![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
Io nu pot sa dezvolt prea mult ptr k nu am vazut inca KB vol 2 dar sunt sigur k imi va place. ALS avea dreptate ... "de gustibus non ..." mey Ambra ... shi cam asta este problema pe Forumu-ul asta ... toata lumea incearca sa impuna altora gusturile shi parerile lor ... so .. cool down! |
Originally Posted by Gaandalf:
Bradar, ori ma vezi pe mine arzind da nervi? Dau eu cu semne ale exclamarii pe-aici prin jur? Totusi, nu uita ca la PF si Roger Avary si-a adus o contributie. |
|
asa-i cum le zice gaandalf. si - imi pare rau ca trebuie sa marturisesc - nu sint deloc original cind spun ca kb2 a placut la cannes mai mult ca kb1: this is the general view around here :P
but ambra, r u stuck with pf man!? & mie imi place nemaipomenit de mult, il consider o capodopera a.s.o., but: move on, man! aici s-a scris deja ca kb (1& 2) e o realizare mareata, de pus alaturi de the godfather & lotr ;) asta ca sa stii cum bate vintul pe la cannes :P i mean, if u wanna stay cool ;) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
i dont give a shit about what's in fashion, woman! my bad, i meant i don't care about the trends , man! i dont care about cannes; and i dont care about pf either, it's not lkike that's gonna be my all time favorite; all i was trying to say is that film was good with words/ lines. that's all there's to it. and yet i stay cool. |
Tarantino is whatt he is ... dk stau bine shi ma gandesc ... totzi ne formam asha ... ne uitam la cei din jurul nostru shi alegem ce ne place .. nu-i asha ? |
Vas? Cine ti-a bagat in cap scenele astea de sex hard? Eu nailing iu daun tu da flor uit mai laix? Eu imi dau cu parerea, nu vorbesc de la tribuna. Cind parerile mele sint mai argumentate ca ale voastre, asta e, nu moare nimeni. Oricum, bradar Gandalfe, in nici un caz nu am incercat eu sa va impun voo ce sa va placa sau nu. Sincer, mi se rupe pula. Exista cronicari care sa impuna gusturi pe piata. Eu am alte treburi de facut. |
Io asta am observat ca faci ... spui k filmul este excelent sau porcarie shi k num merita vizionat da nu spui k asta este parerea ta ... shi totzi care nu sunt de acord cu tine sunt prosti ... |
Frenclii, ai observat prost. Eu zic ce imi trece prin cap, dar asta nu inseamna ca tot ce imi trece mie prin cap trebuie sa treaca dupa aia i prin capu' tau. Sa fim seriosi, citi dintre voi va uitati la filme ca zic eu ca sint bune sau proaste, cind aveti deja imdb.com la indemina. dar trebuie sa iti atrag in mod serios atentia asupra unui lucru: daca tu crezi ca cine nu e de acord cu mine e prost, ai o problema. Personal, apreciez infruntarile si, nu as avea cum sa imi subestimez toti 'sparing partners'. |
ce s.a intamplat cu "Fahrenheit 911" al lui Michael Moore???
|
n-a fost ink, dar tarantino a anuntzat la comf de deschidere k juriul nu se va lasa influentzat de scandaluri politice....
...oricum zvonurile ar fi k, de fapt, e cam "mult zgomot pt. nimic"... |
i certainly hope so! qt (cutie! :D ) cannot fall for that manipulative crap :hmm:
l-am vazut; moore e la fel ca bush: all l.i.e.s. |
A propos de tarantino, Alex, poti obtine un autograf pentru cinemagia de la el?
|
Originally Posted by Leonard:
Leonard scrie tarantino cu litera mica, iar Alex cu litera mare :) Oricum cererea e valabila. Eu propun ca Alex sa munceasca mai mult, sa obtina o colectie de autografe - Almodovar, Mihalkov, Kustirica, Joel si Ethan Coen, Hans Weingarten, Alexandra Kerry :D, Paolo Sorrentino, Abbas Kiarostami(ca tot este un fan al filmului iranian) :D, Antonio Banderas, Julie Andrews, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Godard... |
domnule Alex, nu care cumva sa obtii autograf si de la americanu' Michael Moore, ca e antiamerican, antiglobalist, anti Bush (pe care noi, romanii, il apreciem foarte mult, ca ne-a primit in NATO... si ne-a vorbit din piata revolutiei, cand pe scena erau multi intelectuali si a aparut curcubeu' sperantei noastre...
|
omu are de vazut filme si voi il trimiteti dupa autografe? zau asa...astept pe 20 reactii la 2046 a lui wong kar-wai.
|
Originally Posted by herbert:
ala era Clinton... :D |
daca am incurcat piata -sorry! - nu ar trebui sa fie prea mare deruta, pen'ka spun ca e vorba de Bush si, mai ales, de scena aceea cu intelectuali veniti pe ploaie la eveniment si de curcubeu. esential era sa ajunga "doleanta" noastra la domnu' Alex...
|
Originally Posted by Leonard:
INTREBARE DE BARAJ PTR AMBRA BLU: CE FACI DACA AI OCAZIA SA VORBESTI CU TARANTINO - O SA-I ZICI K KILL BILL VOL 2 (CITEZ AMBRA) A FOST O PORCARIE PE LANGA 1UL? :D |
Nu, ca-i acelasi film |
All times are GMT +2. The time now is 17:01. |