Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   cel mai bun serial TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84243)

Sm�agol-Gollum 06 Apr 2004 16:31

cu toate ca am votat friends, as fi votat fam bundy daca ar mai fi fost difuzat serialul

marcu 06 Apr 2004 17:36

De ce nu ati pus in lista si...
"Twin Picks",
"OZ",
"X Files"
sper ca nu am schimonosit prea mult titlurile (n-am timp sa verific).

Nightwane 06 Apr 2004 20:01

Originally Posted by marcu:

"Twin Picks"

Twin Peaks :-? :-? :-? :lol:

raptor 06 Apr 2004 20:06

M (*) A (*) S (*) H

notorious 06 Apr 2004 22:54

e ciudat topicul asta: se discuta despre seriale de comedie desi teoretic ar trebui sa fie despre TOATE serialele. iar preferatul meu of all times ramane 'dosarele x'.

lui benny: mai tii minte episodul ala din 'seinfeld' in care george refuza sa faca episodul pilot pt ca ted danson castiga 800.000 $ iar susan ii replica 'you're not ted danson' ?... ted danson incasa atatia bani pt 'cheers' unde avea rolul principal. la seriale de comedie mai merita nominalizat si 'varul din strainatate'.

lui ogto (si altora): la 'm.a.s.h.' nu trebuie sa te astepti sa ti se inroseasca fata de ras (de altfel, e si ceva in neregula cu tine daca faci asta) - e pur si simplu o comedie neagra care continua cu brio mostenirea lasata de robert altman. e un serial despre natura umana in ultima instanta care dovedeste caile omului de a nu-si pierde mintile in mijlocul unui infern. face haz de necaz la o adica, are niste poante tari, dar nu e un sitcom...

(oricum, eu am votat 'seinfed', just in case...)

BeNnY 06 Apr 2004 23:03

Da ... Varul din strainatate... imi placea la nebunie! Ma uitam la fiecare serial! Cousin Balki rules...

Asta vroiam sa spun si eu... de ce numai seriale de comedie? Anyway... mai stiti ala, Millennium?

Sm�agol-Gollum 06 Apr 2004 23:08

varul din starinatate mi-a placut cand eram mititel!! acum mi se pare patetip!!
da, imi aduc aminte de milenium!!

BeNnY 06 Apr 2004 23:16

Mie nu mi se pare deloc patetic! Mi se pare chiar mult peste Married with children! Dar asta din puncutl meu de vedere....

Demona 07 Apr 2004 09:46

Am votat Seinfeld, dar preferam sa fie shi "Carnivale" pe acolo...And what about "Sex and the City"...Sau e doar PRO TV Only????

KORBEN 08 Apr 2004 11:18

1 trebuia specificat de comedie
2 am ales married with children, desi ma uit ca bou la seinfeld si mi`a placut si mash
doar ca bundy e satira si caterinka pe kand alea mash si seifeld fac parte din alte categorii
mi se intampla, de prea multe ori sa am discutii gen seinfeld cu prietenii, asa ca ...asta`i puntul tare da si parte slaba a serialului
mash era....atat de uman, poate e mai bine zis umanist...humanitarian

K's 08 Apr 2004 11:22

Originally Posted by Demona:

And what about "Sex and the City"

ca bine zici!...

notorious 08 Apr 2004 22:43

Quote:

Anyway... mai stiti ala, Millennium?

nu se compara cu 'dosarele x' tot ale lui chris carter. daca 'x files' a inceput sa fie obositor de la sezonul al cincilea, 'millennium' a inceput sa bata campii de la al doilea si sa ma dezintereseze total in seria a treia. desi a fost pe ansamblu destul de simpatic. episodul ala cu cainii a fost tare!

Sm�agol-Gollum 10 Sep 2004 22:59

cel mai bun serial tv a fost, este si va fi Stargate SG 1!
LONG LIVE THE TAURI!!
BUYAKA! :D

ArsDeViu 10 Sep 2004 23:45

Cele mai bune seriale de tv sint: The Young And The Restless si Baywatch
Fuck not!
Comedii
1.Married With Children
2.Seinfeld
3.Friends

SF/Thrillers
1.X-Files
2.Now And Again- isi aduce cineva aminte de serialul asta
3.Tales From The Crypt
4.The Outer Limits
5.Quantum Leap
6.Sliders
7.Hercule
8.Xena

Jay 11 Sep 2004 06:11

Seinfield!!!... parerea mea... e ca Friends nu prea are ce cauta acolo....

X5 11 Sep 2004 12:08

1.Seinfeld.
2.Friends.
3.Married with children.

Lady_Skar 11 Sep 2004 13:12

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

cel mai bun serial tv a fost, este si va fi Stargate SG 1!
LONG LIVE THE TAURI!!
BUYAKA! :D

:)
Indeed.

In trecut era Buffy pt mine (si multe altele de fapt), dar in momentul de fata inclin sa pun Scrubs pentru ca:
1. Este amuzant si are fix genul meu de umor: goofy si quirky, Seinfeld avea un gen de umor sarcastic, rautacios chiar uneori.
2. Are si un mesaj serios, ceea ce Seinfeld nu avea, niciodata nu s-a ocupat in mod serios de ceva. Seinfeld este un serial genial de comedie, dar doar de comedie. Scrubs imbina comedia cu drama.
3. J.D. is so darn cute. :D

X5 11 Sep 2004 15:34

Pe ce post TV ruleaza Scrubs ?

Sm�agol-Gollum 11 Sep 2004 18:45

Originally Posted by X5:

Pe ce post TV ruleaza Scrubs ?

pe antena, la ora 12.30.am impresia ca de luni pana vineri.este un film destul de amuzand regizat de Bill Lawrence ("Spin City")
iar dupa scrubs("stagiarii") este un alt serial fain: "calatorie in timp"-regizat de steven spielberg :D
enjoy

raptor 11 Sep 2004 19:00

Originally Posted by ArsDeViu:

Cele mai bune seriale de tv sint: The Young And The Restless si Baywatch
f*** not!
Comedii
1.Married With Children
2.Seinfeld
3.Friends

SF/Thrillers
1.X-Files
2.Now And Again- isi aduce cineva aminte de serialul asta
3.Tales From The Crypt
4.The Outer Limits
5.Quantum Leap
6.Sliders
7.Hercule
8.Xena

ca ce chestie apar hercule si xena la sf/thrillers? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t: :lol: :w00t:
:x la "tineri shy nelinistitzi" cu mizeriile astea!

All times are GMT +2. The time now is 12:04.