Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Voci impresionante (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82720)

Ambra Blu 16 Jul 2003 17:18

Eu nu inteleg pe Otto, ci doar pe fetile care face opturi. Si io sint Diesel, nu Cry. Pai ce, vii la mine in carter sa bem berea, sau la tine la circiuma la Raluca?

toni 16 Jul 2003 17:21

Ca sa faca opturi trebuie sa fie 4X4=16. Oriunde vrei, doamna....dupa 8.

Ambra Blu 16 Jul 2003 17:24

Ok, eu o sa beau Gimme 5 si tu o sa faci 8X8? Sau 8X24?

toni 16 Jul 2003 17:26

Miine seara la Raluca la 8 e ok? Si-ti explic acolo cum e cu multiplii lu' 4.

Ambra Blu 16 Jul 2003 17:32

maine seara la raluca e ok.
pina atunci, ia de aici:
http://www.archersgreen.freeserve.co...cs/kylie48.jpg

ricutza 16 Jul 2003 19:17

foarte dragut sa ma chemati si pe mine....sunt coplesita...

sa revenim totusi la subiect! una din cele mai marfa voci in opinia mea este cea a lui Jeremy Irons...se potriveste atat de bine in Lion King! si evidnet imi place extrem de tare si vocea lui John Malkovich...nu degeaba sunt cei doi, actorii mei preferati! imi place si vocea lui Nicholas Cage...mi se pare foarte calda!

toni 17 Jul 2003 08:06

Ricutza mama, n-ai de invatat? Ce sa cauti tu seara la circiuma cu golanii?

blitz43 18 Jul 2003 14:50

dah, imi amintesc de Paula Radulescu...... :cry:

catallin 18 Jul 2003 21:28

Cine-s inotattoarele astea de bras ???

Demona 20 Jul 2003 19:08

daca vine vorba de voci...John Leguizano or somethin`...pentru personajul lui Sid din Ice Age...

ricutza 31 Jul 2003 22:53

stiu toni ca aveam de invatat...dar era dragut sa ma chemati oricum!

mi-a placut foarte mult si vocea lui Catherine Zeta Jones in Chicago...mi s-a parut ca s-a potrivit foarte bine cu rolul!

patch4all 01 Aug 2003 16:00

Mai, imi dau si io umil cu pararea despre vocile actorilor preferati...nu va suparati ca ma bag in seama....
Sean Connery.

Lokibra 17 Oct 2003 12:13

Mie imi place vocea lui Gruia Calin, sau cum l-o chema pe Fat Frumos cu stea in frunte, din copilaria noastra la televizor. Curios , inainte o uram... O fi din cauza ca una din trei reclame TV sunt cu vocea lui ?

Si de Mel Gibson n-a zis nimeni nimic p-aici, sau mi se pare doar ?

Iar cea mai enervanta voce pe care am auzit-o in ultima vreme a fost a Mirei Sorvino, in Mighty Aphrodite... Doamne, ce tzignal !

Iar la nivel personal, dati-mi voie sa adaug si vocea sefulu meu (un mare actor al relatiilor comerciale romano-indiene) pe care il voi mai suporta fix 4 ore... incepand de acum ! :evil:

Gaandalf 19 Oct 2003 02:53

Originally Posted by Demona:

daca vine vorba de voci...John Leguizano or somethin`...pentru personajul lui Sid din Ice Age...

deci John Lenguizano RULZZZZ! Sid cu faza : "I don't like this cat it reads minds!" cu accentul ala al lui ... e rupere totala ... :lol:

michelle pheipher in Sinbad a fost excelenta ... vocea ei a cazut la tzanc - nemaipomenita ... dar nu pot spune acelashi lucru despre Zeta Jones - ho literally SUX!

Lady_Skar 23 Oct 2003 19:22

Chris Rock
Chris Tucker
iti cam zgarie timpanul, but that's why i like it!

and the main man

James Earl Jones: "I am you father, Luke"

blitz43 27 Oct 2003 15:38

Originally Posted by Lokibra:

Mie imi place vocea lui Gruia Calin, sau cum l-o chema pe Fat Frumos cu stea in frunte, din copilaria noastra la televizor. Curios , inainte o uram... O fi din cauza ca una din trei reclame TV sunt cu vocea lui ?

Iar la nivel personal, dati-mi voie sa adaug si vocea sefulu meu (un mare actor al relatiilor comerciale romano-indiene) pe care il voi mai suporta fix 4 ore... incepand de acum ! :evil:

Mah, dar erai super suparat in ultima ta zi de serviciu. se vede!

Iar Fat Frumos era cu mot in frunte, nu cu stea. serios!
:lol:

Guinevere 28 Oct 2003 22:46

Cum de n-a zis nimeni nimic de Alan Rickmann???

EgoN 30 Nov 2003 15:26

Willem Dafoe - ma mir cum de nimeni nu l-a pomenit.

Nightwane 01 Dec 2003 09:32

Jack Nicholson
Sean Connery
Malcom MacDowell
Anthony Hopkins
Dennis Hopper (mai ales in Blue Velvet)

Nicole Kidman
Isabella Rosellini
Naomi Watts

Ping 01 Dec 2003 11:29

Subscriu la John Malkovich. Tocmai l-am revazut in A talking picture. Ce voce senzuala....

All times are GMT +2. The time now is 01:07.