![]() |
Depinde ce filme, am vazut destule, dar subiectul e klumea. Orice film nou cu vampiri cred ca voi incerca sal vad
|
Originally Posted by Demona:
Nu, ala era "Embrace of the Vampire". mi-am adus aminte. |
bey, io/mi aduc aminte cu placere de :
NEAR DARK (Kathryn Bigelow) FROM DUSK TILL DAWN (Rodriguez) THE LOST BOYS (Schumacher) dintre cele mai nashpete: Blade (seria!!!) Dracula 2000 Queen of the damned (panarama notorie!!!) Buffy Parerea mea!!!! |
discutand cu nightwane, mi-am adus aminte de 'balul vampirilor' al lui roman polanski. stilul satirico-parodic pt cine il gusta :D
|
Originally Posted by nookie:
Bun, deci e catalogat la aceeashi categorie cu "Vampirela"...Sucky Vampire Movies! ;) |
Cine a vazut UNDERWORLD?? (asta e cu vampirashi shi cu varcolaci....daca nu ma insel)
|
daca n-ai fost atent pana acum s-a tot discutat de Underword.erau pareri pro si contra despre el.mi s-a parut ok filmul,dar preferam ca sa fie ceva mai multa actziune si sa nu exista Michael Corvinus.putea sa-l cheme altfel sau macar sa se intereseze americanii de Corvini.
|
Underworld mie mi s-a parut genial doar pt final si gata ca dupa va cam spoilaresc dak nu l-ati vazut.. In rest cam multa vorbarie prin film... Si o sa fiu tare curios dak o sa scoata un prequel cum o sa arate povestea...
|
Eu sunt prima care recunoaste ca UnderWorld are defectele sale, dar pentru cineva care se uita la el fara sa analizeze fiecare detaliu si fara sa se astepte sa vada o mare capodopera a genului.... it's fun.
|
Un film idiot pentru idioti. Daca cineva crede ca alea sint personaje malefice atunci e un mare bou. :evil:
Quote:
Cool, funny, party, job - numai aia din generatia Coca-Cola le folosesc, teleghidatii p****. |
bine, bogie! asta-i o recomandare pe care vroiam sa o fac si eu tuturor celor care improvizeaza dialecte romano-engleze. la noi, aici, la tulcea, exista un dialect romano-rus, pe care il vorbesc lipovenii, dar asta pt ca ei sunt rusi care au trebuit sa se acomodeze cu romana! nu cred ca cineva de aici e 'american 100%' importat in romania!
|
Pruteanu-wannabes in the mother f***in` house!!! Trezitzi-va baietzi ca nu astea sunt subiectele pe care le dezbatem pe aici. Shi ce daca multzi considera Underworld o capodopera? E parerea lor, asha cum voi o avetzi pe a voastra! Get over it guys...!
|
Parerea lor, evident....
Daca cineva il prefera pe Wagner lui Rossini, treaba lui. Daca cineva il prefera pe Fizz sau Linkin Park, e un idiot cu parerea lui cu tot. |
Cred ca fiecare are DREPTUL de a se exprima liber si cum VREA el pe acest forum! Sau am lipsit eu de la ora cu regulile inchizitiei pe forum? :roll:
|
Originally Posted by bogie:
Vrei sa spui ca tu il preferi pe Rossini? What the f...? Wagner e singurul pe care il suport din genul asta numit opera. Macaronarii (verdi, rossini etc) sunt de-a dreptul kitsch. |
Quote:
Nu asta am vrut sa spun ci faptul ca respect parerea cuiva care alege intre doua valori, nu si pe a aceluia care prefera o nulitate unui mare compozitor. Acest lucru il aplic referitor la literatura, film, muzica etc. |
Quote:
te contrazic! exista foarte multi pe site-ul asta care chiar nu stiu sa vorbeaasca romana corect, asa ca se dau mari cu engleza. si eu stiu engleza. nu o (mai) consider o limba frumoasa. franceza e si mai frumoasa si mai eleganta. este o limba grea, pe care nu toti o stiu si nu toti o pot invata. se vorbeste engleza pt ca e o limba accesibila si la moda. dar daca ajungi sa vorbesti in engleza mai mult ca in romana, sau nu poti lega doua cuvinte in romana asa ca te 'salvezi' borlborosind ceva in engleza - e chiar penibil! p.s.: si cine naiba a readus in actualitate 'conflictul de generatii' ?? |
Mi-am mai adus aminte de un film bunicel cu vampiri prin spatiu:
LIFEFORCE (parca Tobe Hooper era regizor) juca si Patrick Stewart. Vremuri! :lol: |
Originally Posted by blitz43:
Patrick Stewart you say... I think I'll look it up. Vampiri in spatiu! Numai conceptul in sine merita sa fie verificat. |
daca e regizat de tobe hooper e cu doua taisuri... exista sanse 80% sa fie o tampenie absoluta. tot ce mi-a placut de la hooper a fost, desigur, 'the texas chain saw massacre' si 'poltergeist'. un regizor cam sarit de pe fix.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:03. |