![]() |
pai hai sa vb despre troia.....
sau mai bine vorbiti voi ca eu inca nu am vazut fimul... :) |
Se vorbeste despre Troia la Acum pe ecrane.. sunt nu stiu cate pagini...
|
Re: Cei care vor sa se certe sa vina aici... DE CE?
Originally Posted by Galadriel_queen:
fara nici o intentie, dar dupa numarul de posturi si prin simplu fapt ca ai deschis acest topic, eu sunt de parere ca tu ai avea chef de asa ceva. nu cred ca se cearta nimeni, e doar modul fiecaruia de a se exprima. fiecare incercand sa atraga atentiea cumva, uite de ex. eu acum incerc sa iti atrag tie atentia, dech, asta nu inseamna neaparat ca ne certam! discutii in contradictoriu, poate dar nu cearta, cearta este pentru cei orgoliosi, care sint convins ca nu se afla printe useri acestui forum. dan I ken ; ) grey |
Originally Posted by daniken:
|
Re: Cei care vor sa se certe sa vina aici... H C?
Originally Posted by Ilila:
; ) grey |
Re: Cei care vor sa se certe sa vina aici... H C?
|
Sa fie asta o maxima???
|
se pare ca nu ai intrat pe celelate topicuri....sa vezi acolo certuri cu injurauri..... :) |
sigur nu a intrat si pe celelalte topicuri :lol:
|
Re: Ce DE CE?
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
:love: ce te face sa crezi ca m-ar interesa, va rog chiar sa va certati cat poftitzi~ eu am alte treburi, ce faceti voi aici e parerea voastra, eu nu am timp de stat de povesti asa ca uitatzi ca ma-ti vazut...pls>! :love: bye! |
te uitasem oricum de mult :D
|
dar era cumva vorba despre tine?? :shock:
|
QQ
jalnici, patetici, ma roq sa va iasa pana la urma ce vreti de fapt, voi stiti ce, dar zau ca nu mai intereseaza, gurioshi moare repede, dech avetzi de grija, eu ashtep! - sa-u laudat cu sutele, tot la mine au ajuns.
va pup, :love: PA posturi telingente, nu mai mult de patru vorbre, shi alea chioare! ; ) grey |
Ba macar ma asteptam sa ai ceva in capu' ala al tau daca tot faci atat pe interesantu'. Da' vad ca esti un idiot notoriu... |
nimic interesant p-aici se inoata la apa mica
|
de cand ai postat cam putine conflicte sau polemici pe aici :P
|
daca ai sti tu ....mai sunt si alte topicuri...
|
All times are GMT +2. The time now is 12:29. |