![]() |
cu toate ca am votat friends, as fi votat fam bundy daca ar mai fi fost difuzat serialul
|
De ce nu ati pus in lista si...
"Twin Picks", "OZ", "X Files" sper ca nu am schimonosit prea mult titlurile (n-am timp sa verific). |
Originally Posted by marcu:
Twin Peaks :-? :-? :-? :lol: |
M (*) A (*) S (*) H
|
e ciudat topicul asta: se discuta despre seriale de comedie desi teoretic ar trebui sa fie despre TOATE serialele. iar preferatul meu of all times ramane 'dosarele x'.
lui benny: mai tii minte episodul ala din 'seinfeld' in care george refuza sa faca episodul pilot pt ca ted danson castiga 800.000 $ iar susan ii replica 'you're not ted danson' ?... ted danson incasa atatia bani pt 'cheers' unde avea rolul principal. la seriale de comedie mai merita nominalizat si 'varul din strainatate'. lui ogto (si altora): la 'm.a.s.h.' nu trebuie sa te astepti sa ti se inroseasca fata de ras (de altfel, e si ceva in neregula cu tine daca faci asta) - e pur si simplu o comedie neagra care continua cu brio mostenirea lasata de robert altman. e un serial despre natura umana in ultima instanta care dovedeste caile omului de a nu-si pierde mintile in mijlocul unui infern. face haz de necaz la o adica, are niste poante tari, dar nu e un sitcom... (oricum, eu am votat 'seinfed', just in case...) |
Da ... Varul din strainatate... imi placea la nebunie! Ma uitam la fiecare serial! Cousin Balki rules...
Asta vroiam sa spun si eu... de ce numai seriale de comedie? Anyway... mai stiti ala, Millennium? |
varul din starinatate mi-a placut cand eram mititel!! acum mi se pare patetip!!
da, imi aduc aminte de milenium!! |
Mie nu mi se pare deloc patetic! Mi se pare chiar mult peste Married with children! Dar asta din puncutl meu de vedere....
|
Am votat Seinfeld, dar preferam sa fie shi "Carnivale" pe acolo...And what about "Sex and the City"...Sau e doar PRO TV Only????
|
1 trebuia specificat de comedie
2 am ales married with children, desi ma uit ca bou la seinfeld si mi`a placut si mash doar ca bundy e satira si caterinka pe kand alea mash si seifeld fac parte din alte categorii mi se intampla, de prea multe ori sa am discutii gen seinfeld cu prietenii, asa ca ...asta`i puntul tare da si parte slaba a serialului mash era....atat de uman, poate e mai bine zis umanist...humanitarian |
Originally Posted by Demona:
ca bine zici!... |
Quote:
nu se compara cu 'dosarele x' tot ale lui chris carter. daca 'x files' a inceput sa fie obositor de la sezonul al cincilea, 'millennium' a inceput sa bata campii de la al doilea si sa ma dezintereseze total in seria a treia. desi a fost pe ansamblu destul de simpatic. episodul ala cu cainii a fost tare! |
cel mai bun serial tv a fost, este si va fi Stargate SG 1!
LONG LIVE THE TAURI!! BUYAKA! :D |
Cele mai bune seriale de tv sint: The Young And The Restless si Baywatch
Fuck not! Comedii 1.Married With Children 2.Seinfeld 3.Friends SF/Thrillers 1.X-Files 2.Now And Again- isi aduce cineva aminte de serialul asta 3.Tales From The Crypt 4.The Outer Limits 5.Quantum Leap 6.Sliders 7.Hercule 8.Xena |
Seinfield!!!... parerea mea... e ca Friends nu prea are ce cauta acolo....
|
1.Seinfeld.
2.Friends. 3.Married with children. |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
:) Indeed. In trecut era Buffy pt mine (si multe altele de fapt), dar in momentul de fata inclin sa pun Scrubs pentru ca: 1. Este amuzant si are fix genul meu de umor: goofy si quirky, Seinfeld avea un gen de umor sarcastic, rautacios chiar uneori. 2. Are si un mesaj serios, ceea ce Seinfeld nu avea, niciodata nu s-a ocupat in mod serios de ceva. Seinfeld este un serial genial de comedie, dar doar de comedie. Scrubs imbina comedia cu drama. 3. J.D. is so darn cute. :D |
Pe ce post TV ruleaza Scrubs ?
|
Originally Posted by X5:
pe antena, la ora 12.30.am impresia ca de luni pana vineri.este un film destul de amuzand regizat de Bill Lawrence ("Spin City") iar dupa scrubs("stagiarii") este un alt serial fain: "calatorie in timp"-regizat de steven spielberg :D enjoy |
Originally Posted by ArsDeViu:
ca ce chestie apar hercule si xena la sf/thrillers? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t: :lol: :w00t: :x la "tineri shy nelinistitzi" cu mizeriile astea! |
All times are GMT +2. The time now is 12:04. |