![]() |
Tipul e idiot, lasati-l in pace.
|
Originally Posted by sandokan:
|
Originally Posted by sandokan:
corporal jigsore quandary |
Eu tot aceeasi parerea am! :x
|
The Godfather e un film genial de nota 10.Prima data l-am vazut tarziu in urma cu 3 sau 4 ani.E un film complect care are de toate, se vede mana lui Coppola.Distributia e mare,contine multe nume cu greutate.Mi-au placut toate partile in aceiasi masura.Al PAcino jucand alaturi de Robert De Niro, e o incantare sa-i vezi impreuna.Cu siguranta ca filmul are loc in toate topurile.
|
Originally Posted by qwerty:
|
Originally Posted by Cazeemeer:
The Godfather: Part II (1974) |
Pai nu apar impreuna niciodata. Sunt in acelasi film, but never together. Nu interactioneaza. Abia peste 20 si ceva de ani, in Heat, ajung sa interactioneze.
|
Eu ma refeream la faptul ca joaca impreuna in acelasi film, nu am spus ca joaca in aceiasi scena.Prefer sa inchei aici acest subiect.Am vazut si Heat asa ca nu era nevoie sa-mi spui ca au jucat impreuna in acest film sau in asta in aceleasi scene.
|
Re: The Godfather (Naºul)
O mica chestie care m-a ros dintotdeauna: scena in care frate death-kiss-ueste pe frate eu zic ca e furata din Andrei Rublev. Si timpul coincide: Rublev a fost lansat in '68, iar romanul GF publicat in '69.
|
Nasul este evident o capodopera a cinematografiei dar nu se ridica nici la 60% din valoarea cartii! Pentru cei care nu au auzit nimic despre Nasul va recomand mai intai sa cititi cartea
|
Se poate sa aflu cum a murit Don Corleone (Adevaratul) pt ca nam avut ocazia sa vad decat partea 1 din filme :((
|
Originally Posted by zeuss:
|
Cand le`am vazut(pe toate cele 3 partzi) le`am vazut una dupa alta in aceeasi zi.Aveam o dorinta foarte mare de a le vedea pe toate!Al Pacino este fenomenale(I`m A Fenomen) :) si este si actorul care il consider a fi cel mai bun din toate generatiile!Revenind la "The Godfather" am cautat cartea foarte mult dar nu am gasit`o, si din cate am inteles e foarte buna!Jocul, mi`a placut :D !Pot zice ca mi`a placut cel mai mult aceasta trilogie...cea mai reusita...mi`au placut in egala masura toate partile, poate putin mai mult a 2 a si mai putin a 3 a!
|
Eu inainte de a vedea cele trei filme Nasul am citit cartea lui Mario Puzo.
Merita. :) Asa vezi observa ca doar Nasul 1 respecta cartea (aproape cuvant cu cuvant) iar continuarile Nasul 2 si 3 sunt facute pentru a exploata succesul. |
The Godfather I (1970)
Mi se pare cel mai fain din serie..... :) si chiar nu inteleg cum cineva poate sa reziste sa iubeasca filmul acesta (toata seria) ....
|
scuze ... sa nu poata :D
|
de acord cu observatia lui cornel.
nu stiam ca a respectat cartea, pentru ca nu am citit-o, oricum filmul merita vazut si numai pentru atmosfera creata de coppola. in schimb urmatoarele doua sunt plictisitoare, si asta probabil din cauza ca nu respecta cartea; mi-ai elucidat misterul, bãi. :lol: |
Am vazut doar 1 si 2 si sunt printre preferatele mele, Brando [ doar partea 1 ], Pacino, de Niro [doar partea 2], Duvall sub bagheta lui Coppola :love: .Chiar si James Caan e tare in rolul lui Sonny.
|
cartea o aparut cu saptamana financiara
|
All times are GMT +2. The time now is 23:23. |