Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Cand va era lumea mai draga: Star Wars vs LOTR(with a twist) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85453)

Gaandalf 29 Nov 2004 11:50

Originally Posted by jackpot:

Interesanta alegere Leonard, dar sa nu uitam ca e doar o situatie probabila, nicidecum realizabila, iar daca tot ce ar zbura s-ar manca as fi printre primii care s-ar arunca de dupa tufa.
Dar , nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul......... :lol: :lol: :lol:

well said!

Demona 09 Dec 2004 12:02

C`mon Lady S! This is way to easy! :huh: Bring it on! 8) Of course ca ma lipsesc de tot Star Wars-ul shi de sex cu Portman cu/shi baiatu` cel`lalt... Karl Urban rulzzz... that's Eomer! :D :love:

RedGold 07 Feb 2005 20:25

Chiar daca am deja trilogia originala Star Wars pe DVD, tot prima varianta as alege-o, pentru ca n-as putea suporta sa nu mai vad niciodata Star Wars. Cat despre LOTR, mi-a fost suficient ca am vazut filmele o data. Prefer sa citesc cartile (nu s-a spus ca nu mai avem voie sa citim cartile, nu?). Cat despre sexul cu baietii respectivi, ma lasa rece amandoi. Ce-i in mana, nu-i minciuna... :P

Ionutz55 08 Feb 2005 10:47

Eu zic, cred ca situatia 1 este mai convenabila pt mine :D
Oricum am vazut LotR de multe ori, dar inca nu am vazut Episode 3 :D
Iar Liv Tyler....cred ca arata mai bine decat Natalie Portman

ladyscorpio 23 Feb 2005 14:16

Situatia 1 cu siguranta este mai intereanta.
Inca nu am priceput ce vede lumea la LOTR. Am incercat sa citesc si cartile dar m-am pierdut la inceputul primei.

Denis_stelistu 09 Apr 2005 22:26

Situatia 1 este o sixologie sa-i spun asa,iar situatia 2 este o trilogie.
situatia 1:Star Wars
Situatia 2:LOTR
Star Wars este un roman plin de actiune si Sf care a fost facut a patra parte in loc sa se inceapa cu prima,acum in 2005 aparea al 6 lea film.
Filmul a avut premiera in anul 1994 parca,iar celelalte habar n-am.
LOTR:la fel si cu LOTR,un roman plin de fantezie si aventura.Ce a fost lansat din 2001 pana in 2003.Au reusit sa faca sa apara acest film in 3 ani pe ecrane,toate cu un succes incredibil,fiecare film incasand peste 100 de milioane de dolari din prima saptamana.LOTR 3 le-a intrecut pe toate 123 de milioane de dolari din prima saptamana.374 milioane de dolari si 11 premii Oscar.
Aleg situatia 1 ca mi-a placut mai mult sa vad niste lupte in spatiu decat lupte pentru aruncarea unui inel in lava.SA speram ca STAR WARS 3:THE REVENGE OF THE SITH nu o sa ne dezamageasca.

Gaandalf 11 Apr 2005 14:07

jiji ... fa curat p'aici si lasa-ne cu topicu asta ca s-a mai discutat ...

cosmin742000 17 Sep 2011 17:21

Eu as alege situatia 1 si fara nicio recompensa , recompensa mai mare decat sa nu mai indur vreun LOTR nu exista .

cosminlipsa 04 Oct 2011 04:18

intotdeauna Star Wars

All times are GMT +2. The time now is 02:08.