![]() |
Ati vazut aseara(Marti) cu ... stai cum ii zicea , am uitat(nu prea sunt fan Superman).... lumea contrara lui Seinfield. Cu idiotii aia care erau exact opusii lor. Super.... Trebuie sa fac si eu rost de poza cu o tipa tare si sa o pun in portofel.... Well this is my Ex.
|
Originally Posted by Jay:
Bizzaro World :) |
Exact Bizzaro World..... Thank you ca ma chinuiam sa-mi vina....
|
Asa tanar si deja te chinui sa-ti vina ? A, te refereai la titulatura respectiva ! |
Originally Posted by Cristache:
Dah eu credeam ca e bine sa vii ultimul...?!?! :D |
Nu-mi vine sa cred ca am uitat sa povestesc despre acest sit-com...
Mi-a placut la nebunie Malcom si Eddie, a fost dat pe Prima mai demult si a fost parca numai o serie. Seraialul mi s-a parut foarte reusit, din punctul de vedere al replicilor, iar Eddie Griffin cred ca ar putea concura foarte simplu intr-un top al celor mai originali stand-up comedians. Foarte nostim a fost si personajul Tim, care avea vreo 250kg si era un intelectual desafarsit. Ar fi prea frumos sa reia astia serialul. |
Yeah... Si eu ma uitam la Malcom (sau Malcolm :shock: ) & Eddie... Era super... Si Fat Tim si Eddie RULLED! Malcom (sau..) nu-mi placea atat de mult..
|
Era Malcom (actor Malcom Jamal Warner)
|
|
Da ai dreptate... Asa e. Eddie a fost cam 80% din serial, 10% Tim si ceilalti 10%. Asa as vrea sa-l mai vad.
|
Originally Posted by Gaandalf:
ii zicea "Go on, get-a-gettin'!" :D |
Originally Posted by Nightwane:
|
stiti episodul acela in care tim fugea spre iubita lui, dar la un moment dat s-a oprit shi si-a pus o masca cu oxigen.... :lol: super haioasa faza!!
|
In afara de deja precizatele Friends si Seinfeld, mi-au placut si Will & Grace, Veronica's Closet (parca asa se numea cel cu Kirstie Alley...) si Everybody Loves Raymond :)
|
Originally Posted by Pinky:
de ultimele 2 stiu...dar de primul, nu....reimprospateaza-mi putin memoria.. :) |
Pai.. a fost la Pro Tv ceva mai demult. E cu Debra Messing si Eric McCormack parca. Ei doi locuiesc impreuna si se prefac ca sunt casatoriti. Ah, si el e homosexual! Iti dai seama ca au loc o groaza de chestii amuzante, mai ales pt ca ei, desi cica sunt impreuna, nu pierd ocazia sa caute "perechea potrivita" :lol: Mi-a placut serialul... a luat si ceva premii Emmy... Poate ti-ai adus aminte cu ocazia asta de el.
|
hmm..nu mai tin minte...e, nu conteaza
ce alte sit comuri vechi mai stiti? |
acu vazushi si eu topicul asta...
1. Married with children aka Familia Bundy...de departe cel mai bun sitcom "all time"....la vremea lui a socat f mult, iar mie mi se pare genial 2. Seinfeld 3. Friends 4. Malcolm & Eddie 5. Everybody loves Raymond...parca asa ii zicea filmului cu Ray Romano 6. si mai era unul, dar ce lapsus am...cu un radio, chiar nu mai stiu cum ii spune..ufff.. |
Originally Posted by iepurilah:
News Radio, bestial, unul dintre favoritele mele! (pe langa Seinfeld si M*A*S*H*) |
Originally Posted by emanuel:
intr-adevar, si mie imi placea mult....Dumnezeu sa-l ierte pe Phil Hartman! :( |
All times are GMT +2. The time now is 01:28. |