![]() |
Quote:
Eu nu kred k la asta se rezuma treaba' cu SW.Pt ca ultimele doua,shi probabil shi urmatorul?! put in asha hal ca-tzi vine groaza.Dar primele trei,shi mai ales primul au reprezentat un CEVA imens la vremea lor,si,dincolo de efectele speciale,au un farmec indiscutabil si fascineaza(din punctul meu de vedere)mult mai tare decat 'back to the future';chiar si acum,cand figurinele folosite acu' kateva decenii par ridicole. |
Am votat Back to the Future pentru ca imi mai mult decat SW. E amuzant, entertaining si fun to watch.
|
Star Wars!!!
|
nu poti compara back to the future cu star wars. star wars este real madrid al anilor 50-60, cu di stefano, puskas, gento, pe cand back to the future este o simpla benfica cu eusebio in prim-plan, pt. ca tot ati adus vorba de champions league.
de departe star wars. ar fi o mare dezamagire(pt. mine) sa vad back to the future castigator. ar fi frumoasa o finala star wars vs. nasul(milanul olandez-van basten, gullit, raijkard), dupa ce ambele vor elimina in semifinale pe lotr(liverpool '80) si terminator(juventusul lui platini si boniek). matrix ar putea fi ajax-ul lui stefan kovacs. inca o data star wars. |
Lol frumoasa comparatie cu fotbalul. Si as vrea sa vad o comparatie matrix vs terminator. Sa vedem dak 'trece' terminatorul...
|
!!!Nice goin'!!!!LA faza cu Liverpool;krey intamplator my fav team.Dar eu zic k lotr trece.
|
...hmmm BttF castiga teren ... si eu i-am dat votul .... o serie care m-a fascinat in copilarie ... spre deosebire de SW care mai mult m-a speriat !!!
|
Si unde-i Steaua noastra ratacitoare?
|
depinde la care steaua te referi: 86 sau cea de-acum. dac-ar fi 86, luam in calcul si finala din 89 + celelalte semifinale si sferturi, ar fi ceva de genul jurassic park, sau de ce nu? chiar indiana jones.
merg pe Indiana Jones. |
All times are GMT +2. The time now is 10:31. |