![]() |
mda, rebenciuc ar fi o idee
|
Clar Gheorghe Dinica.
De ce? Pentru ca e ziua lui trecuta pe prima pagina pe IMDb.com Ha! Dublu "La multi ani!"...triplu! |
actorul numarul 1 roman = actorul numarul I? :)
|
Simplu:Nu cred ca exista actorul numarul unu. :)
|
Originally Posted by StefanDo:
La data de VI Ianuaris Anno MMIX. |
Originally Posted by E.Floares:
Poate ar fi fost daca n-ar fi acceptat sa apara in Regina(am sus "sa apara"in loc de "sa joace" deoarece Regina nefiind film,fiind un cacat nu se poate juca in el). |
Dinica s-a ramolit total.
|
Omul e bolnav, din päcate.
Lasä, sä nu insistäm. |
Dinicã este cel mai mare, fãrã doar și poate! La 75 de ani, omul a realizat destule. Pãcat cã n-a avut șansa sã joace în mai multe producții strãine, cã l-ar fi eclipsat total pe Iureș.
|
Intr-adevar,este si unul dintre preferatii mei,dar a facut greseala vietii lui acceptand sa apara in Regina.
|
strict Regina sau te referi aici ºi la Inimã de þigan? Pãrerea mea este cã nu a fãcut nicio greºealã___Omul a câºtigat niºte bani frumoºi pentru un rol apreciat de public. Chestia cu imoralitatea telenovelelor nu cred cã þine.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
Ce greseala vietii, dom'le? De Niro, putred de bogat, apare in toate tampeniile si prostioarele iar ai nostri nu au voie sa faca si ei un ban in plus? |
Sa faca domn'le,sa faca am zis sa nu faca?Da' nu in telenovele.Iordache n-o aparut in ele,nici Ilarion Ciobanu.Sa fure,sa faca afaceri murdare,sa se bage in politica,ORICE,numai nu telenovele.
|
EXAGEREZI. La ce pensii mizerabile au actorii, plus cã acum le mai ciunþeºte ºi Boc veniturile, cum sã-i acuzi cã apar în telenovele? Pânã la urmã, un mare actor rãmâne mare ºi dacã joacã într-o piesã de Shakespeare, ºi dacã apare într-o reclamã...dar ºi într-o telenovelã!
|
Gheorghe Dinica si Sergiu Nicolaescu au facut doua roluri memorabile in seria Comisarul Moldovan.
|
Sa apara in reclame,in orice,da' numa' nu in telenovele.Recunosc ca au salarii de mizerie,da' sa faca orice altceva in afara de telenovele.
|
Originally Posted by Pashpix:
|
pai noua lege de fapt ii avantajeaza pe actori. ei vor lucra la negru si nu vor mai plati impozit pe salar astfel incat veniturile lor vor creste. boc este un geniu prin urmare e de neinteles.
|
Originally Posted by djinjis:
are mai mult alurã de ingenuu... :huh: |
Actorul nu-si prea poate da seama daca joaca intr-o prostie sau nu. Poate intelege el asta pe la mijlocul filmarilor, dar e prea tarziu, a semnat un contract, si-a facut planuri cu banii pe care o sa-i ia etc.
In publicitate nu se intra usor si oricum se vor gasi destui sa zica, la fel ca si la telenovele, ca se prostitueaza. Si poate ca mai bine ar juca in telenovele bune in loc de Dincolo de Amerdica. apropo, ce spunea Dorel Visan la conf de presa a dezastrului mai sus citat: >> Dorel Visan: "Eu nu vreau sa intru cu presa in conflict. Nu vreau sa spun ca filmul e bun sau rau pentru ca publicul si critica decid. Dar nu-mi mai place niciun film in care joc din 95 incoace. ... Dorel Visan, foarte amarat, a tinut sa ne impartaseasca si alte suparari: ca nimeni nu controleaza unde se duc miliardele care se dau pentru filmele proaste (Eugen Serbanescu ar fi fost cel mai in masura sa raspunda), ca actorii nu mai sunt platiti asa cum merita, casele de film facand afaceri cu banii, ca in ziare si reviste nu se mai scrie despre actori, in schimb, apar "toate Zavorancele scrofalite prin toate VIP-urile si in toate ziarele de mizerie". "Am ajuns sa ma bucur pentru filmele in care nu joc si in care nu fac niste prostii", a mai spus Dorel Visan, dandu-ne de inteles ca, probabil, ii e jena ca a jucat si in Dincolo de America. << |
All times are GMT +2. The time now is 23:50. |