![]() |
eu votez cu my precious....
|
Mai lasam sa se voteze pana la sfarshitul saptamanii. Then we Wrap it up...shi urmeaza altul al rand... :) Oh goody!
|
Pun si eu un vot pt TLD...
Cat mai e scoru?? |
9-1 ...
|
Arat putzin a blat :lol: :lol:
|
Pai nu e blat... ca n-avea cum sa ne dea bani ori sa ne santajeze... din pacate :roll:
I could`ve used some cash ![]() |
You guys are totally losin' it ... :lol:
|
Originally Posted by BeNnY:
7 - 2. Nightwane a votat cu el, iar ricutza a zic ca cu her precious...ala ma gandesc ca e Frodo. Sau o fii devenit Neobbitul, her precious shi noi nu shtim nimic...Hmmmm...guys??? |
De ce nr fetelor kre au votat pana akuma se rezuma la 2 sau 3 ? That's not good!
|
TLD si Ricutza,TLD si Ricutza... :D :D :D Neobittule,ce-o sa zica Trinity? :lol:
|
la cat il declaram castigator pt junele nostru? :)
|
Eu zik ca hobbitul retelei a castigat detasat...Dar Gandalf are dreptate-cam prea putine fete pe forum...hmmm.
|
c'est la vie... 8) vrei cantitate???? :lol:
|
Originally Posted by raptor:
|
Mach No. 2!!!
We close this week with out first winner! The Award goes to...TLD!!!
Our next stop goes beetwen our man emanuel shi Edward Norton Let the games...be reloaded! ;) |
demona..pana la urma (in ciuda narcisismului meu) am votat cu Tld...
acum votez cu emanuel ca are ochelari :lol: |
Andreea! Vei fi batuta! Nu esti in toate mintile? Eu???
Cred ca veti citi in ziare ca in Arad a avut loc o crima... :D |
Ah...era sa uit. Votul meu merge la...emanuel. Cum altfel? Deshi are un concurent pe masura...
|
Deci in final e 8 - 2 pentru TLD shi pana acum 2 - 0 pentru emanuel...Go on people...vote you're favourite...
|
Originally Posted by emanuel:
Yeah right! De ce nu te relaxezi shi admiri meciul...Embrace your fans E!!! Shi clar ca nu sunt in toate mintzile...I tought you know me by now! 4 years dude! ;) |
All times are GMT +2. The time now is 02:15. |