![]() |
Dar de videoclipurile Tool ce zicetzi? Sint super freaky. Le regizeaza chitaristul - Adam Jones - care e evident ca are talent si imaginatie...
|
Freak_on_a_Leash aici o bila alba! :) Se prea poate sa ai dreptate. Videoclipurile Marilyn Manson sunt iar freaky rau, ca tot veni vorba de videoclipuri freaky. Filmul "The Cell" cu J.Lo era parca o versiune "extended" de videoclip Marilyn Manson. :)
|
Originally Posted by tommy_cat:
Alea sunt lung-metraje iar aici discutia e alta. Amicul intreba cume cu scurt-metrajele. E groasa. Astea nu aduc bani nicaieri in lume. pentruca nu exista sistem de distributie pentru ele. |
Multam Dee! ;)
|
wrong s***!!!!
Don't call me "Dee", Freak! ;)
|
Marilyn Manson - THIS IS THE NEW SHIT - and it is the new shit ... e dementziala melodia ... iar videoclipu rupe-n doua .... :evil: :evil: :evil:
|
Destul de interesanta...
Clipul "There There" de la Radiohead l-ati vazut? A luat premiul de Best Editing la VMA, e cu adevarat super. |
Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizor k este prea indecent ptr ochiul oricarui om ... prea multe fete dezbracate shi prea putzine imbracate ... :wink:
Calificativ : (*) (*) (*) (*) (*) |
Am fost dezamagita cand am aflat ca videoclipul pentru "Points of authority"-Linkin Park de pe Reanimation nu era luat dintr-un film. Era foarte interesant. Imi aducea aminte de Final Fantasy.
Also... ati vazut videoclipul de la Placebo, pt Special Needs? Super idee!!! |
Originally Posted by Lady_Skar:
Lady S...yeah....fix la aceelashi lucru ma gandeam shi eu cand am vazut remixul la PoA: Final Fantasy. Mr Hahn rulzzzz! El face videoclipurile formatziei! he got somewicked mind! :D |
Originally Posted by Lady_Skar:
Lady S...yeah....fix la aceelashi lucru ma gandeam shi eu cand am vazut remixul la PoA: Final Fantasy. Mr Hahn rulzzzz! El face videoclipurile formatziei! he got some wicked toughts in that mind! :D |
Mie mi-a plakutla nebunie Somewhere i belong - faza aia cu animalele alea... super adevarat ...
K tot suntem la capitolul muzica... am shi io' o intrebare .... La melodiile rap-metal aleluiLimp Bizkit shi am vazut k au inceput shi altzii sa faca la fel ... dupa cemelodia este "violenta" se "calmeaza" cu un ritm lent shi SUPER dupa kre o ia de la capat ... chestia asta are vreo denumire ? |
Originally Posted by Gaandalf:
Ma indoiesc ca are! Ar trebui? :D |
n-are! :)
|
mi-am adus aminte de un videoclip mai vechi.este al formatiei Everlast.dar nu mai stiu cum se numeste,stiu doar ca era o tipa care tot se culca cu diferiti tipi si ii omora,pana ajunge la solistul vocal al formatiei si intra cu el masina si dupa ce timp tipul iese si pleaca si ea zace moarta pa bancheta din spate.pretty gloomy!dar mi-a placut!
|
evanescence sux! limp bizkit sux! linkin park sux! KORN SUX! grow up!
avea dreptate cine a zis de tool si a perfect circle. de rem ati auzit voi? ei au cele mai mishto videoclipuri, no doubt about that! |
Si Pink Floyd.
|
Pink Floyd, desigur....si The Prodigy & Rammstein :x
|
Eu am zis de Tool si A Perfect Circle :)
Mie-mi plac foarte mult si clipurile de la The White Stripes...... sint foarte originale si bine facute. Cred ca stiti Fell In Love With A Girl.... cu dominourile, sau cum naiba se numesc alea.... iar Seven Nation Army e super, a si cistigat la MTV pt cel mai bun montaj parca.... si asta nou e ciudat.... The Hardest Button to Button... l-am vazut pe VH1 |
...originale sunt si videoclipurile Daft Punk
|
All times are GMT +2. The time now is 08:15. |