Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   TOP CINEMAGIA 2004 - Clasament final (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85652)

Leonard 04 Jan 2005 11:20

propun un tur 2 de scrutin, pentru a se face dreptate.

christi 04 Jan 2005 11:25

Originally Posted by Leonard:

Sunt de acord cu Korben, cã KB1 ºi KB2 adunate dau peste 500 p deci Kill Bill e adevãratul cîºtigãtor.

Nu e asa, n-ati inteles sistemul.

Luam un simplu exemplu: eu am pus kb2 pe locul 1, si kb1 pe locul 2. Deci 20 puncte + 16 puncte = 36 puncte.

Daca era luat ca un singur film, il puneam pe locul 1, si lua 20 de puncte. Atit.

notorious 04 Jan 2005 11:25

Quote:

1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind - 421 puncte
2. Dogville - 401
3. 21 grams - 375
4. Kill Bill vol. 1 - 316
5. Lost in Translation - 271
6. Kill Bill vol. 2 - 229
7. Lord of the Rings 3 - 205
8. Elephant - 149
9. Big Fish - 143
10. Collateral - 124

am 8 filme in top !! :) :)

n-am votat cu LOTR si nici cu 'big fish', dar nu protestez decat in privinta lui LOTR (ceea ce nu inseamna ca prezenta lui in top 10 era mai putin previzibila :hmm: ).

1. eternal sunshine of the spotless mind
ma bucur ca a intrat in top, la un moment dat, vazand atitudinea lui leonard s.a.a. ma temeam ca n-o sa prinda primele 10 pozitii. NU este cel mai bun film al anului, dar vorba lui whitney houston & mariah carrey - 'it's not right, but it's ok'...

2. dogville
deci, 'greul' anului a ratat pozitia de lider. hai c-am trait s-o vad si pe asta ! eram convins ca o sa iasa primul !

3. 21 grams
prefectly all right. da fapt, si in topul meu ultimele doua veneau exact in aceasta ordine.

4. kill bill - vol.1
just all right

5. lost in translation
l-as fi pus in urma 'kill bill'-urilor si a lui 'elephant'.

6. kill bill - vol.2
sigh... l-as fi pus iaintea primului

7. LOTR 3
bleah !... dar, ca sa-l parafrazez pe KORBEN, ACESTA e cel care trebuia sa intre in top. era de asteptat. chit ca s-ar fi coalizat toata hoarda de 'anti-inelisti' cinefili, in frunte cu KORBEN, nightwane si mine, still we couldn't have helped it...

restul merge... :)

christi 04 Jan 2005 11:27

am numãrat la primele 3 filme. clasamentul rãmîne ca la tine, se pare, dar diferenþa nu e atît de mare (oricum, tot fraudã se cheamã):
Eternal Sunshine 413
Dogville 401
21 Grams 378

Am mai numarat odata primele doua filme, sa fiu sigur.

Eternal Sunshine - 12 + 16 + 8 + 16 + 3 + 16 + 10 + 4 + 10 + 8 + 2 + 6 + 20 + 8 + 10 + 16 + 8 + 8 + 3 + 6 + 12 + 12 + 20 + 4 + 20 + 20 + 16 + 20 + 16 + 20 + 16 + 11 + 16 + 20 + 10 = 421

Dogville - 20 + 20 + 20 + 3 + 20 + 6 + 12 + 20 + 16 + 10 + 20 + 20 + 20 + 20 + 16 + 12 + 20 + 20 + 20 + 12 + 12 + 16 + 10 + 4 + 12 + 20 = 401

Asa ca las-o moarta cu frauda.

notorious 04 Jan 2005 11:36

Originally Posted by christi:

Luam un simplu exemplu: eu am pus kb2 pe locul 1, si kb1 pe locul 2. Deci 20 puncte + 16 puncte = 36 puncte.

Daca era luat ca un singur film, il puneam pe locul 1, si lua 20 de puncte. Atit.

good point. ;)

dar oricum, lasand statistica asta obositoare la o parte, nu poti, avand in vedere ca facem un top oficial, sa iei kill bill 1&2 drept un singur film ! au venit ca doua filme pe ecrane si asta e ! corectitudinea politica ne impiedica sa le 'unim' dupa placul nostru, doar pt ca, fiind fani inraiti 'kill bill', intelegem ca formeaza un singur film.

daca nu va convine, dati-l in judecata pe tarantino, sau mai bine pe lawrence bender si mai marii de la miramax, care au insistat sa 'despice' proiectul lui tarantino in doua...

herbert 04 Jan 2005 11:41

Originally Posted by notorious:

am 8 filme in top !! :) :)

n-am sugerat noi cu timiditate ca esti un critic de film (chiar poate mai mult) format/formatat...

ogto 04 Jan 2005 11:44

Eu nu ma gandeam sa il luam ca un singur film si sa aducam punctajele. Ma gandeam sa il luam ca un singur film si sa se voteze o singura data pt el...

KORBEN 04 Jan 2005 14:52

@christi
mda...
desi matematica nu-i punctul meu forte, as aprecia ca ai drepatate cu punctaju ala p care totusi nu-l prea inteleg, DAR in maniera in care lotr3 a primit sacu d oscaruri, desi rotk e un jeg, si kill biil, adikatelea ambele volume filmu anului
rspekt

nume 04 Jan 2005 14:53

@leonard & christi voi chiar sunteti pasionati de treaba asta ... numaratoare samd. cu ce va incalzeste?

@nu-i spun numele K1 & K2 au fost despartite din motive financiare, pentru incasari, probabil.

K's 04 Jan 2005 14:56

Acu' vad ca marea mea rectificare nu isi mai avea rostu'.
Still, Rengeteg nu apare in clasamentul final si a fost distribuit in cinematograf, apare si pe linkul ala oferit de tine, christi.

KORBEN 04 Jan 2005 14:57

era sa uit
ca sa avem termeni d comparatie, iata topu 15 al revistei premiere
1 lost in translation :D :D
2 etrnal sunshine
3 mala education
4 KillBillv2
5 spiderman2 :sick:
6 les indestructibles :shock:
7/8( ex aequo) big fish/ rois&reine ?????
9 the village
10 spring, summer,autumn, winter and spring (kimkiduk)
11 colateral :sick:
1 school of rock
13 bad santa
14 21 gramms (asa mai merge)
15 l`esquive

christi 04 Jan 2005 14:58

Originally Posted by K's:

Still, Rengeteg nu apare in clasamentul final si a fost distribuit in cinematograf, apare si pe linkul ala oferit de tine, christi.

Sorry, my bad.
Acum vad ca intr-adevar a fost lansat oficial si la noi, initial crezusem ca nu a fost.
Anyway.... greseala reparata :)

raptor 04 Jan 2005 15:22

Originally Posted by KORBEN:

era sa uit
ca sa avem termeni d comparatie, iata topu 15 al revistei premiere
1 lost in translation :D :D
2 etrnal sunshine
3 mala education
4 KillBillv2
5 spiderman2 :sick:
6 les indestructibles :shock:
7/8( ex aequo) big fish/ rois&reine ?????
9 the village
10 spring, summer,autumn, winter and spring (kimkiduk)
11 colateral :sick:
1 school of rock
13 bad santa
14 21 gramms (asa mai merge)
15 l`esquive

1. :w00t: :love:
3. :hmm: :hmm:
5. :alien: :sick:
9. :w00t: merita mai mult

si iata cum am incropit un post din citeva emotzicoane si un citat. :alien: servus!

Mala Portugal 04 Jan 2005 20:27

Ma amuza doar ca Eternal Sunshine of the Spotless Mind e singurul film la care am adormit in cinema.....ever. Adica imi plac mult Jim Carrey& Kate
Winslet, jos palaria pentru Kaufman...si Gondry imi place (da' mai mult la videoclipuri) si totusi filmul asta nu m-a prins deloc :shock:
In alta ordine de idei, ma uitam peste topurile colegilor forumisti si am constatat ca cele mai apropiate de ale mele sunt ale lor: Just4DVDs& zizi
adica 7 chestii din 10 :shock:

i_matei 04 Jan 2005 22:38

M-a surprins ca nu a iesit Dogville... Am vazut multi care l-au pus pe primul loc si ma asteptam ca el sa fie castigatorul... dar nu ma supar nici cu Eternal :) ... desi eu personal am pus Big Fish-ul pe primul loc...

Continui sa nu inteleg ce cauta in topul asta o mizerie de film cum este Elephant !!! Sau LOTR 3, pe care nu il consider decat o modalitate prin care maestrii de efecte speciale de la Hollywood si-au putut arata muschii inca odata...
Oricum... felicitari castigatorului... chiar e un film pe cinste ! :D

Gaandalf 04 Jan 2005 22:42

Io nu va intzeleg oameni buni ... ce va agitatzi asha ca un coi in galeata ?
Poporul a votat shi Eternal Sunshine a ieshit pe primul loc. Dk nu va convine voua asta e partea a2a. Dar filmul a fost in randul forumishtilor cel mai apreciat in anul 2004 shi PUNCT.

Facetzi voi numaratoarea dk nu va convine... pana la urma la ce naibii va ganditzi ? La o conspiratzie la nivel inalt ? Let's switch to DEFCON 3 ... :sleep: sa fim serioshi ...

Recunoashtetzi k nu putetzi accepta opinia publica shi datzi drumul la alte subiecte ...

Va pup pe totzi!

notorious 05 Jan 2005 10:58

eu astept topul criticilor pe 2004, la elvira popescu.

sunt curios cum iese. stie cineva cand o sa se deschida festa ?

christi 05 Jan 2005 12:39

In 4 februarie incepe parca. Am votat si eu :P

Leonard 06 Jan 2005 00:30

Originally Posted by Mala Portugal:

Ma amuza doar ca Eternal Sunshine of the Spotless Mind e singurul film la care am adormit in cinema.....ever. Adica imi plac mult Jim Carrey& Kate
Winslet, jos palaria pentru Kaufman...si Gondry imi place (da' mai mult la videoclipuri) si totusi filmul asta nu m-a prins deloc.

eu te înþeleg cel mai bine (ºi l-am mai vãzut ºi de 2 ori :(( ). poþi fi oricît de odihnit, tot te ia somnul la filmul ãsta. ºi mie-mi place Kaufman ºi Gondry. Jim Carrey îmi era simpatic pînã la filmul ãsta, Kate nu mi-a plãcut niciodatã, aici se chinuie ea sã joace, dar tot nu m-a impresionat. ceilalþi actori total antipatici.

christi 06 Jan 2005 08:13

Originally Posted by Mala Portugal:

Winslet, jos palaria pentru Kaufman...si Gondry imi place (da' mai mult la videoclipuri) si totusi filmul asta nu m-a prins deloc.

eu te înþeleg cel mai bine (ºi l-am mai vãzut ºi de 2 ori :(( ). poþi fi oricît de odihnit, tot te ia somnul la filmul ãsta. ºi mie-mi place Kaufman ºi Gondry. Jim Carrey îmi era simpatic pînã la filmul ãsta, Kate nu mi-a plãcut niciodatã, aici se chinuie ea sã joace, dar tot nu m-a impresionat. ceilalþi actori total antipatici.

Voi ati luat-o razna cu totii....

All times are GMT +2. The time now is 12:36.