Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   TIFF (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=246)
-   -   TIFF la Bucuresti (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84665)

Ambra Blu 09 Jun 2004 09:08

Originally Posted by Leonard:

A propos de muzica, zicea KORBEN ca a rulat la TIFF Cabin Fever... L-ai vazut? Mi se pare ca are cea mai geniala muzica de sountrack pe care am auzit-o in vreun film. Indiferent cat de bun sau prost e filmul, muzica e dementiala. Eu am extras din avi mp3-ul si-l tot ascult fara sa ma uit la film.

Pula mea! Cit am plins ca am pierdut Cabin Fever! Deh, am avut pretentii de cinefil, si am mers sa vad o prostie norvegiana, Evil, care eu crezusem ca e horror si era de fapt un film despre formarea unui tinar si viata grea din internate; la filmul respectiv masele din sala (stiti, masses are asses) aplaudau si simteau interactiv, de parca filmul e teatru. Ce lume proasta.

Mala Portugal 09 Jun 2004 12:06

Error, error, imi retrag recomandarea de la Florile raului. E una din cele mai plictisitoare chestii vazute la TIFF anul asta. Nici la tv (unde ii e locul) nu m-as mai uita a doua oara.

KORBEN 09 Jun 2004 14:24

Originally Posted by emanuel:

Programul:
TIFF la Bucuresti – Elvira Popescu 8 – 20 iunie

Miercuri 9 iunie
17.30 Investigarea lumii invizibile / Enquête sur le monde invisible

Joi 10 iunie
17.30 De când a plecat Otar / Depuis qu’Otar est parti
19.45 Foc! / Gori Vatra
21.45 Zeii tineri / Young Gods

Vineri 11 iunie

21.30 Povestea celor doua surori / A Tale of Two Sisters

Sâmbata 12 iunie

14.30 Carandiru
17.30 Destinatar necunoscut / Address Unkown
19.45 Paza de coasta / The Coast Guard

Duminica 13 iunie

17.30 Îngeri cazuti / Fallen Angels
19.30 Chungking Express
21.30 Fericiti împreuna / Happy Together

Luni 14 iunie
17.30 Nu mi-e frica / Io non ho paura
19.45 Atât de aproape / So Close
22.00 Madame Sata

Marti 15 iunie
17.30 Koktebel
20.00 Cremaster 3

Miercuri 16 iunie
17.30 Aaltra

Joi 17 iunie
17.30 Reconstructie / Reconstruction
19.30 Nevasta avocatului / A Good Lawyer’s Wife
21.45 Povestiri din bucatarie / Kitchen Stories

Vineri 18 iunie

19.30 Marele jaf comunist
21.30 Dulce razbunare / Sympathy for Mr. Vengeance

Duminica 20 iunie

20.00 Kurt & Courtney

raptor 09 Jun 2004 15:44

Ca umil spectator care a rezistat la cremaster si caruia chiar i-a placut :) eu zic k merita sa il vezi,leonard.Desi e cam greu de inteles fara un dictionar de simboluri linga tine sau fara o cultura zdravana si o imaginatie pe masura...eu nu l-am inteles(ma rog,era evident ca e vorba din loc in loc de masonerie,irlandezi,scotia etc.-dar e dificil sa stabilesti o legatura intre toate elementele)...decit dupa ce am citit sinopsis-ul de pe pagina oficiala...si oricum tre' sa-l mai vad odata.Eu zic intai sa:
http://www.cremaster.net
si apoi sa fugi la film.Ca fan LOTR,si auzi ce zic,recunosc k Korben are `in parte` dreptate...jackson ar fi putut sa dea ceva mai mult.
Sa nu zic in ce hal m-a uns filmul pe suflet cind am realizat ca liftierul-receptionerul ala cinta in galeza...si ce rau mi-a parut ca pierdusem primele 20 minute din film :x .

ps. pt juriu-dak mai tineti minte colegu' meu ku aparatele foto si de filmat,a cistigat unul dintre premiile rds link,la trebusoara aia cu spune-ti parerea... :hmm: si eu voiam asa ceva ;)

Ambra Blu 09 Jun 2004 16:18

Originally Posted by raptor:

ps. pt juriu-dak mai tineti minte colegu' meu ku aparatele foto si de filmat,a cistigat unul dintre premiile rds link,la trebusoara aia cu spune-ti parerea... :hmm: si eu voiam asa ceva ;)

Ce a cistigat, ca sint invidios...si eu cite de-alea am completat, doar -doar imi iese si mie de un Jolidon, ceva. Apropo de poze/chestii filmate, cind le vedem si noi? Sugestie: nu le pune link pe site, da-le in pm-uri, nu de alta, da' sa nu ne fie invadat privacy-ul.

ps: am intrebat la Bucuresti de "broscute" si se uitau la mine ca la felu' 14.

raptor 09 Jun 2004 18:17

Originally Posted by Ambra Blu:

Originally Posted by raptor:

Ce a cistigat, ca sint invidios...si eu cite de-alea am completat, doar -doar imi iese si mie de un Jolidon, ceva. Apropo de poze/chestii filmate, cind le vedem si noi? Sugestie: nu le pune link pe site, da-le in pm-uri, nu de alta, da' sa nu ne fie invadat privacy-ul.

ps: am intrebat la Bucuresti de "broscute" si se uitau la mine ca la felu' 14.

Noi pe manana dimineazza ne gindeam sa le ducem la developat,deci probail`citeva`pe maine seara...pai eu ma gindeam sa infiintez un grup de yahoo si va dau parola si dak mai vreti sa le vada careva,dati si voi parola.K sa nu umplem inbox-urile.Exceptie or sa pak pozele cu Julie Delpy si cele in care voi efectiv nu aparetzi :) care or sa fie la voia tuturor...f-kourse,daca vrea careva sa-i fie postata fazza,o sa-i fie :) .Cit despre ce s-a filmat,asta o sa fie discutie pe pm sau messenger,cum vreti,ca sa vedem cum facem-da' asta mai pe vinerea viitoare,cind zic si eu KAPUT AN 1.(sau 'sa ne vedem cu bine-n toamna,cine stie?) :) .

A cistigat un card in valoare de 20 euroi de discutii internationale.

Auleo!Fara broscute in Bucuresti? :hmm: ciudate plaiuri...eu de cind ma stiu cu ele am trait...din 2-n2 saptamani.

KORBEN 09 Jun 2004 21:16

vazut dokum ala islanez dsp elfi & stuff
interesant si cu imagini minunate da m`a rapus somnul
muuuult prea lung
tre sa fac rost de ost

Mala Portugal 09 Jun 2004 23:05

Originally Posted by KORBEN:

20.00 Kurt & Courtney

L-am vazut duminica da' n-am rezistat si la ultima jumatate de ora :shock: E genul de chestie comparabila cu ce vezi pe Reality TV...da' macar aia au Cheaters si asta le creste nivelul :D

Mala Portugal 10 Jun 2004 00:51

Originally Posted by K's:

Aaltra- comedie neagra; alb-negru si fara coloana sonora- ultimele doua fiind aspecte negative- cred eu ...

Mie mi-a ajuns bucata cu "Sunny " a lui Bobby Hebb macelarita de elvisul ala :D

Leonard 11 Jun 2004 00:31

ai dreaq astia de la institutu francez! am vrut sa ma duc azi la Young Gods care trebuia sa inceapa la 21:45. ora inceperii se amanase pentru 22:30. asa ca am intrat la filmul care rula (Foc). bineinteles ca pe la 23:10 a trebuit sa plec sperand ca mai prind 135-ul. pe naiba, am asteptat vreo 30 de minute dupa care m-am hotarat sa merg acasa pe jos si am facut vreo 70 de min. de ce a trebuit sa fie programate atat de tarziu ultimele filme? si dupa ce ca sunt asa tarziu, mai au si intarziere? cu ce-si inchipuie ca mai ajung oamenii acasa?
imi pare rau de Insula ca e programat sambata la 21:45 si vroiam sa-l vad dar nu cred ca mai am chef sa merg pe jos pana acasa.

Mala Portugal 11 Jun 2004 00:50

Ba da, ba da...sa mergi...si pe burta daca trebuie (ca in touching the void)!

Alex Leo Serban 11 Jun 2004 12:06

nu mala, leonard are dreptate: ora este prea inaintata, iar bucurestiul nu e clujul ;)
s-a intirziat pt ca s-a 'sarbatorit' trafic-ul lui mitulescu, dar tot nu se-ntelege ce leg. are asta cu ora de incepere a unui film! adica, cine vroia sa ramina la festen-ul mitulescian putea s-o faca, fara a deplasa ora ultimului film!!
da - inca o data vin & zic - bucurestiul nu-i ca cluju! :P pai acolo, ora-i ora domne! rushinica :(

KORBEN 11 Jun 2004 12:07

vazut ieri DE CAND A PLECAT OTAR superb si ireprosabil
urmat de proiectia cu sala plina si autorul in sala a plalmdorizatului TRAFIC care este presque rien
zau asa, sa se mai uite si francezii din juriu sau cine i`o fi dat premiul la filme care au subiect si ceva de spus, ca traficu e paralel cu orice bun-simt cinematografic
in fine, e filmat misto, dar asat nu este nici o scuza, nici un motiv
si am revazut FOC,... mi-am dat seama ca i se poate reprosa acelas lucru ca si autohtonului "MARIA", adik faptul ca este prea intr-o tipologie cinamtografica nationala, prea explicativ si deci facut pt festivaluri
si, ca bonus m`am uitat la Tv la ultimul episod din OZ care a fost GENIAL
nici ca se putea mai bine
dupa c are mi`am incalcat promisiunea facuta mie insumi in tren spre buc si adika sa nu mai beau 1 sapt si am baut
pana pe la 6 dupa care am dormitcam 3 ore, dupa care am mers la 2 examene
life indeed can be fun....if u really want to

Leonard 11 Jun 2004 13:05

eu n-am stiu ca a fost ieri Traficul lui Mitulescu, pentru ca nu era trecut in program :(( Acum unde-l mai vad??

KORBEN 11 Jun 2004 14:24

@leonard
nu te osteni

KORBEN 14 Jun 2004 12:33

ei bine, spre diferenta de muulti dintre fiorumisti care`si fac cultura cinematografica la mall iata ca leonard s-a ostenit si a vzionat ceva la institut
probabil chunking express
in alta ordine de idei, dupa vizionareea a trei kim ki duci, ( insula, destinatar necunoscut si paza de coasta) pot constata dsp regizor:
1 este un sadic, care nu se multumeste sa-si demoleze psihic personajele, tre sa le si omoare cat se poate de demosntartivo-poetic
2 totusi are cateva momente magistrale de cinism care salveaza unele filme
3 ca mai toti asiaticii, daca are un film in care sunt povesti paralele, unele se vor pierde in decor, si cea care devine principala o va lua rau pe aratura ( nu ca as reprosa asta, da un amic se arata nemultumit ca raman personaje si situatii nerezolvate, neelucidate,....io zik ca asa e si in viata, deci ok sa fie si in cinema-ul oriental)
4 cel mai coerent film ( dar si cel mai putin placut intelectului meu)
insula, care mizeaza pe imaginea minunata si niste secventa soc ( doar sugerate, nu si aratate)
5 favorit destinatar necunoscut, din care afli cum se pregatesc cainii pt consum inainte de a fi serviti pe masa de restaurant ( de ce nu o exporta basescu cainii comunitari in coreea, ca ar fi chiar o afacere dublu-avantajoasa??????) dar si ce poate face o coreanca oarba de un ochi cu un catelus (in afara de a-l mananca)
este de altfel si singurul film din istorie care mi-a trezit ceva intre mila si simpatie pt un soldat american
6 paza de coasta e dupa un subiect clar si chiar misto, doar ca se pierde in psihoze mult prea lungiiiiiiiiiii; violenta cat cuprinde
nici macar nu se poate compara cu joint security area al lui Park (tot un corean, responsabil de simpatie pt domnul razbunare) care este o capodopera
7 in filmele lui e musai sa se pisa o tipa, si daca se poate sa fie si cineva care se ca ka regizorul stie ca si-a atins culmile artei

Leonard 20 Jun 2004 00:16

acum, ca filmele de la TIFF aduse la Bucuresti aproape ca s-au terminat, o sa afisez si eu titlurile celor pe care le-am vazut, asociate cu o nota pe o scala de la 1 la 10:

Foc - 5,5
Carandiru - 6,5
Insula - 7
Fallen Angels - 7,5
Chungking Express - 8
Io non ho paura - 6,5
So Close - 7
Cremaster 3 - 9
Aaltra - 3,5
Reconstruction - 7,5
A Good Lawyer's Wife - 6
Desire - 3
Marele jaf comunist - ma depaseste sa-i dau calificativ dar m-a plictisit cumplit

raptor 21 Jun 2004 11:01

Auleo,Foc! doar 5,5!? :o :o
as fi zis mai degraba cremaster 9,5;Chunking 6 si fallen 'ngels 8.

Ambra Blu 21 Jun 2004 11:04

Fratre, ce inseamna signatura ta?

raptor 21 Jun 2004 11:14

aproximativ...the rise and wonderful adventures of Farmer Giles Of Ham,king of the Little kingdom,lord of tame-de ce in latina?pEntru ca asa era in original.si e din Tolkien.

All times are GMT +2. The time now is 15:24.