![]() |
Originally Posted by Ilila:
ouch, oricum, prefer tot ochii lui newman |
Originally Posted by nookie:
se zice "blow job boy" :P ! |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Ce-i, bah, n-ai mai vazut chinezoaice d-astea de-tzi face cu ochiu da pa ascutzitori? Si nu te panica cu erectzia ca trece cu varsta. --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Cine are ochii prea mici? Cinezoaica?
Si-l preferi pe Newman??? Ptiu ! Blow job cu baieti? erectie imbatranita? ce aveti baieti? fiti pozitivi... |
dah, HIV pozitivi... :lol: |
- jackman - ce treaba are chinezoaica?! -da hai, pa! si revenind..., l-as mai putea adauga pe di caprio din perioada - palid si straveziu, ca e bun de pus la rana- cum ar spune bunicutza mea (desi acum e mult mai simpatic - http://www.catchmeifucan.spielberg) |
Someone needs to blow off some steam 'round here... :o
|
Io fac balutza dupa un tv flat cu diagonala mitocanesc de mare, un dvd player ebola cu cateva tone de dvd-uri de la chinezi, un botoi de stelutza, neshte cigari de foi, moshu ambra blu pa fotoliu din drepta si adriana lima pa post de telecomanda la home cinema-ul sus-mentzionat.
--------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by ddoro:
Cu alte cuvinte, Caprioru e numai bun de pus pe rana when you're on your period? :roll: ------------------------ Viitorul suna ocupat |
Daca vreti sa treceti de faza freudiana, cititi jung....se retipareste complet....si treceti pe la carturesti: e chillout music! :)
|
Nu e o idee rea sa-mi schimb avatarul... 8)
|
Imi placea mai mult celalalt avatar :roll:
|
Rebbeca Romain Stamos~~ in Famme Fatale
Katie Holmes~~ in Disturbing Behavior Nicole Kidman~~ in Birthday Girl Charilze Theron~~ in Reindeer Games Pamela Anderson~~ in Barbwire Si nu neaparat in ordinea asta. |
i do not lust for actors or characters! it is so ridiculous!
|
Originally Posted by Ilila:
da un close-up! |
I lust 4 Sonny Chiba and Akira Kurosawa moviez...
|
I lust for Christina Ricii in any movie of hers... She is super HOT... Pt mine.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:59. |