![]() |
Ba dannny, daca esti jmecher la ping pong, te provoc uichendu' viitor la o partida.
|
Da frate...sunt jmecher...o sa te fac sa :cry:
Ramane cum am stabilit. :P |
Pt Leonard : F1 se transmitea la Tvr1 cand a murit Senna.
Sunt sigur ca se transmitea in 1992 cand a fost celebra cursa de la Monte Carlo cand Mansell mergea milimetric in spatele lui Senna dar nu a putut sa-l depaseasca. Este insa posibil ca transmisiile sa fi inceput in 1991, nu sunt sigur. |
Originally Posted by Ping:
Ai dreptate, mi-aduc aminte de transmisiunea aia. Eu unul eram fericit la inceput fiindca avea mari sanse PROST. deh, minte de copil... bah, va mai aduceti aminte de Mansell? :evil: |
Originally Posted by lecter:
|
Poate pentru ca mesajul era din 2003?
|
Ma uitam si in 2003 la F1 si nici atunci nu mi se parea plictisitoare....
|
nu inteleg ce poate fi atat de atractiv sa vezi cursele de F1. Unde e adrenalina sau spectacolul ?
|
Acum doi ani titlul s-a decis pe ultima suta de metri a ultimului tur, deci poate sa fie mai exciting de atat? Nu vreau sa ma gandesc cati brazilieni/ferraristi au facut preinfract :P
Dar perioada aceea din anii 2000, de la retragerea lui Hakkinen, pana sa apara Reanult a fost uber boring. |
si-ai urmarit 8 luni cursele ca sa vezi finalul decis de ultima tura ?
|
am urmarit 8 luni cursele ca sa vad cine castiga. 2007 si 2008 au fost niste sezoane foarte stranse.
|
wow.
|
fotbal ,handbal. Din cand in cand merg la meciurile Elbei de baschet. Mai urmaresc snooker,patinaj artistic,gimnastica,atletism
|
am fost in galerie la handbal, la volei, la fotbal... cand eram copil
|
imi place ....
football-ul : AC MILAN AND CHELSEA baschetul : from USA :) .... Miami heat and LA Lakers tenisul : Federer the best !!!!!!! |
Fotbalul practicat in strainatate, tenisul de camp, sariturile cu schiuri. Ocazional, box si handbal.
|
Eu nu inteleg cum pot sa fie atat de grasi luptatorii de sumo.Este ceva constitutional sau mananca ei ceva special?
|
Tu esti, sau in curand vei fi, medic. Din curiozitate, ce specializare?
Constitutia genetica are si ea importanta intr-o mica masura, aici ma refer la inaltime, la lipsa unor probleme ale oaselor, etc. Cu osteoporoza si 1.65m , nu prea ai ce cauta acolo. E pe categorii de greutate, aia masivi au peste 130kg, sunt cativa care au depasit 200kg. |
Originally Posted by danonino:
Nu am specializare, doar acum in vara asta termin anu 4.Specializarea(rezidentiatul) se face dupa ce termini cei 6 ani. Am vazut cateva emisiuni cu sumo.Si nu mi-a venit sa cred ce grasi pot sa fie. |
Am crezut ca esti in anul 6. Reformulez, ce specializare o sa faci?
|
All times are GMT +2. The time now is 17:45. |