Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cine merge ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85165)

M_olecula 10 Sep 2004 15:18

Originally Posted by Gaandalf:

2 luni ... sorry!
u makin' me feel bad huh ? nu vine iar vara sa vezi ce mesaje private itzi dau a2a zi dupa ce o sa vina carl Cox shi Deep Dish shi Digweed shi Hernan Cataneo....

De adaugat Judge Jules kre din cauza la Global Underground n-a mai ajuns la Cuando Republic in vara ... :((
Judge Jules Rulzzzz!

Pai cum vine vara , adica de pe 1 Mai , ne vedem acolo , te asigur ... vara asta am pierdut o gramada de petreceri... din motive plauzibile . Asa ca vara urmatoare nu cred ca o sa mai pierd asa de multe , poate or sa vina dj-ii aia de mai sus prin iarna sau primavara in buc. sa vezi ce mai rad atunci .
Judge Jules chiar ca rulzz , baga super tare nebunu asta .

Da am pierdut la mare pe Digweed :(( , doamne cat m-am ofticat , pe Lee Buridge , la asta nu mai aveam bani sa ma duc , a venit in penultima seara cand am stat io acolo si... intelegi tu :P pe Cataneo ;) (tovarasul tau :D ) si pe altii.... GRAAAV....

X5 10 Sep 2004 19:40

M-as duce si eu da nu am bani :(

Jay 11 Sep 2004 06:18

Pai cum nu ai? Ai ditamai masina si nick de falezist... si zici ca nu ai bani? hmm... :P

moebius 11 Sep 2004 22:29

la romexpo o sa merg sigur... freestylers m-au rupt cu djsetul de la tmbase in 2002 asa ca sunt curios cum o sa fie de data asta pt ca am auzit ca fac live
+shukar collective, suie cu piese de pe noul album etc etc

M_olecula 11 Sep 2004 23:48

Gaandalf sa-ti spun aici ce ai pierdut la David Morales ? Sa-ti descriu atmosfera cand toata lumea era cu mainile in aer , cand nimeni nu statea jos desi clubul a fost full , cand lumea a inceput sa plece abia la 6 si atunci inca era plin ringul de dans si toti erau plini de energie ?
Cred ca e unu dintre cele mai jmechere (si cand spun "jmechere" incadrez in cuvantul asta toate cuv. de lauda care le poti aduce unui set) seturi care l-am auzit pana acum , si nu sunt putine... A fost incredibil Morales , nu ma gandeam ca o sa bage asa de tare , mi-a placut la nebunie cum a bagat .
Sa vedem daca tiesto se va ridica la nivelul setului care l-a bagat Morales aseara... ceea ce NU CRED

A avut niste melodii morales care cand le auzea lumea din club pur si simplu rabufneau de energie si de... fericire pot sa spun , strigau... stii tu cum e , tuturor cu care am vb in club si pe urma au spus ca a bagat super tare omu , pur si simplu a impresionat . Gata cu laudatu... :D

Jay 12 Sep 2004 16:18

Originally Posted by moebius:

la romexpo o sa merg sigur... freestylers m-au rupt cu djsetul de la tmbase in 2002 asa ca sunt curios cum o sa fie de data asta pt ca am auzit ca fac live
+shukar collective, suie cu piese de pe noul album etc etc

I'm gonig too....see yo there

Gaandalf 13 Sep 2004 09:14

Da ... :( am vb cu cineva shi m-a oftikat cu Morales shi a zis k a fost atmosfera ireala. A zis k nu mai injura bucureshtenii de akum incolo k ashtia chira kunosk muica House shi shtiu sa se distreze ... Cica la 6:30 au plecat prin Magique (nu shtiu sigur dk asha se numeshte) shi au bagata After Hours shi au stat pana la 10 shi ceva ... atat zic : :((

Sa intzeleg k o sa vii de 1 Mai pe la Neptun, Mamaia sau unde o sa mixeze ashtia "mai grei" - la anul ? (ce ma oftik k nu's din Bucureshti! :( ... in fine)

Zilele astea fac rost Renaissance-ul de la DJ Sander Kleinenberg - yupeeee! :lol:

Apropo ai auzit k in vara asta a fost "bomba" aia de Portia Surreal kre dupa mine nu are nici o treaba cu muzica House shi kre a mixat in tzatzele goale asta vara ka Kristal... sau mai bine zis in super silicoanele goale ? Sa ma ceva pe ea k am dat 200.000 intrarea dar a fost super treaba atmosfera.

Eu am fost la Lee Buridge - :D shi a mixat super treaba ... numai k Mania s-a deschis atuncea la 2 noaptea... shi a mixat Rhadoo proteje: Dj Raresh kre mixeaza shi ala klumea shi pe urma a venit Lee shi a mixat super treaba pana l 6 dimineatza knd m-am intors la Kristal unde mixa Hector Romero shi ala a mixat super after hours pana pe la 9 shi apoi ne-am mutat vis a vis la Kudos Beach unde am stat pana la ora 18:40.

La vara tre sa luam legatura mey M_olecula ... :D

M_olecula 13 Sep 2004 10:15

Am vrut sa ma duc si io la after da eram cu unii care nu prea vroiau si era aiurea sa ma duc cu altii cu care ma intalnisem in club , acum nu mai conteaza , clubul ala Magique sau nush cum ii zice d-abea s-a facut , nush ce e de capul lui , o sa vad ;)

Vara asta nu am fost de 1 Mai la mare :( , si ce m-am ofticat , mai ales pentru Carl Cox da la anu nu vreau sa mai pierd aproape nici o petrecere... bine asta vreau io ca nush ce o sa se intample

De "bomba" aia am auzit ca ar fii venit dar nu stiam cand si unde , io tineam minte ca pe femeie o cheama altfel... nu conteaza , aia face un mic "spectacol" cand mixeaza in chestiile alea goale :lol: da nu am vazut-o niciodata , am auzit si io despre ea si am vazut-o doar pe net.

Cel mai tare e cum ati facut voi sa te duci noaptea la o petrecere , pe urma la un after hours si dupa after , la alta petrecere cum era aici cazul vostru la mare , la noi in buc. e misto sa te duci pe strand , ca esti foarte rupt si lesinat si... cum mai vrei tu dupa o asemenea noapte si te culci la soare sa te faci foooooarte negru :D .

Am luat un mix al lui Sander Kleinenberg de pe 3 Iulie 2004 , il gasesti pe nights , e super jmecher mixul , baga tare rau , imi place mult

Ai votat dj-ii ???????????????????????????????????????????

Gaandalf 13 Sep 2004 11:00

Pai dk Moebius merge, Jay merge, Molecula sigur merge shi eu shi un prieten mergem la Zabiela .. pai hai sa facem cumva sa ne intalnim ce zicetzi ?
E pacat sa nu facem o mica reuniune asha intre bajetzi kre apreciaza acest gen de muzica ...

Cine merge ?

M_olecula 13 Sep 2004 11:36

Pai moebius si Jay cred ca o sa stea decat la aia cu freestyler sau ce sunt , ca despre aia vorbeau , daca or sa stea si la Zabiela si la Hybrid e bine dar astia , cel putin Zabiela , o sa mixeze spre seara , cred , poate pe la 1,2 nush sigur cum e programul... oricum , EU MERG

Ambra Blu 13 Sep 2004 12:13

Fiind gratis, o sa fie plini de labari, cam ca la premiile mtv. Oricum, vin si eu, ard de dor sa va cunosc.

Jay 13 Sep 2004 21:09

Mda... cam asta e problema... o sa fie multi care cred ca vin la Mission... in fine... am sa stau si la Zabila si la Hybrid.... stam stam pana dimineata... si eu zic sa ne vedem la o bere inainte... ce ziceti?? EU zic Da....

M_olecula 13 Sep 2004 21:38

Are dreptate Ambra Blu si asa o sa fie , io m-am gandit la asta de cand am auzit ca e intrarea libera si tocmai d-asta vroiam sa ma duc pe la 1 - 2 noaptea dar daca vreti sa ne intalnim la o bere si io vin , si sa stati toti pana dimineata ;)

Jay 13 Sep 2004 21:42

Buuunnn... acum sa vedem cine vine sigur.... asadar confirmati...

M_olecula 13 Sep 2004 21:43

IO , pe mine te poti baza , il astept pe zabiela de ceva timp , de anul trecut :D

Jay 13 Sep 2004 21:54

Si yo vin....

moebius 13 Sep 2004 22:03

io vin sigur dar ma ascund de voi

Jay 13 Sep 2004 22:10

Adica nu vrei sa mergem la o bere? but why?

Ambra Blu 13 Sep 2004 23:56

Originally Posted by moebius:

io vin sigur dar ma ascund de voi

da-ne totusi bip sa stii unde si cine sintem.

moebius 14 Sep 2004 13:06

:lol:
nah, ce e prea mult strica

All times are GMT +2. The time now is 15:58.