Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Premii, festivaluri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=231)
-   -   Pronostic Oscar 2004 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83801)

ctoma 27 Jan 2004 20:11

Nu cred in varianta cu RTL. Ar fi o tragedie sa fiu fortat sa ma uit pe TVR.

Dar sunt mai mult ca sigur ca PRO7 va transmite si anul asta(de altfel au transmis si globurile de aur)

Nightwane 27 Jan 2004 20:11

Originally Posted by MinRep:

Mai bine te uiti pe RTL (daca prinzi). Nu de alta, da' comentariile si traducerile sunt al naibii de enervante pe TVR 1!

mai ales daca e enervanta aia de Irina Margarina Dristor!

zelisca 27 Jan 2004 20:16

stapanul inelelor

partea a treia : 4 globuri de aur si 11 nominlizari la oscar.

TLD 27 Jan 2004 20:39

Pai dak transimite Por 7 atunci e ok! Nu o sa mai ma uit la tvr! Ceea ce m-ar fi enervat... Cat despre premii - o sa va zic eu mai aproape predictiile mele! ;)

marcu 27 Jan 2004 21:19

Originally Posted by Nightwane:

Originally Posted by MinRep:

Mai bine te uiti pe RTL (daca prinzi). Nu de alta, da' comentariile si traducerile sunt al naibii de enervante pe TVR 1!

mai ales daca e enervanta aia de Irina Margarina Dristor!

Lasati-o in pace pe Irina Margareta Nistor!!! De ce atacul acesta la persoana. Imi este simpatica :P Poate il preferi pe batranul Caranfil? Pe Sergiu Nicolaescu?
Cel mai potrivit ar fi Alex Leo Serban, dar cu mentalitatea aceasta de Ev Mediu din Romania mai avem de asteptat

TLD 27 Jan 2004 21:28

Bah ia nu va mai legati de sergiu ca il avem si noi pe forum pe aici. Nenea pyron m-a informat ca el chiar a vb despre userul TLD de pe cinemagia care ar trebuii sa o lase mai usor cu Matrix! Pyronel dak mai dai vreo raita pe aici, sa-i comunici ca m-am apucat de promovat SW... Cu matrix am avut de spus o gramada! :lol: ;)

Gaandalf 27 Jan 2004 21:31

uitatzi toate nominalizarile aicea:

http://www.killermovies.com/o/oscars/articles/3577.html

Pe cat are loc mai exact decernarea ? K anu trecut parca a fost amanat din cauza atentatelor parca nu ?

ricutza 27 Jan 2004 22:46

m-am uitat si eu peste nominalizari si m-am pucurat pt cele obtinute de Cidade de Deus...n-am inteles de ce nu l-au nominalizat si pt Cel Mai bun film strain....
imi pare super rau ca n-am apucat sa vad Seabiscuit...sper sa-l mai bage in cinematografe...
inca nu ma voi posta optiunile mele pentru acest an, intrucat sper sa reusesc sa vad macar o parte din filme, si nu-mi place sa vorbesc aiurea.....

marcu 29 Jan 2004 00:54

Si eu cred, asemeni lui Sergiu, ca e un an cinematografic nefericit cu aceasta manie LOTR. Nici chiar asa, mi se pare o exagerare. Eu nu doresc si nu pot suporta sa mai privesc inca o data LOTR. Mi-am stins curiozitatea - gata. E un semn pentru mine ca nu e ceea ce se crede.
Inteleg, dar nu pot impartasi fericirea celor extaziati de LOTR.
Cu Sergiu, si nu numai cu el, cred ca as putea discuta despre cinematografia rusa din ultimii ani, cand Nikita Mihalkov a inteles sa se prostitueze, sa deconspire slavofilismul si antisemitismul sau...
Cred ca i s-a facut o nedreptate, nefiind nominalizat la Oscar, filmului rusesc "Vozvraschenie" (Revenirea).

Ilila 29 Jan 2004 09:24

Citi ani ai, marcu? Eu am prins cind eram mica din abundenta filme rusesti la TV si la cinema. Recent, au dat la TV "Calina rosie" (cred ca asa se numea), si am incercat sa-l vizionez, pur si simplu cind auzeam pe actori vorbind ruseste mi se facea parul maciuca!! :D
Asta nu inseamna ca nu mi-au placut filmele: "Fata fara zestre", "Satra", "Gara pentru doi" etc.

Ping 29 Jan 2004 09:41

Adica Orasul zeilor nu candideaza la Foreign language film ?

Ilila 29 Jan 2004 10:57

Nope

marcu 29 Jan 2004 14:24

Ilila, filmele enumerate de tine sunt, din pacate, proaste.
Calina rosie a fost regizat si jucat, rolul principal - de Vasili Sukshin, care nu m-a incantat nici pe mine, etnograf, slavofil si cam ridimentar fiind.
Pe mine nu ma sperie limba rusa...
Filmele ruseshti au o mare deficienta, sesisabila mai ales de cunoscatori - sunt false, iti lasa o coplesitoare senzatie de falsitate.
Tot Tarkovski ramane cel mai mare la ei. Mai discutam...

Ilila 29 Jan 2004 17:12

Poate ca sunt "mai proaste" dar astea mi-au ramas in minte din perioada aceea. Probabil copil fiind nu aveam cum sa inteleg filme mai substantiale.

TLD 29 Jan 2004 19:06

Pana la urma pe ce canale vom viziona draga noastra ceremonie a decernarii premiilor oscar... :roll: Si cam pe ce data ca anu asta stiu ca l-au mutat in februarie... :roll:

marcu 29 Jan 2004 20:52

Originally Posted by TLD:

Pana la urma pe ce canale vom viziona draga noastra ceremonie a decernarii premiilor oscar... :roll: Si cam pe ce data ca anu asta stiu ca l-au mutat in februarie... :roll:

Pe Romania 1. Va comenta Margareta Nistor si inca cineva - o surpriza!!! Va rog sa nu va enervati. In filmul acesta conteaza mai mult imaginea. :)

Ilila 29 Jan 2004 23:31

Daca la ei este pe 29 seara, diferenta de fus orar face ca la noi transmisia sa fie pe 30 dimineata (orele 3:00-4:00). Daca gresesc sa ma corectati! :)

ctoma 30 Jan 2004 11:17

Da , va incepe pe 30 dimineata la ora 3 ora noastra.
Pe mine nu ma prea ma intereseaza cine si cum va comenta pe Romania 1. Cum nu pot sa ma uit la un film dublat , tot asa nu pot sa ma uit la o astfel de transmisie dublata. O mare parte din farmecul ceremoniei este dat de exemplu si de glumele pe care le va face Billy Crystal , pe care nu vreau sa mi le "explice" nimeni, oricat de bine o va face.

Eu de cativa ani ma uit pe PRO7 si n-o sa fac exceptie nici anul asta.

P.S. Desi nu e subiectul topicului, in ceea ce priveste discutia despre filmele rusesti, eu nu cred ca filmele lui Eldar Ryazanov , Gara pentru doi sau mai ales Fata fara zestre sunt "filme proaste". Evident ca Tarkovski e altceva si nu poti sa le compari cu filmele lui ,dar asta nu inseamna ca cele de mai sus sunt "false" si lipsite de valoare(in paranteza fie spus nu stiu cati se pot lauda ca au inteles in totalitate filmele lui Tarkovski. Eu i-am vazut toate cele 7 filme pe care le-a facut , unele de 2 ori, dar recunosc cu sinceritate ca nu am inteles inca toata simbolistica din filmele lui. )

ricutza 31 Jan 2004 01:28

pana la urma pe in ce data vor fi? am inteles eu bine si e 29 februarie? si le vedem pe 1 martie?
anul trecut a fost un chin sa le vad la Roamania 1...nu stiu cum rezist si anul asta!oricum presupun ca e mai bine asa decat deloc!

PoliFanAthic 31 Jan 2004 08:01

Misto faza cu 30 dimineata :wink:

All times are GMT +2. The time now is 17:27.