![]() |
ahhh... I can feel the hate on this forum.
Lovely. |
Astazi:
Gandalf ca m-a luat cu cacaturi din-alea "...cand o sa mai cresti tu" |
1) profii(in afara mea :D )
2) unii studenti 3) ziua de luni 4) tramvaiele(lipsa locurilor libere) 5) unele site-uri flash 6) tzompul(face figuri) buna idee de subiect...brava... |
Originally Posted by Olorea:
ce e un tzomp?si idea nu e ei.demona cu asta a inceput cand a facut Hell-adorul!dar...oricum incep s-o cred pe Anne Claire in unele privinte :hmm: |
Originally Posted by Undomiel:
Tu de cand ai de impartashit impresii cu Anne Claire? Fetele calmo(shi tu shi Anne Claire), nu de alta, dar o datzi pe PARANOIA!!! :hmm: |
Originally Posted by Undomiel:
un tzomp=pc=calculator :D limbaj de la frati-miu de ale adm. de retea...sorry |
tzomp, huh? I like it.
si mentionez ca oricum I wouldn't take credit for this topic, pentru ca l-am facut atunci cand... you guessed it... aveam NERVI. |
Originally Posted by Lady_Skar:
Lady S...bull shit! Take the freakin` credits. Don't pay attention to the hipocrites! :P |
Chiar asa,zi-le Demona!
CA SA NU UITAM CA DE FAPT PE PAGINA 7 DIN CAFENEA SE AFLA ORIGINALUL ORIGINAL DESCHIS DE MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CLAR?Din care spicuiesc:
Quote:
:) :D :lol: |
fiecare cu nervii sai. Eu nu am plagiat pe nimeni.
|
Originally Posted by mihai770:
Ascultabile? Nu sunt ...si pot sa-ti spun eu de ce ..... pentru ca superficialitatea, prostia, marlania, calitatea indoielnica si Ratatii aia care le canta....plus inca alte 10 motive, fac ca manelele nu numai sa nu fie ascultate dar sa-ti faca pielea gaina si sa-ti vina sa iei un pistol ...stiti restul..... Asa ca acest subiect nu are rost sa fie discutat. Nu mai vreau sa tastez manele. |
Originally Posted by MinRep:
PS: Si pe viitor cand ma vei invoca prin topice-vagauni, sa ma anunti. |
Originally Posted by Jay:
...si ratatii aia care le asculta |
Originally Posted by BeNnY:
And that is very true.... of of, mai mai... |
off topiccc.....
shi Jay, sa stii ca in muzik romaneasca shi nu numai este EXACT EXACT aceeasi chestie...macar daca ai avea nishte tangentze ninime cu lucrul asta... GATA! Nu mai continua aici faza cu "maNL"(ha, ca nu am scris "manele") |
Auzi... Tu spui ca nu am nici o treaba cu muzica?? E foarte comic, la cata muzica am ascultat si am, imi vine sa rad de tine. Dar mai bine uita-te la mesajul meu de pe forum. La muzica si ai sa vezi ce inseamna sa asculti muzica. Ai putea sa dai in mine cu orice, numai inceteaza cu subiectul Muzica, nu de alta dar devii penibil. Te rog frumos |
Vorba lu' Gaandalf: EJECT!!!! |
Originally Posted by Nightwane:
Si vorba mea (pentru mihai770): MARSH BA!!! |
Fac apel la calm ... chilatzi-va.... :sleep: - sleep emoticon ... :lol:
Nighty ... multzi care folossc vorab cu EJECT - nu prea le nimeresc ... but u did well ... really well. |
Originally Posted by Gaandalf:
don't you "young padawan" me mister Pink Wizard :lol: :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 11:54. |