![]() |
Originally Posted by BeNnY:
|
teoretic ei zic ca nikon-ul e mai tare ca restul pt ca are portitza dintr-un aliaj special de titan. poate ca acest "detaliu" conteaza putzin. ce conteaza totusi este optica, adica obiectivele. aici, tot nikon-ul e cel mai, cel mai...dar oricum nici canon-ul nu-i de ici, de colo...eu aveam pe vremuri un pentax(oarecare). la un moment dat am facut niste poze cu un obiectiv supra-luminos nikon si diferentza am observat-o imediat(in bine)... nikon-uri se gasesc la greu pe piatza neagra(unde se gaseste oricum orice). chiar daca il iei la mana a 2-a, se merita. depinde totushi cat de "profi", ai nevoie sa fii.
|
de ce ma raule?? la pret zici, pai ce vrei sa fac sa plec sa il iau din afara asta-i romania, la noi ca la nimeni |
Originally Posted by zizi:
Nici Pentax nu se gaseste in Romania... Ionutz ti-ai luat tzeapa pentru ca senzorul de la A60 are aceiasi dimensiune cu senzorul de la A70. Diferenta este ca A60 are 2 MP si A70 are 3 MP => Calitatea imaginii la A70 este putin mai proasta decat la Canon A60 deoarece pixelii de pe senzor sunt mai mici! |
Dupa atitea vorbe ...si o fotografie baloane de sapun
|
Cand vad cum va duelatzi care din voi are mai bu aparat, imi vine sa ma i-au de cap. Cand eu am un amarat de Skina, care abia ce face poze. Dar nah, daca e sa optez pentru un aparat de fotografiat, n-ash alege unul digital.
Shi nishte poze care mi se par super...Underwater Love, deshi pozele alb-negru mi se par mult mai misto...Adica, pozele alb-negru sunt mai mishto daca apar persoane in ele. Cele color parca sunt mai potrivite pentru peisaje, animale, plante... Color: Sea Star Yellow Coral Sea Flower Hey Fishy-fishy! Black & White Just a child Old woman Who's the boss? Please forgive me! Indiference Peace of mind "Peace of mind" e dintre favorite..impreuna cu "Please forgive me"...[color=#][/color] |
super pozele.de ce nu bagi si pozele tale de pe malul muresului si alea de la castelul peles sau alea de la bran.sau alea din arad.atatea ai...chiar daca e cu skina ala...au ieshit super... :?
|
|
Bha, eu nu prea mai fac poze din ziua in care l-am prins pe tata stand pe scaun si cu mainile ridicate in sus in asa fel incat lumina de la bec crea un cerc luminos deasupra capului sau. Ceva cam ca chestiile religioase. Iar a doua zi a facut infarct de am zis ca se duce. De atuncea ma apropii greu de un aparat de foto.
|
Bennito...you're good..pe bune...More black & White pics plssssssss....
|
nice pictures dude!!! |
|
|
wow,......
sunt impresionat mai putin de faza cu copii n/s coreeni care e bulshit no offence |
|
Originally Posted by KORBEN:
De ce anume esti impresionat? |
incerc sa ghicesc eu ... are ceva compozitie. o avantajeaza si duotone-ul. place la ochi galbiorul |
Bravo, mai benny. Doua fotografii excelente! Cred ca vei fi primul regizor/operator roman care va lua Oscarul! daca ai probleme cu banii, ma gasesti usor :D |
Originally Posted by herbert:
Am 13 ani. Nu vreau sa fiu regizor/operator :) Multumesc oricum |
Doar 13 ani??? Pai atunci esti genialoid. Cand te hotarasti pentru o cariera in film - ma gasesti!!!
Invata, invata, invata! Citeste cronici la filme - cronici scrise de oameni seriosi, nu hahalere care se dau tari pe forumul acesta. |
All times are GMT +2. The time now is 23:39. |