Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Carte Lars von Trier (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84781)

herbert 20 Jun 2004 14:38

Originally Posted by Alex Leo Serban:

(...) voi reveni cu raspunsuri punctuale la cele scrise aici; deocamdata - infatigabilului herbert, care se mira de 'cioburile de pragmatism' de care fac dovada, doar atita: NU imi plac cartile si/sau lansarile; dar, o data ce-ai acceptat jocul, u might as well play it to the bone! ;)

la lenea mea postmoderna, "infatigabilul" imi suna ca un compliment. chiar n-ai sesizat nota ironico-prieteneasca din "cioburile de pragmatism"? stiu ca nu-i adevarat si nu ti se potriveste, dar mai exageram si noi, vorba lui Petre Tutea :P

Alex Leo Serban 21 Jun 2004 10:22

lasati dracu cartea - l-ati vazut pe LARS VON TRIER CINTIND???
a fost... ce mai: n-am cuvinte! :shock:
multumesc mult de tot viorica bucur & madalina rosca - asta da, surpriza!

Leonard 21 Jun 2004 11:23

emisiunea 'premiere cinematografice' nu se da in reluare?

Alex Leo Serban 21 Jun 2004 11:32

cred ca s-a dat astazi, la un moment dat... (?)

poate le conving pe realizatoare sa-l transforme pe 'lvt cintind' in... mascota emisiunii :D !

Mala Portugal 21 Jun 2004 20:13

Originally Posted by herbert:

la lenea mea postmoderna.....

Marbert, iertata-mi fie grosolania, da' in tine si rahatu' o fi postmodernist

herbert 21 Jun 2004 21:45

Originally Posted by Mala Portugal:

la lenea mea postmoderna.....

Marbert, iertata-mi fie grosolania, da' in tine si rahatu' o fi postmodernist

raMala, nu ma surprinde "predispozitia" ta pentru vulgaritate. ti-am citit potentialul pe mai multe topicuri. deosebit de "expresiva" ai fost mai ales atunci cand i-ai masurat p*** lui ALS, la Condica de sugestii si reclamatii. asa ca, esti in nota ta.
ca sa-ti sting curiozitatea, iti spun:
traiesc postmodern, i.e. iubesc si urasc postmodern, i.e. ma f** si ma c** postmodern. n-am facut analiza "produsului", dar daca te intereseaza???

ctoma 22 Jun 2004 08:39

Am citit si eu cartea , mi-a placut stilul in care e scrisa chiar daca nu sunt de acord in totalitate cu autorii la unele filme.
Mi-am propus sa vad si Medea , de altfel singurul film de care se vorbeste in carte pe care nu l-am vazut inca (bine, in afara de filmul lui de diploma).

Mala Portugal 22 Jun 2004 19:17

raMala, nu ma surprinde "predispozitia" ta pentru vulgaritate.

Deaa, un peu vulgaire, jamais ordinaire vorba lui Christian Lacroix.

ti-am citit potentialul pe mai multe topicuri. deosebit de "expresiva" ai fost mai ales atunci cand i-ai masurat p*** lui ALS, la Condica de sugestii si reclamatii.

Mai si ce simpatic era topicul acela pana sa vina unu' si sa se sparga in poezie :sick:

Mala Portugal 22 Jun 2004 19:27

Chiar partea in care LvT a cantat am ratat-o. Da' apropo de cantareti si cantecele. Am avut placuta surpriza sa constat ca Andrei ochi de caprioara Gorzo are ureche muzicala. Eu ii propun sa se reprofileze sau cel putin sa-si cante cronicile. Asa ma castiga si pe mine :D

KORBEN 23 Jun 2004 14:07

Originally Posted by Mala Portugal:

Andrei ochi de caprioara Gorzo are ureche muzicala. Eu ii propun sa se reprofileze sau cel putin sa-si cante cronicile. Asa ma castiga si pe mine :D

:D :shock: :w00t: :lol:

Mala Portugal 26 Jun 2004 09:16

Eu tot n-am inteles, care-i faza?

Originally Posted by KORBEN:

mda...
reputatia lu bjork lezata de o remarka a lu ada milea

Ce remarca??

Gaandalf 30 Jun 2004 11:04

Placut mult de tot cartea. Sincer nu ma ashteptam dar mi-a placut la nebunie.

Liou 15 Aug 2005 18:32

Ma intereseaza si pe mine cartea mult de tot!
Dupa TIFF 2004 (cand am auzit de lansare) o cautam prin Cluj de nebuna, dar parca era un facut ca nu o gaseam niciodata cand intram in librarii. Am fost destul de frustrata atunci ca tocmai la Cluj nu era de gasit...Dupa mai multe incercari din astea fara succes, am lasat-o balta...Ce a fost mai trist -ca nici printre prietenii mei nu am gasit pe nimeni care sa o aiba...Am ajuns sa ma-mpac cu ideea ca daca nu a fost sa fie, nu a fost!
Dar poate am ceva sanse mai multe acum, macar cu o informatie actuala.
O pot gasi acum in Cluj? As vrea s-o cumpar.

Multumesc.
PS. Va invidiez pe cei care ati putut ajunge la lansare..

Mala Portugal 15 Aug 2005 20:03

Cel mai simplu & sigur , daca esti in Cluj, ar fi sa mergi direct la editura "Idea" in Marasti, pe str. Paris. N'au ceva gen showroom dar intri pe poarta si intrebi pe oricine de carte.

Liou 15 Aug 2005 21:00

mersi mult Mala! Dac-ai stii ce aproape sunt de str. Paris si de editura si eu habar n-aveam!.. Pt. ca nu sunt clujeanca (locuiesc in cluj doar de 2 ani), habar n-am de unele locuri/lacasuri.. O sa merg sa intreb.
By the way, numele tau m-a dus cu gandul la Mala Education....mi-a placut filmul, dar cred ca va trebuie sa merg sa-l caut la alt topic. Mi-e mai greu acum la inceput, pana ma prind cum sta treaba.
mersi inca o data.

All times are GMT +2. The time now is 20:03.