Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Sit-comuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84515)

Jay 26 May 2004 18:38

Ati vazut aseara(Marti) cu ... stai cum ii zicea , am uitat(nu prea sunt fan Superman).... lumea contrara lui Seinfield. Cu idiotii aia care erau exact opusii lor. Super.... Trebuie sa fac si eu rost de poza cu o tipa tare si sa o pun in portofel.... Well this is my Ex.

BeNnY 26 May 2004 19:48

Originally Posted by Jay:

Ati vazut aseara(Marti) cu ... stai cum ii zicea , am uitat(nu prea sunt fan Superman).... lumea contrara lui Seinfield. Cu idiotii aia care erau exact opusii lor. Super.... Trebuie sa fac si eu rost de poza cu o tipa tare si sa o pun in portofel.... Well this is my Ex.

Bizzaro World :)

Jay 27 May 2004 21:42

Exact Bizzaro World..... Thank you ca ma chinuiam sa-mi vina....

Cristache 27 May 2004 22:00

Asa tanar si deja te chinui sa-ti vina ? A, te refereai la titulatura respectiva !

Jay 30 May 2004 02:30

Originally Posted by Cristache:

Asa tanar si deja te chinui sa-ti vina ? A, te refereai la titulatura respectiva !

Touche on that.
Dah eu credeam ca e bine sa vii ultimul...?!?! :D

Jay 07 Jun 2004 18:16

Nu-mi vine sa cred ca am uitat sa povestesc despre acest sit-com...
Mi-a placut la nebunie Malcom si Eddie, a fost dat pe Prima mai demult si a fost parca numai o serie. Seraialul mi s-a parut foarte reusit, din punctul de vedere al replicilor, iar Eddie Griffin cred ca ar putea concura foarte simplu intr-un top al celor mai originali stand-up comedians. Foarte nostim a fost si personajul Tim, care avea vreo 250kg si era un intelectual desafarsit. Ar fi prea frumos sa reia astia serialul.

BeNnY 07 Jun 2004 18:39

Yeah... Si eu ma uitam la Malcom (sau Malcolm :shock: ) & Eddie... Era super... Si Fat Tim si Eddie RULLED! Malcom (sau..) nu-mi placea atat de mult..

Jay 07 Jun 2004 18:49

Era Malcom (actor Malcom Jamal Warner)

Gaandalf 08 Jun 2004 15:58

Malcom era de umplutura. Eddie era cel mai adevarat. El facea tot serialul. Mai ales knd ii zicea lui Nicolette : "Goan!" - cred ca asha se scrie - dar nu bag mana in foc!

Jay 08 Jun 2004 16:32

Da ai dreptate... Asa e. Eddie a fost cam 80% din serial, 10% Tim si ceilalti 10%. Asa as vrea sa-l mai vad.

Nightwane 08 Jun 2004 19:32

Originally Posted by Gaandalf:

Malcom era de umplutura. Eddie era cel mai adevarat. El facea tot serialul. Mai ales knd ii zicea lui Nicolette : "Goan!" - cred ca asha se scrie - dar nu bag mana in foc!

ii zicea "Go on, get-a-gettin'!" :D

Gaandalf 09 Jun 2004 17:10

Originally Posted by Nightwane:

ii zicea "Go on, get-a-gettin'!" :D

ai dreptate! Dar pronuntzia ... mai ghetto - te face sa crezi ca este un singur cuvant = "go on".

Sm�agol-Gollum 09 Jun 2004 21:46

stiti episodul acela in care tim fugea spre iubita lui, dar la un moment dat s-a oprit shi si-a pus o masca cu oxigen.... :lol: super haioasa faza!!

Pinky 21 Jun 2004 15:47

In afara de deja precizatele Friends si Seinfeld, mi-au placut si Will & Grace, Veronica's Closet (parca asa se numea cel cu Kirstie Alley...) si Everybody Loves Raymond :)

Sm�agol-Gollum 21 Jun 2004 21:40

Originally Posted by Pinky:

In afara de deja precizatele Friends si Seinfeld, mi-au placut si Will & Grace, Veronica's Closet (parca asa se numea cel cu Kirstie Alley...) si Everybody Loves Raymond :)

de ultimele 2 stiu...dar de primul, nu....reimprospateaza-mi putin memoria.. :)

Pinky 21 Jun 2004 21:54

Pai.. a fost la Pro Tv ceva mai demult. E cu Debra Messing si Eric McCormack parca. Ei doi locuiesc impreuna si se prefac ca sunt casatoriti. Ah, si el e homosexual! Iti dai seama ca au loc o groaza de chestii amuzante, mai ales pt ca ei, desi cica sunt impreuna, nu pierd ocazia sa caute "perechea potrivita" :lol: Mi-a placut serialul... a luat si ceva premii Emmy... Poate ti-ai adus aminte cu ocazia asta de el.

Sm�agol-Gollum 21 Jun 2004 21:59

hmm..nu mai tin minte...e, nu conteaza
ce alte sit comuri vechi mai stiti?

iepurilah 22 Jun 2004 00:25

acu vazushi si eu topicul asta...
1. Married with children aka Familia Bundy...de departe cel mai bun sitcom "all time"....la vremea lui a socat f mult, iar mie mi se pare genial
2. Seinfeld
3. Friends
4. Malcolm & Eddie
5. Everybody loves Raymond...parca asa ii zicea filmului cu Ray Romano
6. si mai era unul, dar ce lapsus am...cu un radio, chiar nu mai stiu cum ii spune..ufff..

emanuel 22 Jun 2004 08:41

Originally Posted by iepurilah:

6. si mai era unul, dar ce lapsus am...cu un radio, chiar nu mai stiu cum ii spune..ufff..

News Radio, bestial, unul dintre favoritele mele! (pe langa Seinfeld si M*A*S*H*)

iepurilah 22 Jun 2004 10:00

Originally Posted by emanuel:

News Radio, bestial, unul dintre favoritele mele!

Asa....thx emanuel
intr-adevar, si mie imi placea mult....Dumnezeu sa-l ierte pe Phil Hartman! :(

All times are GMT +2. The time now is 01:28.