![]() |
sa trecem la alta "bomboana". ce parere aveti de Love? introducerea, adica afisul, este destul de fierbinte, incitant...deasemenea si autorul promite. iar primele 10 minunte...ai impresia ca filmul este deja la final, desi, nici macar n-a inceput....
rar am vazut atata lipsa de inhibitii intr-un film artistic. |
Uitasem de el. Cand a aparut la Cannes am zis ca o sa il adaug pe lista de vazut la sfarsitul anului (2015) cand vor aparea top-urile si sondajele diverselor publicatii de film. Problema e ca nu l-am vazut pe absolut nici o lista. De aia am uitat complet de el pana in momentul asta :)
|
Originally Posted by ulrich:
e o adevarata placere sa remarci asemenea argumente, denotand adanca analiza, lipsite de bias-uri sau partipris-uri si care inainteaza si largesc discutia. de aia forumul nostru atat de agreabil, plin de viata si imbietor. :) |
Originally Posted by Chambord:
|
Top 10 released:
1. Winter Sleep 2. Boyhood 3. Force Majeure 4. Mommy 5. Whiplash 6. Leviathan 7. The Salt of the Earth 8. Birdman 9. Sicario 10. Phoenix |
Released
1. Aferim! 2. Inside Out 3. Boyhood 4. Mommy 5. Comoara 6. Bridge of Spies 7. Pasolini 8. Irrational Man 9. Whiplash 10. Leviathan Un-released 1. Reality 2. Journey to the Shore 3. Mia madre 4. The Assassin 5. Queen of Earth 6. 1001 Nights Vols 1-3 7. L'ombre des femmes 8. Cemetery of Splendor 9. Taxi (Panahi) 10. Une jeunesse allemande |
Released:
1. Leviafan 2. The Salt of the Earth 3. Winter Sleep 4. Louder Than Bombs 5. Boyhood 6. Mad Max: Fury Road 7. Whiplash 8. Sicario 9. Ex Machina 10. Relatos salvajes mentiuni si pentru: Aferim!, Birdman, Stockholm, Macbeth.. |
Released
1. The Salt of the Earth 2. Leviafan 3. Boyhood 4. Winter Sleep 5. Birdman 6. Mommy 7. Amy 8. Miss Julie 9. Force Majeure 10. Whiplash |
Pe ultima suta de metri...
Released: 1. Winter Sleep 2. Boyhood 3. Mad Max: Fury Road 4. The Salt of the Earth 5. Leviafan 6. Force Majeure 7. Aferim! 8. Sicario 9. Whiplash 10. Birdman Mentiuni: Inside Out, Ex Machina, Relatos salvajes, Le tout nouveau testament, Phoenix, Clouds of Sils Maria, Kingsman: The Secret Service. Unreleased: 1. The Assassin 2. Home from Home: Chronicle of a Vision 3. Knight of Cups 4. The Lobster 5. The Look of Silence 6. Gett: The Trial of Viviane Amsalem 7. Room 8. Silvered Water, Syria Self-Portrait 9. Tangerine 10. Trois souvenirs de ma jeunesse Court, 45 Years, Right now, wrong then, Our little sister, Harmony Lessons, Mistress America, Beasts of no nation, It follows, Mia Madre, Phoenix, Girlhood, Field niggas, Behemoth, Tale of Iya, Flowers of Taipei, Bitter Lake, Listen to me Marlon, Concerning violence, Reality, Hill of freedom etc. N-am pus The Revenant si Spotlight ca vin oricum la anul daca-i nevoie. Ideea e ca mi-au placut, unlike most people (valabil in special la primul). |
Originally Posted by Liviu-:
|
Wrong kind of medic, alte patolgii mi se par mie interesante. :P Aici a fost altfel de frumusete, de aia de-a lui Lubezki.
|
cu alte cuvinte, firma conteaza....Armani, Versace. asa-i si la filme, cum e peste tot?
|
Unreleased:
1. The Forbidden Room 2. The Hateful Eight 3. The Big Short 4. Hrútar 5. Mustang Din pacate la unreleased sunt nevoit sa ma limitez doar la un top 5. Probabil daca as fi apucat sa vad macar jumatate din ce aveam pe lista doar primele doua sau trei ar mai fi ramas si intr-o alta ordine. Daca nu face nimeni clasamentul final prea curand n-ar fi exclus sa mai adaug si cate-un Carol, Saul fia etc. desi deadline-ul a cam trecut.. |
Unreleased (better late than never):
1. The Assassin 2. Knight of Cups 3. The Lobster 4. Gett: The Trial of Viviane Amsalem 5. Hard to be a God 6. Victoria 7. It Follows 8. Carol 9. Spotlight 10. Me and Earl and the Dying Girl |
FilmeHD-Online.com vă oferă cele mai noi filme într-un cadru user-friendly și plăcut. Veți găsi aici filmele și actorii voștri preferați. :P
http://www.filmehd-online.com/the-house-on-pine-street/ |
All times are GMT +2. The time now is 08:48. |