![]() |
La padurea aia, Baciu, sau cum se numea?
|
marx, marcu...suntetzi doar geloshi!
|
Originally Posted by BeNnY:
Baciu e. Cica e "poarta intre lumi"...Vedem in vara daca e intre universuri paralele...daca e intre lumea noastra shi Avalon sau daca ae legatura cu matricea lu` TLD! :lol Eu sper numai la vampiri... ;) |
Originally Posted by Demona:
Yo vreau sa-l pup pe nenea smit sau poate pe Persephone... Ce ziceti da norocu peste mine... Ca de fenomene paranormale am yo parte in viata de zi cu zi, de anomalii gen marx ma lovesc iarasi zilnic... :P |
In cel mai rau caz, puteti intalni niste hippioti intarziati antrenati intr-o orgie gen "Zabriskie Point" (pe bune! :lol: ) :lol: |
Originally Posted by MinRep:
Deci MinRep, pe bune...daca se arata interesant ne alaturam. :wink" Acuma la latitudinea fiecaruia! 8)...Sa fie ca in Blair Witch Project 2. La noi o sa fie Baciu Witch Project in desfashurare... :lol: |
damn you girl!!!!!!asta e material "A.D.I.D.A.S"... :evil:
|
Deci, vorbind serios acum, am vazut un grupuletz (3!) intr-un week-end vara trecuta. :roll: Am un prieten care zice ca a vazut o tipa cu vreo 20 de tipi ( :o :o :o ), da' pare cam bullshit, dupa mine...
|
Ala de 20 de tipi e bull shit! Ala de 3 e foarte posibil. Asta era la Baciu? Pe bune? Pai ce fenomele...sa nu zic acuma ceva de dulce...au semnalat aia pana la ora asta? Sa vezi ca fetzele alea in plus ce apareau pe fotografii, erau ashtia... Anuntz: Clanu` Baciu: shedintza mare! Mai merem` la Baciu sau nu? Sa ishi prezinte fiecare interesele! :D ...paranormalu` sau normalu`... |
Ala de trei e pe bune... Si asta era la marginea padurii. Banuiesc ca daca te afunzi printre copaci, well, cum sa spun, You'll find out how deep the rabbit hole goes... :lol:
Cat despre paranormalitati, alea sunt bullshit 100%... |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
:lol: Deci e oficial...topica s-a schimbat la All Day I Dream About Sex... |
Deci noi astea vroiam sa vedem, daca sunt pe bune zvonurile sau nu! Nah! Nu-i bai...merem` la mare... |
Totusi... raptor nu ne-a luminat de ce nu ar fi bine sa mergem la padure in timpul saptamanii... Si uite cat de departe am ajuns noi cu discutia!!! :lol:
|
De aia e deschisa. De toate se pot abera pe aici! :) Acum ashteptam parerea lui raptor shi eu cred ca merg la soamne, ca maine ma trezesc la 4 dimineatza sa merg la lucru... |
Eu toata ziua is pe la liceu - asta dak mai ajung si ep acolo :P Sau pe acasa - dak nu-s cu amici sau pe forum :P. Si acasa am doar vreo 4 pisici in jur? WTF? ADIDAS?! O_o |
|
Quote:
Baga-mi-as pula in aia care folosesc verbul "a abera". Nu ma intereseaza daca exista in dictionar, il urasc. In urma cu cativa ani nimeni nu-l folosea, acum toti care se dau destepti si vor sa-si impuna punctul de vedere in fata altora le spun "aberezi". :evil: Exista o moda a cuvintelor: "a abera", "trend", "cool" etc. Limba de lemn sa traiasca! Toti cretinii aud ceva pe la televizor si repeta ca niste demni papagali. Din cate vad eu, acum este la moda "caracter puternic". "Caut un barbat cu caracter puternic". "Am un caracter puternic". "Prietenul meu are un caracter puternic". "X are un caracter puternic". Mai duceti-va in pula mea! |
Sign me up! Am mai spus! De anul trecut m-am hotarat sa merg... asa ca abia astept vara 2004! |
[quote="bogie"]
Quote:
Mmmmmm! Ce caracter puternic ! |
Pentru ca te intorci la seminar la engleza si puti a dreku' a mici si a fum,nu-ti poti tine ochii deschisi,cand e sa eshy cu masina esti destul de aiurit k sa o iei pe unde nu trebe' si iei bunatate de amenda etc etc. Bah MinRep nu strica tu 'Urban Legends'-urile...stii tu cum e in filme...ala care nu crede e papat primul :D Eu n-am fost in Baciu ever deci nu am pareri oficiale.Crede si nu cerceta! |
All times are GMT +2. The time now is 18:54. |