![]() |
Originally Posted by Leonard:
|
Error, error, imi retrag recomandarea de la Florile raului. E una din cele mai plictisitoare chestii vazute la TIFF anul asta. Nici la tv (unde ii e locul) nu m-as mai uita a doua oara.
|
Originally Posted by emanuel:
|
Ca umil spectator care a rezistat la cremaster si caruia chiar i-a placut :) eu zic k merita sa il vezi,leonard.Desi e cam greu de inteles fara un dictionar de simboluri linga tine sau fara o cultura zdravana si o imaginatie pe masura...eu nu l-am inteles(ma rog,era evident ca e vorba din loc in loc de masonerie,irlandezi,scotia etc.-dar e dificil sa stabilesti o legatura intre toate elementele)...decit dupa ce am citit sinopsis-ul de pe pagina oficiala...si oricum tre' sa-l mai vad odata.Eu zic intai sa:
http://www.cremaster.net si apoi sa fugi la film.Ca fan LOTR,si auzi ce zic,recunosc k Korben are `in parte` dreptate...jackson ar fi putut sa dea ceva mai mult. Sa nu zic in ce hal m-a uns filmul pe suflet cind am realizat ca liftierul-receptionerul ala cinta in galeza...si ce rau mi-a parut ca pierdusem primele 20 minute din film :x . ps. pt juriu-dak mai tineti minte colegu' meu ku aparatele foto si de filmat,a cistigat unul dintre premiile rds link,la trebusoara aia cu spune-ti parerea... :hmm: si eu voiam asa ceva ;) |
Originally Posted by raptor:
Ce a cistigat, ca sint invidios...si eu cite de-alea am completat, doar -doar imi iese si mie de un Jolidon, ceva. Apropo de poze/chestii filmate, cind le vedem si noi? Sugestie: nu le pune link pe site, da-le in pm-uri, nu de alta, da' sa nu ne fie invadat privacy-ul. ps: am intrebat la Bucuresti de "broscute" si se uitau la mine ca la felu' 14. |
Originally Posted by Ambra Blu:
Noi pe manana dimineazza ne gindeam sa le ducem la developat,deci probail`citeva`pe maine seara...pai eu ma gindeam sa infiintez un grup de yahoo si va dau parola si dak mai vreti sa le vada careva,dati si voi parola.K sa nu umplem inbox-urile.Exceptie or sa pak pozele cu Julie Delpy si cele in care voi efectiv nu aparetzi :) care or sa fie la voia tuturor...f-kourse,daca vrea careva sa-i fie postata fazza,o sa-i fie :) .Cit despre ce s-a filmat,asta o sa fie discutie pe pm sau messenger,cum vreti,ca sa vedem cum facem-da' asta mai pe vinerea viitoare,cind zic si eu KAPUT AN 1.(sau 'sa ne vedem cu bine-n toamna,cine stie?) :) . A cistigat un card in valoare de 20 euroi de discutii internationale. Auleo!Fara broscute in Bucuresti? :hmm: ciudate plaiuri...eu de cind ma stiu cu ele am trait...din 2-n2 saptamani. |
vazut dokum ala islanez dsp elfi & stuff
interesant si cu imagini minunate da m`a rapus somnul muuuult prea lung tre sa fac rost de ost |
Originally Posted by KORBEN:
|
Originally Posted by K's:
|
ai dreaq astia de la institutu francez! am vrut sa ma duc azi la Young Gods care trebuia sa inceapa la 21:45. ora inceperii se amanase pentru 22:30. asa ca am intrat la filmul care rula (Foc). bineinteles ca pe la 23:10 a trebuit sa plec sperand ca mai prind 135-ul. pe naiba, am asteptat vreo 30 de minute dupa care m-am hotarat sa merg acasa pe jos si am facut vreo 70 de min. de ce a trebuit sa fie programate atat de tarziu ultimele filme? si dupa ce ca sunt asa tarziu, mai au si intarziere? cu ce-si inchipuie ca mai ajung oamenii acasa?
imi pare rau de Insula ca e programat sambata la 21:45 si vroiam sa-l vad dar nu cred ca mai am chef sa merg pe jos pana acasa. |
Ba da, ba da...sa mergi...si pe burta daca trebuie (ca in touching the void)!
|
nu mala, leonard are dreptate: ora este prea inaintata, iar bucurestiul nu e clujul ;)
s-a intirziat pt ca s-a 'sarbatorit' trafic-ul lui mitulescu, dar tot nu se-ntelege ce leg. are asta cu ora de incepere a unui film! adica, cine vroia sa ramina la festen-ul mitulescian putea s-o faca, fara a deplasa ora ultimului film!! da - inca o data vin & zic - bucurestiul nu-i ca cluju! :P pai acolo, ora-i ora domne! rushinica :( |
vazut ieri DE CAND A PLECAT OTAR superb si ireprosabil
urmat de proiectia cu sala plina si autorul in sala a plalmdorizatului TRAFIC care este presque rien zau asa, sa se mai uite si francezii din juriu sau cine i`o fi dat premiul la filme care au subiect si ceva de spus, ca traficu e paralel cu orice bun-simt cinematografic in fine, e filmat misto, dar asat nu este nici o scuza, nici un motiv si am revazut FOC,... mi-am dat seama ca i se poate reprosa acelas lucru ca si autohtonului "MARIA", adik faptul ca este prea intr-o tipologie cinamtografica nationala, prea explicativ si deci facut pt festivaluri si, ca bonus m`am uitat la Tv la ultimul episod din OZ care a fost GENIAL nici ca se putea mai bine dupa c are mi`am incalcat promisiunea facuta mie insumi in tren spre buc si adika sa nu mai beau 1 sapt si am baut pana pe la 6 dupa care am dormitcam 3 ore, dupa care am mers la 2 examene life indeed can be fun....if u really want to |
eu n-am stiu ca a fost ieri Traficul lui Mitulescu, pentru ca nu era trecut in program :(( Acum unde-l mai vad??
|
@leonard
nu te osteni |
ei bine, spre diferenta de muulti dintre fiorumisti care`si fac cultura cinematografica la mall iata ca leonard s-a ostenit si a vzionat ceva la institut
probabil chunking express in alta ordine de idei, dupa vizionareea a trei kim ki duci, ( insula, destinatar necunoscut si paza de coasta) pot constata dsp regizor: 1 este un sadic, care nu se multumeste sa-si demoleze psihic personajele, tre sa le si omoare cat se poate de demosntartivo-poetic 2 totusi are cateva momente magistrale de cinism care salveaza unele filme 3 ca mai toti asiaticii, daca are un film in care sunt povesti paralele, unele se vor pierde in decor, si cea care devine principala o va lua rau pe aratura ( nu ca as reprosa asta, da un amic se arata nemultumit ca raman personaje si situatii nerezolvate, neelucidate,....io zik ca asa e si in viata, deci ok sa fie si in cinema-ul oriental) 4 cel mai coerent film ( dar si cel mai putin placut intelectului meu) insula, care mizeaza pe imaginea minunata si niste secventa soc ( doar sugerate, nu si aratate) 5 favorit destinatar necunoscut, din care afli cum se pregatesc cainii pt consum inainte de a fi serviti pe masa de restaurant ( de ce nu o exporta basescu cainii comunitari in coreea, ca ar fi chiar o afacere dublu-avantajoasa??????) dar si ce poate face o coreanca oarba de un ochi cu un catelus (in afara de a-l mananca) este de altfel si singurul film din istorie care mi-a trezit ceva intre mila si simpatie pt un soldat american 6 paza de coasta e dupa un subiect clar si chiar misto, doar ca se pierde in psihoze mult prea lungiiiiiiiiiii; violenta cat cuprinde nici macar nu se poate compara cu joint security area al lui Park (tot un corean, responsabil de simpatie pt domnul razbunare) care este o capodopera 7 in filmele lui e musai sa se pisa o tipa, si daca se poate sa fie si cineva care se ca ka regizorul stie ca si-a atins culmile artei |
acum, ca filmele de la TIFF aduse la Bucuresti aproape ca s-au terminat, o sa afisez si eu titlurile celor pe care le-am vazut, asociate cu o nota pe o scala de la 1 la 10:
Foc - 5,5 Carandiru - 6,5 Insula - 7 Fallen Angels - 7,5 Chungking Express - 8 Io non ho paura - 6,5 So Close - 7 Cremaster 3 - 9 Aaltra - 3,5 Reconstruction - 7,5 A Good Lawyer's Wife - 6 Desire - 3 Marele jaf comunist - ma depaseste sa-i dau calificativ dar m-a plictisit cumplit |
Auleo,Foc! doar 5,5!? :o :o
as fi zis mai degraba cremaster 9,5;Chunking 6 si fallen 'ngels 8. |
Fratre, ce inseamna signatura ta?
|
aproximativ...the rise and wonderful adventures of Farmer Giles Of Ham,king of the Little kingdom,lord of tame-de ce in latina?pEntru ca asa era in original.si e din Tolkien.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:24. |