![]() |
Ghioraitul de mate este genial. Lipseste un scurt plan detaliu cu slipul fetei care se umfla misterios pe poponeata. O reclama pentru suboamenii din lumea a treia.
|
pentru cacaciosi... ?:roll:
|
Egzakt. Iar cum in lumea a treia mancarea e rara si cacastoarea de asemenea, rezulta ca spotul e aspirational!
|
multe reclame idioate am mai vazut pe posturile noastre din 90 pana acum. Va incumetati la o recapitulare?
1. Ramira utilaj greu - cu niste fete care faceau striptiz pe un imens strung carusel 2. vam prins vrajitoarelor calculatoare Felix cu imaginea lui calin ghibu 3. titan ais / alta viata... |
- kreskova
- zapp-online (cea cu pustiul tupeist) - frutti-fresh (cea cu dopul) - cele pentru J'Infotour, cu Octavian Ursulescu (astea parca sunt facute in preistoria publicitatii, intr-o garsoniera din Rahova) |
Reclama la Kreskova nu shtiu daca a crescut vanzarile, dar a sigur a facut cunoscut brandul, lucru care ar trebui sa fie suficient pentru o prima etapa a comunicarii.
Acelasi lucru si Zapp on line, intr-un stil enervant si la prima mana s-a reushit sa se explice ce inseamna acest serviciu. Reclama frutti-fresh (cea cu dopul)... Eu am inteles ca respectivul suc e foarte prost, atat de prost incat fatuca aferenta trebuie lovita in cap pentru ca sa potzi sa-i dai sa bea pishu din ala. Insa, in ciuda acestei reclame stupide, respectivele bauturele se vand foarte bine la tzara si in urbanul mic si mijlociu. Pentru ca sunt proaste, dar ieftine. Si apropo de produse proaste, dar ieftine, exista o reclama la berea Noroc cu sloganul Cea mai buna bere pupulara. Eu n-am inteles de ce nu i-au spus cea mai buna bere proasta! --------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Vorbeam si noi despre estetica genului si nu despre utilitate ca asa si trabanutu e bun ca te transporta de aici la Craiova ca sa-ti umpli portbagajul cu praz dar totusi e un stift pe langa alfa-romeo, nu?
|
O alta reclama sociala care mie mi se pare reusita este "Copiii romi vor sa invete".
|
mda...mi-au placut toate reclamele sociale ce au avut subiectul rromi....adica si cea cu transplantul de inima(parca) mi s-a parut reusita....
|
Originally Posted by Danny:
E bine facuta, o filmare realista, a la documetar, fara cut-uri la 12 frame-uri, cum se practica de obicei in publicitate. Dar oare da cineva, in afara de rromi cu caramida de parai, bani penttru asa ceva? Oricum in spot bunicul sau cine e face un sacrificiu ca sa trimita puradelul la scoala, iar cartonul de final se adreseaza populatziei generale, lucru ushor confuzant. |
Da, astia au marcat banu' de campanie, nu cred ca au dat bani direct pentru cauza.
---------------------- Viitorul suna ocupat. |
Ai dreptate...nu stiu daca o sa sensibilizeze prea multa lume in afara de categoria mentionata de tine.
|
Originally Posted by crydead:
Era vorba despre Uniunea Europeana...si fondurile Phare. P.S. Pentru admin: de ce merge sa stergi un mesaj dupa ce s-a raspuns deja la el? :roll: |
Originally Posted by Danny:
Ca sa para ca vorbesc eu singur! |
Deci nu mai vorbiti de agenturili romanesti. Vorbiti de adevrtising high level. Cum fac eu acum, adica: Publicis Consultants (Paris) a avut clientull Urban Furnishings. Clipul (sub labelul Psycho) featured some directors among which: FF Coppola, D Lynch, Spike Lee, Mike Figgis. Cry, l/ai vazut?
|
Nup.
|
:lol: bah, e mortal clipu' la romu' UNIREA cu muncitorii aia "obositi"! :roll: :wink: :evil:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Vorbim de ceea ce avem la indemana. Advertisingul asa zis high level e de pe alte taramuri si nu ni se adreseaza, deci nu avem ce comenta. El se prezinta asa de high level pentru ca speculeaza o traditie de zeci de ani care la noi lipseste. Ei sun pur si simplu mai harasaiti dar pe piata asta nu inseamna ca ar avea si succes. |
Pana la urma spotul D' Arcy nu a luat nici un premiu la Ad'Or.
http://www.admaker.ro/categories.jsp?artNdx=2346 |
Un topic interesant. As vrea sa ma primitzi si pe mine in discutzie. Ma intereseaza sa shtiu daca reclamele premiate se dovedesc a fi un succes si din punct de vedere al creshterii vanzarilor. Voi ce parere avetzi?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:14. |