![]() |
Pai... cam asta am zis si eu (a little over-simplified, but yes!) Un lucru e clar, Kubrick a lucrat atat de mult la proiect (schite, scenariu, chiar si actori), dar l-a lasat pe Spielberg sa faca "A.I", Kubrick vrand sa se concentreze asupra unui alt mare proiect de-al sau, "Napoleon". (pe care intentiona sa-l filmeze in Romania). Din pacate... a murit...
|
Habar n-aveam de treburile astea. Farte interesant. ar cred ca SK ar fi facut filmul c totul altfel. Mai tulburator, in orice caz...
|
Originally Posted by theo:
Da ce s-a intamplat cu parerea fiekaruia ? Asta este giustul meu ... Mi-a plakut foarte mult Moulin Rouge care a avut o distributzie de milioane ... da' Chicago - il urasc ptr k nu-i corect sa sa ia toate premiile alea doar k asa vor aia de la Osacr-uri ... Au fost shi alte filme bne kre meritau oscar-uri da' nu au luat ... ptr k sunt aia arogantzi ... shi aia de la Mtv movie - Awards le-au transmis chestia asta ... + mie imi plac muzicalurile da' asta nu o sa se compare cu Moulin Rouge nici in 50 de ani de akuma incolo ... |
gaandalf, nu te supara, dar premiul oscar nu spune ABSOLUT nimic despre valoarea unui film.
sa luam spre exemplu filmul "memento": "(oscar 2002) Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen Winner: * Gosford Park (2001) - Julian Fellowes Other Nominees: # Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (2001) - Guillaume Laurant; Jean-Pierre Jeunet # Memento (2000) - Christopher Nolan; Jonathan Nolan (story) # Monster's Ball (2001) - Milo Addica; Will Rokos # Royal Tenenbaums, The (2001) - Wes Anderson; Owen Wilson " "gosford park" a fost un film ok, dar scenariul nu-i nici pe departe la fel de bun ca cel pt "memento" (si cel pt "amelie" a fost misto, nu zic nu) ...asa ca... |
asa e, aleenutzza! 'memento' vs 'gosford park' e ca 'citizen kane' vs 'crima din orient express' (care-a avut actori buni, nimic de zis...) :)
|
Era un top al celor mai proaste filme considerate bune,poate?
Ar fi fost prea banal sa bagi treburi de genu' Scream sau American Pie sau altele,k deh!era prea evident!Shi oricum,kat de greu putea fi sa voteze Tommy la mishto,k sa vada ce putere are votul lui? |
Bre, cu Pearl Harbor intre primele 10 filme proaste eu unul nu sunt de acord!
Apoi, am si eu o intrebare: putem sa punem si filme romanesti in topul asta? :wink: Pe primul loc de afla de departe... "Garcea si oltenii"(tot respectul pentru ce au facut baietii inainte de a ajunge la Pro TV, dar de cind s-au vazut la tv, s-au prostit de tot. Nu mai au pic de haz!). Si, ce e mai grav, este ca nici alternativa nu avem(Divertisii sucks!) |
Originally Posted by spartacus:
ma indoiesc sincer ca cei de la bbc ar da asa ceva ("garcea si oltenii") pe postul lor de televiziune. deci, din punctul asta de vedere englezii sunt mult castigati... cat despre alternativa la protv ai incercat alte posturi (discovery, national georaphic)...mai aflii si tu una-alta...ca despre carti...numai de bine |
All times are GMT +2. The time now is 13:30. |