Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Nervii din fiecare zi... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84590)

Lady_Skar 21 May 2004 19:38

ahhh... I can feel the hate on this forum.
Lovely.

BeNnY 21 May 2004 19:44

Astazi:

Gandalf ca m-a luat cu cacaturi din-alea "...cand o sa mai cresti tu"

Oloriel 21 May 2004 21:09

1) profii(in afara mea :D )
2) unii studenti
3) ziua de luni
4) tramvaiele(lipsa locurilor libere)
5) unele site-uri flash
6) tzompul(face figuri)

buna idee de subiect...brava...

Undomiel 21 May 2004 21:44

Originally Posted by Olorea:

6) tzompul(face figuri)

buna idee de subiect...brava...

ce e un tzomp?si idea nu e ei.demona cu asta a inceput cand a facut Hell-adorul!dar...oricum incep s-o cred pe Anne Claire in unele privinte :hmm:

Demona 21 May 2004 21:45

Originally Posted by Undomiel:

ce e un tzomp?si idea nu e ei.demona cu asta a inceput cand a facut Hell-adorul!dar...oricum incep s-o cred pe Anne Claire in unele privinte :hmm:

Tu de cand ai de impartashit impresii cu Anne Claire? Fetele calmo(shi tu shi Anne Claire), nu de alta, dar o datzi pe PARANOIA!!! :hmm:

Oloriel 21 May 2004 22:08

Originally Posted by Undomiel:

ce e un tzomp?

un tzomp=pc=calculator :D
limbaj de la frati-miu de ale adm. de retea...sorry

Lady_Skar 22 May 2004 07:12

tzomp, huh? I like it.

si mentionez ca oricum I wouldn't take credit for this topic, pentru ca l-am facut atunci cand... you guessed it... aveam NERVI.

Demona 22 May 2004 17:24

Originally Posted by Lady_Skar:

tzomp, huh? I like it.

si mentionez ca oricum I wouldn't take credit for this topic, pentru ca l-am facut atunci cand... you guessed it... aveam NERVI.

Lady S...bull shit! Take the freakin` credits. Don't pay attention to the hipocrites! :P

raptor 22 May 2004 20:45

Chiar asa,zi-le Demona!

CA SA NU UITAM CA DE FAPT PE PAGINA 7 DIN CAFENEA SE AFLA ORIGINALUL ORIGINAL DESCHIS DE MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CLAR?Din care spicuiesc:

Quote:

Join the dark side,Luke!
Da' sa nu ne pierdem shi sa nu uitam k nu sunt numai lucruri bune pe lumea asta...Cum zicea taica Murphy(ruleZ!):'Azi e o zi prea frumoasa k cineva sa fie nefericit,dar noi o sa ne straduim oricum.'Ce uratzi cel mai mult pe lumea asta(plus un top cu melodiile care va deprima sau va creeaza o stare de 'bloodlust'-fara melodiile pe care le urati,k asta ar duce la un fel de infinitate):
Urasc zilele ploioase,zilele cu frig,reclamele la Zapp(copilu' ala cu on-line....whhhhh..... :evil: ),ProTv-u' shi tot ce include,harry-herpes-Potter,Gladiatoru',animeurile & japonezii,cursurile de SRS,Avril -squash-her-head-with-a-brick-lavigne,Joe Dassin,stirile de la 7,rapperii,hopperyii,manelarii,maslinele,Emi'e'nem ,liturghiile negre,cashul pane,Tico-urile,narcomanii etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.et c.Nu stiu de ce nu-mi vin mai multe chestii in minte...eh las' k mai trebuie shi pe data viitoare.
Subscrieti?

:) :D :lol:

Lady_Skar 23 May 2004 05:56

fiecare cu nervii sai. Eu nu am plagiat pe nimeni.

Jay 23 May 2004 13:11

Originally Posted by mihai770:

-shi, sincer cand cineva zice ca manelele nu sunt "ascultabile"

Ascultabile? Nu sunt ...si pot sa-ti spun eu de ce ..... pentru ca superficialitatea, prostia, marlania, calitatea indoielnica si Ratatii aia care le canta....plus inca alte 10 motive, fac ca manelele nu numai sa nu fie ascultate dar sa-ti faca pielea gaina si sa-ti vina sa iei un pistol ...stiti restul..... Asa ca acest subiect nu are rost sa fie discutat. Nu mai vreau sa tastez manele.

marx 23 May 2004 17:00

Originally Posted by MinRep:

In afara de manele:
1. Timpul
2. Internetul
3. Gaurile din cultura mea cinematografica
4. marx (;))
5. Emoticons-urile astea
6. Sindromul specific filmelor SF, conform caruia matematica ar fi un linbaj universal
7. Cand unii nu inteleg ce vreau sa zic.

Si acum vrei sa ma excrochezi de calmante gratuite?

PS: Si pe viitor cand ma vei invoca prin topice-vagauni, sa ma anunti.

BeNnY 23 May 2004 20:15

Originally Posted by Jay:

Ratatii aia care le canta....

...si ratatii aia care le asculta

Jay 23 May 2004 22:28

Originally Posted by BeNnY:

...si ratatii aia care le asculta

And that is very true.... of of, mai mai...

mihai770 23 May 2004 23:10

off topiccc.....

shi Jay, sa stii ca in muzik romaneasca shi nu numai este EXACT EXACT aceeasi chestie...macar daca ai avea nishte tangentze ninime cu lucrul asta...

GATA! Nu mai continua aici faza cu "maNL"(ha, ca nu am scris "manele")

Jay 23 May 2004 23:14

off topiccc.....

shi Jay, sa stii ca in muzik romaneasca shi nu numai este EXACT EXACT aceeasi chestie...macar daca ai avea nishte tangentze ninime cu lucrul asta...

Auzi... Tu spui ca nu am nici o treaba cu muzica?? E foarte comic, la cata muzica am ascultat si am, imi vine sa rad de tine. Dar mai bine uita-te la mesajul meu de pe forum. La muzica si ai sa vezi ce inseamna sa asculti muzica. Ai putea sa dai in mine cu orice, numai inceteaza cu subiectul Muzica, nu de alta dar devii penibil. Te rog frumos

Nightwane 24 May 2004 14:13

off topiccc.....

Vorba lu' Gaandalf: EJECT!!!!

BeNnY 24 May 2004 17:49

Originally Posted by Nightwane:

off topiccc.....

Vorba lu' Gaandalf: EJECT!!!!

Si vorba mea (pentru mihai770): MARSH BA!!!

Gaandalf 24 May 2004 17:56

Fac apel la calm ... chilatzi-va.... :sleep: - sleep emoticon ... :lol:
Nighty ... multzi care folossc vorab cu EJECT - nu prea le nimeresc ... but u did well ... really well.

Nightwane 24 May 2004 18:38

Originally Posted by Gaandalf:

Fac apel la calm ... chilatzi-va.... :sleep: - sleep emoticon ... :lol:
Nighty ... multzi care folossc vorab cu EJECT - nu prea le nimeresc ... but u did well ... really well.

don't you "young padawan" me mister Pink Wizard :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:54.