![]() |
ricutza
si Freak... |
Ricutza - toata ziua....
Shi deshi nu-l cunosc pe Freak nu-mi pasa ... i choose my man TLD |
6-5 - baietii (Je) si 9-2 fetele (ricutza)!
|
clar ca il votez pe freak_on_a_leash.e super dragut.demona e o norocoasa!stie cineva,ei sunt din acelasi oras?ar fi super!he's in love and hot,prada buna pentru demona. ;) you look great together!!!!!!! :love: si pe danica la fete.scorul este 6-6 la baieti(egalitate) si 9-3 la fete(ricutza conduce).
|
Imi place...facetzi progrese... :D
|
asta e buna.ma gandeam ca asta o sa fie,dar nu credeam ca o sa aveti tupeul sa deschideti asemenea subiect si nu credeam ca cineva o sa aiba tupeul sa voteze(asta ca sa nu supere pe nimeni).dar se pare ca ati inteles ca e doar un joc.astea sunt voturile mele.
baieti: Freak_on_a_Leash. fete: Danica. tld...vreau poze cu Demona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x |
Si cu acest vot Freak_on_a_Leash conduce meciul baietzilor cu 7 - 6, iar la fete, ricutza inca conduce cu 9 - 4.
Wazzup Dique?! ;) |
Originally Posted by Little Dique:
Mai e pana la meciul ala... E ultimul :P |
eu am votat aici?daca nu...damn!e destul de greu...l-as vota pre freak ca arata bine,dar tld e cute ca un hobbit.ricutza pare asa maruntica si cute,iar danica it more like me...tough choise!ok.freak invinge si [b]danica.si ca sa tin cont de sfatul demonellei,scorul e 8 - 6 pentru freak si 9 - 5 pentru danica.
THAT WAS HARD...YOU CAN SAY THAT MA`AM!!! |
Devine din ce in ce mai interesant
TLD si Ricutza |
Shi scorul este 8 - 7 pentru Freak_on_a_Leash shi 10 - 5 pentru ricutza. Mai raman 4 zile de vot...
|
Si sa stabilim o regula: in caz ca este egalitate intr-un meci conteaza votul demonei dak este vb de un meci intre baieti si votul meu dak este vb de un meci intre fetite... Demona accepti regula? :)
|
Danica
si TLD... |
baieti 8-8
fete 10-6 :) |
TLD vs FOL
Well... cu un nume ca Freak on a leash, I'm gonna go with Freakazoid. Danica vs Ricutza. Hmmmm... din cate am vazut Danica este mai probabil sa lupte "dirty" asa ca votez cu ea. :D |
9 - 8 pentru Freak_on_a_Leash shi 10 - 6 pentru ricutza...this is tough fight! I love it!!!
Freak...nice signature... :huh: |
....freak..semnatura de semnatura...:D
|
TLD
Danica |
votul meu merge la TLD...
|
TLD+Ricutza
|
All times are GMT +2. The time now is 03:24. |