![]() |
Marlene e chiar Duminica asta.
N-am de gand sa merg sa-l vad. Nu prea ma entuziasmeaza musical-urile. Si nici Emilia Popescu... |
Daca vrei sa vezi o piesa adevarata,pe 12 mai(dar nu cred ca mai gasesti bilete)e premiera la APUS DE SOARE,la TNB,de Dan Pita.Eu unul nu ma duc la premiere,pt.ca le consider mai proaste decat reprezentatiile ulterioare!Emotii,critici multi,televiziuni,personalitati.Mai bine vezi a3 sau a 4 reprezentatie.E mai buna.
|
Originally Posted by patraulea:
sa-ntzeleg ca n-ai vazut-o, da-tzi dadeai shi tu cu parerea asha, ca ar fi tare, sau cum? |
Imi dadeam si eu cu presupusu'.Nu am vazut-o dar la cati bani s-au bagat inea,superdecoruri,100deactori+figuranti,costume,c oroane,sabii,cutite,gratare&mici&co,eu zic ca o sa fie ceva acolo.Pita e la a 2 incercare si sunt curios ce poate sa faca in teatru.Costel Constantin e regizor secund si interpretul lui Stefan.Pare interesant.AStept sa o vad si apoi comentez "la cald"piesa.
8) 8) 8) |
Originally Posted by patraulea:
Pe 9 mai e Avanpremiera. |
nu-mi place teatrul, iar pe d. puric nu pot sa-l sufar: e un fitzos fara kwaie :x
|
O.K.Merci de informatie.Eu oricum,ma duc spre mai spre sfarsitul lunii sa o vad.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
De acord.Puric are la "fitze" cat pt.10 regizori,dar spectacolele realizate nu sunt rele deloc. 8) 8) 8) |
Hello tuturor!
Ati vorbit despre teatrul Bulandra... a vazut cineva "Unchiul Vanea", dupa piesa lui Cehov, cu Horatiu Malaiele in rolul principal? Daca da, spuneti-mi si mie ce parere aveti despre ea. |
Originally Posted by Maya:
Super piesa,cam prafuita,a luat premiul UNITER pt.cel mai bun spectacol in urma cu cativa ani.Decorul interesant,regia excelenta,jocul actorilor f.bun.M-a surprins placut A.Bibiri,pe care o consider una dintre cele mai talentate actrite.Mai apare si in CASATORIA,piesa pusa in scena de acelasi Kordonski care a facut si UNCHIUL VANEA.Alaturi de H.Malaiele,mai apar si alti actori mari ca V.Rebengiuc,M.Mihut. Piesa excelenta,merita vazuta neaparat! :w00t: :w00t: :w00t: |
Am vazut totusi ca ai facut traducerea la Bent. |
Originally Posted by Danny:
... si la 'conversatie dupa inmormintare' de yasmina reza... comenzi; ink primesc dividende :happy: dar afirmatia de mai sus stands true ;) |
Re: Teatru
Nu-mi prea place sa merg la teatru. Am incercat cam acum un an si am mers la mai multe piese (3-4), dar m-am lasat repede. Pur si simplu nu ma prea atrage, decat daca piesa e mai celebra ("Trei surori" de Cehov), are un titlu mai smecher (e una maine, la Cluj, "Mama, da' astia povestesc in actu' doi ce se-ntampla-n actu'-ntai" sau ceva de genu') sau subiectul e aparte ("Scaunele"). Imi place sa citesc teatru (de la Shakespeare la Ionesco) si sa joc, dar tot simt limitari pe care filmul (de exemplu) le elimina. However, opera imi place mult mai mult. |
Re: Teatru
Originally Posted by MinRep:
|
Nu stiu care e ideea dar probabil sunteti niste norocosi. De vreo cativa ani de zile tot incerc sa conving pe unul, pe altul din anturajul meu pentru mers la Teatre, Opere, Balet, etc. Din pacate, ei nu prea stiu decat de Star Wars, Matrix, Stapanul Inelelor, si cinematografele ultra-centrale unde te duci mai mult pentru a fi vazut decat sa admiri o creatzie mishto.
N-am mai fost la teatru de vreo doi ani cand am facut un compromis si am mers cu cineva cu care nu prea asi vrut. Dar am vazut la National, "O noapte furtunoasa", "Visul", "Numele Trandafirului", si inca vreo doua comedii cu Dan Puric, "Revizorul", parca, si ala in care joaca cu nevasta-sa, "Toujours L'amours", parca. E foarte mishto ce face Dan Puric. In special as vedea comedii si piese adaptate dupa carti celebre sau piese ultra-originale. As vrea sa merg dar d'abia am acceptat ideea de a merge singur la Cinemateca Eforie pentru a vedea filme vechi care imi plac mult mai mult decat cele noi. |
Pai daca nu-ti place teatrul, ce cauti pe thread-ul asta ? Sau faci afirmatii incendiare special ca sa creezi agitatie ? :) Anyway, mi-ai amintit de inceputurile tale in cronica de film ... cand te lansai des in afirmatii care de care mai teribiliste, partial ca sa atragi atentia asupra ta. Pe vremea aia era de vina varsta, presupun :) ... dar acum ? Apropo, mergi la teatru vreodata ? |
Hehehe.
|
Vazut. Duminica. E OK, dar nu nemaipomenit. Atu-urile spectacolului sunt de fapt unul ... dar important: Emilia Popescu. E probabil cel mai bun rol al ei de pana acum, si nu e un rol comic. Cea mai mare parte a persoanelor vad in Emilia Popescu actrita de revista, cuplete sau roluri de spectacole de revelion, chestii de-asta. In Marlene chiar face un rol dificil, nuantat, sustinut constant pe toata durata spectacolului. As fi dispusa sa pariez ca o sa fie nominalizata pentru rolul asta la premiile Uniter de anul viitor ... In rest, e un spectacol "corect" . Regizorul nu vrea sa demonstreze ca e genial, nu exista nimic socant, nimeni nu arunca cu nimic in public, nimic ostentativ. Asta e bine uneori :). Daca nu-ti plac musical-urile ... poate ca nu merita sa te duci. Nici mie nu-mi plac in mod special, dar nici nu rejectez un spectacol pe criteriul asta. "Jesus Crist Superstar" e considerat tot un musical, nu ? |
Nu e vorba ca "rejectez" un musical din start insa sunt multe piese pe care nu le-am vazut inca si la care vreau sa merg, si nu prea e bani.
Let's just say it's not on my priority list... Si daca tot ai pomenit de roluri dificile si performante actoricesti...iti recomand "Iona" cu un Virgil Ogasanu sclipitor. |
Originally Posted by Blanche:
un thread fara teza & antiteza e ca o gagica fara ambele mamele. cit despre 'afirmatiile incendiare', m-as bucura sa stiu ca nu erau datorate (doar) virstei si ca le fac in continuare :P PS merg la teatru f., f., f. rar; din nefericire, am prieteni care sint regizori de teatru... :( |
All times are GMT +2. The time now is 07:05. |