![]() |
Va fi super tare, din pacate nu cred ca pot sa ajung. Poate doar simbata, in ultima zi... Ce filme vor fi atunci? (pe 29?)
|
De unde se ia un program complet?
|
Momentan nu prea cred ca exista... :roll:
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
Incepand de astazi pe CineMagia. |
Originally Posted by emanuel:
Si anume unde pe CineMagia? |
De la eveniment de pe prima pagina a site-ului...
Iata si linkul de la stire: http://www.cinemagia.ro/v1/index.php...ID=1146&hist=0 |
Marti, regizorul invitat o sa fie cel turc, nu Tarantino, asa-i? :D
|
Am vazut in deschidere "NICAIERI IN AFRICA". A fost "DEPARTE" de asteptari. As fi preferat sa vad "KILL BILL" chiar si "LA CINCI DUPA-AMIAZA". Asta ca sa nu fiu nevoit sa o iau pe jos, noaptea, pana acasa, prin Bucurestiul asta plin de caini si care ma trimite cu gandul la "DOGVILLE". Ca sa nu mai spun ca nici maestru in manuirea sabiei precum "ZATOICHI" nu sunt ca sa ma pot apara.
Se pare ca nu-mi ramane altceva de facut decat sa ma duc sa vad "THE BROWN BUNNY" sau mai bine sa tac din gura ca mai exista si "UN FILM VORBIT". |
Mai Danny, mai... nu te mai plange... tu macar ai prins tramvaiul, eu am mers pe jos de la Universitate in Pantelimon... si am ajuns inghetat bocna!
Data viitoare nu mai fac o asa greseala, mai ales cand va fi vorba de un film prost! N-a meritat Oscarul dat, Hero ar fi meritat acest premiu... |
Am ajuns si eu acasa dupa sejurul prelungit ocazionat de festival. Imi pare rau ca nu ne-am intilnit. Mai ales ca si noi aveam drum spre Pantelimon (de la Obor, Baicului, margine de Colentina...) Hehe, in legatura cu Oscarul lui "Nowhere in Africa", mi se pare mie sau filmele despre holocaust sunt trendy? Mie mi-au placut elefantii... :))
Cine a fost la premiere si a vazut si filmele cistigatoare? |
Holcaust rules. The jews are the best!
|
Am auzit ca a luat premiu un scurt film romanesc de o slabiciune incedibila facut de acelasi filmaci ca si TREI PAZESTE-MA. Asa e ?
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
Pai poate ne-am vazut, dar nu ne stiam.... Vazusem la un moment dat pe cineva in urma mea, dar am grabit pasul ca inghetasem de frig.... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Premiul publicului (nu si votul meu) a fost acordat filmului "Zbor deasupra unui cuib de curci" Romania 2003, 35 mm in catalog, proiectat de pe BETA dupa programul de sala, 25 min. de balaceala balcanica trasa de par, regia: Ovidiu Georgescu, imagine: Adrian Popescu, scenariu: Ovidiu Georgescu/Tudor Smoleanu, producatori: Ager Film si Visual Art Center |
Categoria Film Documentar:
Cel mai bun film: "Scoala Menino Luz" - de Jean-Noel Lansival (Belgia) Premiul pentu regie: Branco Istvanciuc pentru "Fantanarul" (Croatia) Premiul pentru imagine: "Mada" de Paul Bloas (Franta) Mentiune speciala: "Pasiunea pentru frumusete. Jurnalele Mariei, Regina Romaniei" de Sorin Iliesu. Categoria Film de Fictiune: Marele Premiu: "Fluturele" de Istvan Komar (Ungaria) Premiul pentru regie: "Vatmanul" de Peter Vogt (Polonia) Premiul pentru imagine: "Ascuns peste ani" de Jens Jonsson (Suedia) Premiul pentru scenariu: "Pe de rost" de Nicolas Birkenstock (Franta). Premii speciale: "Pe aripile vinului" de Cornel Porumboiu "Iluzii Optice" de Eugen Erhan "Moartea tatalui" De Chris Sheperd (Marea Britanie) Premiul criticii: "Iluzii optice" Eugen Erhan Premiul publicului: "Zbor deasupra unui cuib de curci" de Ovidiu Georgescu Premiul TVR pentru film de debut: "Viata - captiva pasiunii" de Cristina Poenaru (Universitatea Media) Premiul TV5 pentru cel mai bun film francofon: "Pe de rost" de Nicolas Birkenstock |
De unde ai luat astea? As fi vrut eu sa ia "Vatmanul" marele premiu. A luat doar premiul pentru regie, marele premiu l-a luat "Fluturele", Ungaria... I was there!
|
Sa stii ca asa a fost! "Noi" eram o fata :) si doi baieti :D Cineva a grabit pasul inaintea noastra si eu am glumit ca aratam dubios. :)) |
Mai, sa stii ca voi erati!
He he he... trebuia sa strigati tare "cinemagia", as fi raspuns... :lol: |
[quote="Alice_Fluture"]
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
My mistake. Am modificat. Din pacate eu n-am mai ajuns la gala... :( Cat despre premii...nu prea am cum sa le comentez...asta pentru ca n-am ajuns decat vineri la scurt-metraje. Ma nedumereste totusi alegerea publicului. Cred ca a luat premiu "Zbor deasupra unui cuib de curci" pentru ca a fost romanesc, avea un titlu mai usor de tinut minte sau de confundat, si pentru ca a fost difuzat vineri, in ultima zi...altfel nu-mi explic! |
All times are GMT +2. The time now is 04:22. |