![]() |
Macar in ceea ce-l priveste pe Marius Stanescu suntem de acord :) .
De ce atmosfera era nevoie in "planul unu"? Oricum este lumea noastra cotidiana, nu? Daca te implica/i sau nu, asta depinde de fiecare spectator. |
asta m-a cam deranjat, chestia cu atmosfera in planul unu... adica, stai un pic, facem un film, si ceea ce-i important lucram cum trebuie, si in restul ne bagam picioarele??? dece? a film is meant to be complete. trebuie sa fie o ideie integrala. si cand vad ca un film nu e asa, nu-mi mai place. simple as that.
|
Vrei sa spui ca, daca tie iti place o bucata dintr-un film si alta bucat(ic)a nu-ti place, atunci de fapt nu-ti place filmul deloc :) ?
|
Originally Posted by mhflgr:
cam asa ceva. dar aici nu este vorba daca imi pace sau nu. aici se pune intrebarea cat de multa importanta a fost pusa in toate bucatile filmului, si daca vad ca undeva s-a depus mult effort, si ca altundeva a fost facut cu curu', atunci ma enervez, si tot filmul, ca un obiect de arta integral, nu-mi mai place. |
Originally Posted by Nae:
Pentru mgfr (parca asa :) ) http://www.ziarulcn.com/index.php?pi...rsion&aid=4928 Tudorel Butoi a fost printe putinii care a facut opinie separata, argumentand in scris ca el nu-l considera pe soferul de taxi adevaratul criminal. A fost si indepartat din ancheta. Maiorul din film, cel care ii explica lui Samoilescu cum sta treaba in sistem, s-ar putea sa fie chiar Butoi. Dupa capturarea adevaratului criminal s-a ocupat de anchetarea acestuia, efectuindu-i si testele poligraf. Bine ca un film mult mai reusit se putea face dupa "cazul Timofte", asasinul sotului Andei Calugareanu. Pentru cei interesati de snuff-uri romanesti : Crimali in serie, psihologia crimei (psihopatul sexual pe terenul criminalitatii) - ed. Phobos; Femeia criminal; Psihologia judiciara - autor Tudorel Butoi. |
Originally Posted by Nae:
Pentru mgfr (parca asa :) ) http://www.ziarulcn.com/index.php?pi...rsion&aid=4928 Tudorel Butoi a fost printe putinii care a facut opinie separata, argumentand in scris ca el nu-l considera pe soferul de taxi adevaratul criminal. A fost si indepartat din ancheta. Maiorul din film, cel care ii explica lui Samoilescu cum sta treaba in sistem, s-ar putea sa fie chiar Butoi. Dupa capturarea adevaratului criminal s-a ocupat de anchetarea acestuia, efectuindu-i si testele poligraf. Bine ca un film mult mai reusit se putea face dupa "cazul Timofte", asasinul sotului Andei Calugareanu. Pentru cei interesati de snuff-uri romanesti : Crimali in serie, psihologia crimei (psihopatul sexual pe terenul criminalitatii) - ed. Phobos; Femeia criminal; Psihologia judiciara - autor Tudorel Butoi. |
Originally Posted by nume:
Multumesc pt trimitere si pt informatii (it's more than I needed :) ); sper totusi ca nu esti unul care-si cumpara ziarul "Ziarul" (3.000 de lei) in tramvai :D. |
@nume
tipu asta, butoi scrie carti din bibliografia vreunei fac de drept? sau oricum invarte ceva in domeniul asta |
Raspunsurile sunt aici, pe subiectul asta. Da scrie, am zis mai sus si pe pagina anterioara. L-am avut si profesor.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:20. |