Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Tim Burton - filmul preferat (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85366)

notorious 11 Nov 2004 13:04

Quote:

.e poate putintel darkulet deoarece asa e cartea, scrisa de un tip pe nume Road Dahl(cam asta-i era numele,parca),ale carui carti pt. copii sunt in general moralizator-"bruscante".

il chema roald dahl... si a mai scris o carte pe care se baza alt film produs de burton (dar regizat de herry 'nightmare before christmas' sellick), 'james and the giant peach'...

raptor 11 Nov 2004 13:07

.da,ai dreptate,Roald Dahl il chema...citisem cindva printr'a 5'a niste poezioare de-ale lui reunite sub numele 'Beasts'-de aceea ziceam ca e poate un pic prea moralizator.

16mm 05 Jul 2005 22:32

vincent. one word: superb!

Cinemania 06 Jul 2005 07:38

Batman (care ramane si cel mai tare Batman dintre toate) & Sleepy Hollow, a feast for the eyes and ears and thrills :D

WraIth 06 Jul 2005 08:09

edward.no doubt

Denis_stelistu 06 Jul 2005 14:21

Edward,bineinteles. :D

KORBEN 10 Jul 2005 20:34

vazut trailleru d la charlie&...
si ma astept la big fat dissapointment

M0n0 10 Jul 2005 23:02

Si eu am vazut ceva secvente la "Cinema x 3" pe hbo...
ma astept sa fie ca (nu o sa va vina sa credeti) "the cat in the hat" ... adik la fel de bright coloured and jolly...

Jay 21 Jul 2005 18:33

Ed wood bag eu...
dar... cu mars attack... putin muci in fasole... cat despre acest regizor... palaria jos

...probabil daca ar mai face un batman m-as duce si eu la cinema sa-l vad...

ogto 22 Jul 2005 22:04

undeva intre mars attack si Batman returns. dar nefiind in lista, am votat mars attack. why? because of portman.

Alex Leo Serban 23 Jul 2005 08:35

am ezitat intre 'edward s', 'ed wood' & 'sleepy hollow', dar pina la urma l-am ales (cu greu!) pe ultimul... cum spunea si notorious (parca), e cel mai rafinat.

cit dspr 'frankenweenie' - sigur ca e mortal (la propriu & la figurat), dar e totusi doar o schita a ce avea sa devina tim b.
oricum, gafa lui korben la 'nite bef xmas' (oare de ce nu ma surprinde? ;) ) face toti banii: 'nu conteaza regizorul', oricum (nu) il recunosti... :w00t:

Longshot 23 Jul 2005 09:35

imi place cam tot ce face burton, insa am votat cu edward s. pentru ca, desi n-a fost primul film al lui pe care l-am vazut (batman este primul), este singurul pe care l-as revedea.
iar despre charlie &... , nevazand decat trailerul, nu ma pronunt. insa varianta cu gene wilder nu mi-a placut si nu am retinut nimic in afara de cantecele si scenele cu oompas aia sau cum le zicea.

bellhop 25 Jul 2005 04:47

Originally Posted by Longshot:

iar despre charlie &... , nevazand decat trailerul, nu ma pronunt. insa varianta cu gene wilder nu mi-a placut si nu am retinut nimic in afara de cantecele si scenele cu oompas aia sau cum le zicea.

stick with the Wilder/Wonka version..daca nu vrei sa ai cosmaruri cu Depp dat cu mascara ca bau-bau Jacko si veveritze care se dau la outze.. :sick:

notorious 25 Jul 2005 09:58

Originally Posted by ogto:

undeva intre mars attack si Batman returns. dar nefiind in lista, am votat mars attack. why? because of portman.

trecand peste 'mars attacks !', ma bucur ca ai adus in discutie 'batman reurns'. chiar ieri seara l-am revazut pe 'anti cinema' cu genele foarte aropiate unele de altele (oboseala zdravana acumulata in vama veche), dar cu aceeasi placere morbida. sa zicem ca ar fi my second favourite... daca 'sleepy hollow' mi s-a parut cel mai rafinat burton (yeah, it was me ! :P), 'batman returns' mi se pare cel mai ciudat si sinistru, iar 'edward scissorhands' - cel mai personal.

tornado_x 25 Jul 2005 12:39

Batman care e cam singurul care l-am vazut..........aaa si Beetlejuice, dar tot Batman ramane. :P

Guinevere 14 Aug 2005 23:54

Sleepy Hollow, si trebuie sa marturisesc ca e undeva foarte sus pe lista mea de all time favorites...

Amaua 15 Aug 2005 13:52

sleepy hollow :love: ... peisaj superb, atmosfera .... insa prestatia christinei ricci nu prea buna ... iar edward scissor-hands un film emotional as spune :)

All times are GMT +2. The time now is 12:33.