galeata ?
Poporul a votat shi Eternal Sunshine a ieshit pe primul loc. Dk nu va convine voua asta e partea a2a. Dar filmul a fost in randul forumishtilor cel mai apreciat in anul 2004 shi PUNCT. Facetzi voi numaratoarea dk nu va convine... pana la urma la ce naibii va ganditzi ? La o conspiratzie la nivel inalt ? Let's switch to DEFCON 3 ... :sleep: sa fim serioshi ... Recunoashtetzi k nu putetzi accepta opinia publica shi datzi drumul la alte subiecte ... Va pup pe totzi! |
eu astept topul criticilor pe 2004, la elvira popescu.
sunt curios cum iese. stie cineva cand o sa se deschida festa ? |
In 4 februarie incepe parca. Am votat si eu :P
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Voi ati luat-o razna cu totii.... |
All times are GMT +2. The time now is 12:36. |