![]() |
da, dar vezi, deja am deturnat tema principala a acestui topic.
|
am pierdut azi ceva? nu cred ca 'picioarele domnisoarei' sunt noutatile pe care vreau sa le aflu... vrun film interesant, ceva?
|
Originally Posted by zizi:
Pai daca despre altceva nu avem ce sa vorbim...! Si cu asta cred ca i-am raspuns si lui Nae. |
nu, in schimb, un model de discurs de multzumire, plin de pupincurisme, demn de remarcat si tinut minte, din partea premiantei principale(aceeasi de anul trecut si acum doi ani la 16mm---discursul explica de ce...)
|
Da da...asa e...despre o doamna de aur :sick: a cinematografiei romanesti...
Ba zizi, ia stai putin, ca despre tine e vorba! :D |
bostanul asta e de nelipsit , e peste tot ca un viezure , se baga in sufletele amaratilor alora , ii direjeaza si-i ocroteste ca o closca. Iar ei , spasiti, nu se feresc sa traga limbi, ca doar i-a scos din anonimat....
|
Originally Posted by Danny:
am vrut sa bag mesaj in sensul asta, dar ai corectat tu repede....mi-ai luat-o pe zizi din gura... :D |
|
hmm... sa inteleg din comentariile voastre k n-am pierdut nimic... deosebit! K de discursuri, zizi si alte chestii am parte si altfel. pe mine ma interesau doar filmele. dar cum n-am reusit sa ajung anul acesta imi faceam "procese de constiinta". poate la anul... :happy:
|
Originally Posted by zizi:
Unde mai pui ca - vai - era asaaaaa de emotionata... snorf, snorf... mai mai sa planga toata sala... Ce cruzi suntem Doamne, n-o intelegem pe saraca fata.... :) Ne-a lasat tuturor un gust amar... |
am aplaudat la
premiul criticii si interpretare masculina pui la rotisor imagine trenuri nesupravegheate montaj birds-film rusesc ........................... premiul publicului a mers, daca mi amintesc corect la ciocolata nu stiu daca v-ati prins dar au fost date cate 2 premii la fiecare categorie |
aceasta editie a festivalului a fost si pentru mine o mare dezamagire...despre premii nici nu prea am ce sa comentez...nu mi s-a parut ca Pretul Inocentei ar fi meritat marele premiu, pe de alta parte insa nici nu cred ca fost vreun film mult mai bun decat el...au fost unele mai dragute, dar nu mult peste asta...
imi pare rau ca nu am ajuns sa vad experimentalele,animatiile si filmele pe 16 mm...pareau mult mai interesante decat filmele de fictiune... prezentatorii mi s-au parut de cele mai multe ori penibili, totul culminand cu ultima seara care a fost o chestie tragi-comica... mi-au placut faptul ca au dat retrospecitva filmelor premiate pt imagine si rememberul Catalin Cocris...chiar am vazut niste filme interesante acolo! |
Toate bune si frumoase, ceea ce nu inteleg eu este ce cauta medalionele sfariitore gen "Ion Bostan" in cadrul acestui festival , dedicat in totalitate noii generatii. Locul lor e, in cel mai bun caz, la cinemateca.
|
S-a terminat inca un festival fâsâit in Bucuresti.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:02. |