Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cei care vor sa se certe sa vina aici (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84783)

Sm�agol-Gollum 16 Jun 2004 21:15

pai hai sa vb despre troia.....
sau mai bine vorbiti voi ca eu inca nu am vazut fimul... :)

Jay 16 Jun 2004 21:56

Se vorbeste despre Troia la Acum pe ecrane.. sunt nu stiu cate pagini...

daniken 16 Jun 2004 23:45

Re: Cei care vor sa se certe sa vina aici... DE CE?

Originally Posted by Galadriel_queen:

NA! Am facut un topic pentru lumea care vrea sa se certe. Cred ca in 2 zile vor fi deja 100 de pagini cu certuri.

O rugaminte: Nu va mai certati pe celelalte topicuri, ca le faceti mai putin interesante. Certati-va aici. :lol:

fara nici o intentie, dar dupa numarul de posturi si prin simplu fapt ca ai deschis acest topic, eu sunt de parere ca tu ai avea chef de asa ceva.
nu cred ca se cearta nimeni, e doar modul fiecaruia de a se exprima. fiecare incercand sa atraga atentiea cumva, uite de ex. eu acum incerc sa iti atrag tie atentia, dech, asta nu inseamna neaparat ca ne certam!
discutii in contradictoriu, poate dar nu cearta, cearta este pentru cei orgoliosi, care sint convins ca nu se afla printe useri acestui forum.
dan I ken
; ) grey

Ilila 16 Jun 2004 23:48

Originally Posted by daniken:

discutii in contradictoriu, poate dar nu cearta, cearta este pentru cei orgoliosi, care sint convins ca nu se afla printe useri acestui forum.

Esti mult prea optimist. :)

daniken 16 Jun 2004 23:57

Re: Cei care vor sa se certe sa vina aici... H C?

Originally Posted by Ilila:

Esti mult prea optimist. :)

Mai mult decat atat, NAIV...
; ) grey

Ilila 17 Jun 2004 11:40

Re: Cei care vor sa se certe sa vina aici... H C?

Mai mult decat atat, NAIV...

Naivitatea este benefica doar în prezenta cunoasterii.

Jay 17 Jun 2004 22:33

Sa fie asta o maxima???

Sm�agol-Gollum 17 Jun 2004 22:44

fara nici o intentie, dar dupa numarul de posturi si prin simplu fapt ca ai deschis acest topic, eu sunt de parere ca tu ai avea chef de asa ceva.
nu cred ca se cearta nimeni, e doar modul fiecaruia de a se exprima. fiecare incercand sa atraga atentiea cumva, uite de ex. eu acum incerc sa iti atrag tie atentia, dech, asta nu inseamna neaparat ca ne certam!
dan I ken
; ) grey

se pare ca nu ai intrat pe celelate topicuri....sa vezi acolo certuri cu injurauri..... :)

Ionutz55 17 Jun 2004 22:47

sigur nu a intrat si pe celelalte topicuri :lol:

daniken 17 Jun 2004 22:59

Re: Ce DE CE?

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

dan I ken
; ) grey

se pare ca nu ai intrat pe celelate topicuri....sa vezi acolo certuri cu injurauri..... :)

:love: ce te face sa crezi ca m-ar interesa, va rog chiar sa va certati cat poftitzi~ eu am alte treburi,
ce faceti voi aici e parerea voastra, eu nu am timp de stat de povesti asa ca uitatzi ca ma-ti vazut...pls>!
:love:

bye!

iepurilah 17 Jun 2004 23:01

te uitasem oricum de mult :D

Sm�agol-Gollum 17 Jun 2004 23:02

dar era cumva vorba despre tine?? :shock:

daniken 18 Jun 2004 01:44

QQ

jalnici, patetici, ma roq sa va iasa pana la urma ce vreti de fapt, voi stiti ce, dar zau ca nu mai intereseaza, gurioshi moare repede, dech avetzi de grija, eu ashtep! - sa-u laudat cu sutele, tot la mine au ajuns.
va pup, :love: PA
posturi telingente, nu mai mult de patru vorbre, shi alea chioare!
; ) grey

BeNnY 18 Jun 2004 07:51

gurioshi moare repede,

Ba macar ma asteptam sa ai ceva in capu' ala al tau daca tot faci atat pe interesantu'. Da' vad ca esti un idiot notoriu...

Anonymous 20 Jun 2004 23:11

nimic interesant p-aici se inoata la apa mica

sorina25 19 Jan 2011 14:32

de cand ai postat cam putine conflicte sau polemici pe aici :P

crin3l 22 Jan 2011 10:58

daca ai sti tu ....mai sunt si alte topicuri...

All times are GMT +2. The time now is 12:29.