![]() |
Ca veni vorba de maestrul Eminem... foarte misto noul album, m-a surprins in mod placut... Song for the Moment e beton... pt cei ce nu stiu, refrenul este cel al piesei Dream On de la Aerosmith, cintat chiar de Steven Tyler, iar la final e un pasaj de chitara solo al lui Joe Perry, special pt varianta asta (NU e soloul de pe piesa originala).
|
Ma bucur ca mai e cineva caruia ii place Em! E super tare Till I Collapse. Si cind ma gindesc ca mi/am irosit tineretea cu black metal...
|
apropo, poison, care trupa iti place mai mult? the cure sau the cure?
|
De fapt, sincera sa fiu, mie imi place The Cure... :razz:
|
is that a cure for venomous snakes' bites?
|
Actually, they can Cure just about anything... :wink:
|
si durerile in c**?
|
Buna!Sunt noua p-aci si as vrea sa va intreb daca ati vazut cumva soundtrack-ul de la Lord Of The Rings mai ieftin de 399.000 lei
P.S.1N-am citit ce s-a scris inainte.... P.S.2Scrieti-mi la [email protected] |
mergi in grozavesti e imposibil sa nu gasesti un copil cu cd writer
|
Poison iti place Breathe de la The Cure? eu am descoperit-o intamplator...cautam alta melodie cu acelasi nume...oricum imi place super-mult...este efectiv superba!
|
Personal playlist:
Metallica, U2, Red Hot.., Paradise Lost, Marillion (perioada Fish-ista), Faith No More (rip), soundgarden (rip), Black Sabbath (doar cu "madman" Ozzy). Respect si consideratie pentru: Sting,Annie Lennox, madonna, Cypress Hill, Tori Amos, Duran Duran, The Cure, Depeche Mode, Ramones, (ToBeContinued). Videoclipuri? sa zicem: "give it away" (RHCP), "otherside" (RHCP), "black hole sun" (soundgarden), "one" (metallica), "november rain" (G'N'R), "frozen" & "ray of light" (madonna), "discoteque" (U2)..... si ar mai fi atatea! |
ramones, dead boys, new york dolls, blondie, black flag, the misfits, minor threat etc. |
ohohoho...
OZZY OSBOURNE . apoi ceva Depeche Mode si Marilyn Manson. |
Anathema, Lake of Tears, Penumbra, The Gathering, In Flames, Therion, etc. si sa nu uit Fanfara Ciocarlia.
|
Nu bagi si My Dying Bride? Ca vad ca Moonspell il ai in nick.
|
ansamblul muzical pentru tineret
|
Originally Posted by Eowyn:
Dap. In Arad la 120.000... |
Originally Posted by ricutza:
Cumva aia de la Faith Hill - Breath??? Sau era The Prodigy? 8) |
eu zic ca era telepopmusik :wink: "breathe"
|
Originally Posted by K's:
Eu cred ca e Faith Hill... 8) |
All times are GMT +2. The time now is 18:57. |