![]() |
Originally Posted by qwerty:
zmeura de aur pt tine |
De ce pt ca mie nu mi-a placut iar tie ti-a placut.Zici ca-i teatru toata actiune se petrece intr-o cladire.Ce ti-a placut la kkt-ul ala de film?Unghiul din care a fost filmat?
Si asta e un topic pt filme recent vazute nu pt acordat distinctii. |
Revenge (1990) revazut acuma pe PROTV.O drama foarte buna pusa in rama de Tony Scott, iar Anthony Quinn e magnific.Nota 8/10 pentru pasiune,iubire,iertare si razbunare.
|
Storytelling (2001)
Provocator, enervant, deschizator de ochi...si gauri spirituale urat mirositoare. Solondz e un meserias. Giamatti, idem. 8/10 |
BROKEBACK MOUNTAIN
foarte misto scenele de apropiere dintre cei doi, ..au pus multa pasiune, iar personal, am simtit o incarcatura erotica foarte mare, respirau senzualitate prin toti porii, chiar nu ma asteptam la asta , mai ales ca e vorba de o relatie intre doi barbati, totusi. La final chiar mi-au curs lacrimile...ce mai, m-a impresionat f. mult |
hello friends. my movie news:
-- am adormit cu succes la "capote" si la "good night, and good luck" (this must be me. i lack sleep.) -- vazut toate cele patru serii din "24" --total 4*24=96 de episoade. si incredibil, io, care n-am vazut in viata mea un serial tv, si care in general adorm la filmele de actiune, asta chiar mi-a placut, si inca mult, addictive big time. prima serie e cea mai elaborata, personajele sunt construite destul de minutios si chiar iti pasa de ele. kiefer sutherland, sarah clarke si carlos bernard sunt favoritii mei, din partea mea pot sa mai faca inca 100 de episoade ca tot am sa ma uit daca e vorba de ei. muzica lui sean callery mi s-a parut chiar inspirata. |
Originally Posted by SPINNING:
ai simtit si mirosul de testosteroni!? wow!:D |
Big Momma's House 2 - 3/10 o panarama cu glume ieftine...l-am vizionat in grup si toti aveam un gust amarui la sfarsit...slaaaaab.
Cake - 5/10 film siropos for the ladies...vizionat, tot asa, in grup...partial fortat si partial plictisit ca sa protestez... |
Originally Posted by europe_east:
Good night ..am iesit din sala; Capote merita vazut cu rabdare insa; 96*40 min=3,840 min i.e. 65h or so, gizaz! :o |
some good shit and bad shit,
The Aristocrats (2005), sau de Sade luat in de-ridere! ;) 7/10; Free Zone (2005) un jeg, ca toate jegurile lui Amos Gitai, 4/10; |
:D N-am vazut toate episoadele deodata. Oricum, "24" e un drog... Bine, am si o slabiciune pentru povestile cu spioni si eroul playing by his rules care le rezolva pe toate . Iar muzica chiar e facuta sa te tina rau de tot in priza.
Capote mi s-a parut un pic cam prea dark, iar Hoffman seemed to be overdoing it a bit. |
sympathy for lady vengeance, dragut, am asteptat intorsatura de la final, care n-a mai venit, mi-a placut mai mult oldboy. 7/10
memoirs of geisha, muzica si femei frumoase:) 8/10 |
The Adventures of Baron Munchausen - 9.5/10 - Posibil cea mai misto poveste pusa pe ecran, 100% Gilliam. Minunat(e) sfarsitu(ri)l(e).
Underworld Evolution - 9.5/10 - Cu un nivel mai sus decat primul. e ceva mai cool si are ceva mai multe c.oaie, adica nu ii e frica sa omoare diversi indivizi in diverse maniere dubioase si sa arate asta relativ explicit. Si e si o aventuro siropoaso-amoroasa intre un pseudovarcolac si o vampiroaica, dar asta e besides the point. Ce e important e ca la sfarsit cineva e aruncat intr-o elice a unui elicopter si e sfartecat. The Punisher - 3/10 - Laba lunga lenta si corecta. Au reusit sa faca din povestea punisherului o poveste politically correct si aparent nici unul dintre oamenii omorati nu avea sange, pentru ca nu se gasea nici o picatura dupa ce erau omorati intr-un mod, si-asa, jalnic. Escape From New York - 9/10 - Plissken probabil ca e printre primii antieroi care fac exact numai ce le pasa lor si ce e bine pentru ei, asa ca daca, sa zicem, sistemul l-ar f.ute, el nu l-ar ierta, deci, sa zicem, l-ar f.ute inapoi. Face filmul foarte savurabil. Nu e rau nici anturajul din inchisoarea de maxima securitate manhattan, cu pseudozombii din canale si un wrestler care parea a fi rus sau prost. Mi-au sarit in ochi niste incalcari ale logicii si ale bunului simt, dar nu asta e ideea. The Thing - 9/10 - Un extraterestru care poate imita orice forma se prea poate sa fi infectat unul sau mai multi indivizi din echipajul unei baze americane undeva prin antarctica si ei habar n-au de cine sa se fereasca. Am savurat cel mai mult exploatarea ideii de paranoia si cat de nerabdatori erau sa dea vina unul pe altul, pe langa asta, aruncatorul de flacari era destul de frumos. Si unul dintre cele mai misto sfarsituri din ultimul timp: dupa ce au cam omorat extraterestrul, au mai ramas kurt russel si cu un tip negru, zacand intr-o baza care e pe cale sa ajunga la -100 de grade C, tipul negru intreaba acum ce facem, iar raspunsul e "Why don't we just wait here for a little while... see what happens" si roll credits. Genial |
Cele mai potrivite filme pentru relaxare si re:galare dupa o saptamana de muncit pe branci si dormit prea putin:
FORGOTTEN SILVER –CAPODOPERA (5/5) :shock: :w00t: :love: :love: Nu-mi schimb parerea despre starea avasata de flatulenta si nesimtirea diaretico-diluviana din care au iesit lotr-urile si kk05 dar omul a comis in 95 o capodopera. Ca si ucide-l pe bill, argintul uitat este unul dintre filmele pe care n-as ezita nici o clipa sa-mi epuizez rezerva de superlative Pentru ca este una dintre cele mai superbe declaratii de dragoste si manifestari de adoratie la adresa cinema-ului facute vreodata Argintul uitat este demonstratia mai mult decat subtila a esentei cinema-ului: in spatele intregului edificiu de “make believe” se afla pasiunea, magia, devotiunea, demonul care i-a pus pe pionierii cinematografiei sa faca filme Pentru ca este o nostalgie a inceputurilor cind totul era in acelasi timp posibil si imposibil, o nostalgie a inocentei si a camp-ului. Pentru ca cinema-ul (fie ca intelegeti prin asta michael boom-bay sau bernardo bertolucci) a inceput cu peplum-ul (sau camp-ul istoric), cu dramele (mai exact melo-campo-dramele) si cu burlescul ofensator si ireverentios. I almost cried ‘cause it was sooo beautiful Cry Baby 5/5 :love: :shock: :D :love: :shock: :D :love: :(( :love: :love: Pe generic: johnny depp (care la ce roluri a avut, de la nightmare on elm street la willie wonka chiar este cel mai cool actor sub 40 de ani de la hollywood) tracy lords (need I say more?) iggy pop (dupa ce meat loaf jucase si cantase in RHPC si inainte de marilyn manson in the hear is deceitful…. sau party monster) Pe coloana sonora: de la rock’n’roll curatel pentru rebelii de salon de ceai la soft rock pop-ish a la anii ’80; cum filmul e partial muzical influentele imi par a fi Jailhouse rock, rebel without a cause, grease, si familia addams(!!) Lupta dintre baietii buni (care sunt the sqares, niste scarbe plicticoase) si baietii rai (the drapes, mai toti combinati cu femei cel putin bizare daca nu oribile de-a dreptul) se suprapune unei versiuni waters-iene de “romeo si hulietta” Puncte forte: suflet (nu ca in alde wedding crushers si alte cacomedii scremute) dialoguri geniale (“u cry-baby! –that’s mister baby for you!” sau “we prayed all night for our son…we prayed so hard we got headeaches”) o galerie de freaks of nature and society care l-ar impresiona si pe tim burton (cu care incep sa-mi dau seama ca filmul asta are multe in comun) si un umor dement dar totusi dulce (exista anacronisme trantite fara nici o sfiala in mijlocul actriunii din 1954: un elicopter cat se poate de day of the dead-istic, ochelari 3d in sala de cinema a unei case de corectie, mentionarea lui Richard Nixon). |
Sambata o alegere proasta:
Thumbsucker 2/5 :sick: :x :( Sugatorul de deget nu este un film rau sau mediocru Este pur si simplu terifiant de banal Justin isi tot sude degetul dar incepe sa ia ritalin si alte anti-a si atni-d si nu si-l mai suge si devine elev de nota 10 si incepe sa-si urasca mama si se combina cu o tipa (cam grasuta) si fumeaza iarba si la final isi suge din nou degetul si toata lumea e fericita Ar vrea sa aiba ceva straniu-magic ca chumscrubber dar e de fapt un american beauty esuat, fara chestiile adorabile din station agent si fara genialitatea spumoasa-mistica a lui I Heart Huckabees. Un film trist si inutil Macar tine numa 96 de minute si tilda swinton e f misto dar cam atat din pacate. Duminik una calda si una rece: Underworld2-evolution 5/5 :love: :love: :love: :x :shock: :w00t: :w00t: :D :) Dupa cat m-am lasat sedus de povestea geniala cu vampiri si varcolaci nu ceredeam ca sequelul poa sa fie la (aceeasi) inaltime Dar ESTE Poate chiar mai brutal si visceral, cu un story senzational si KATE BEKINSDALE in catsuit de latex. Membre sectionate, capete spulberate, sani murdari de singe, un elicopter, o secventa de sex, uz si abuz incomensurabil de arme, gloante si pistoale, povesti, legende, mitologii si probleme de familie vechi de secole, vampirolaci si varcopiri… Absolut superb, ravisant si gargantuesque The punisher 1/5 :sick: :sick: :sick: :sick: :x Jegos si jegnanat Un agent fbi (deci un kkt) participa la o actiune sub acoperirre in care e omorat fiul unui mafiot. Deci mafiotul ii omoara toata familia (cca 20 de oameni) Si kktul se razbuna Frumos, ba chiar minunat de gratuit si obsolet Doar ca jegul si kktul de regizor nu arunca in joc nici o picatura de singe. Oribil, plicticos, iritant |
Warm Springs - 7/10: Kenneth Branagh e FDR, Cynthia Nixon e Eleanor Roosevelt, Tim Blake Nelson intr-un rol destul de ciudatel si pe la jumatatea filmului - cand nu credeam ca distributia se poate imbunatati - a aparut si Kathy Bates. Un film placut, relaxant si fara prea multa politica...
|
NAPOLEON DYNAMITE !!!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :w00t:
doresc pareri sincere, neinfluentate stiu eu de vreo briza americana ... mie sincer mi-a fost rau mai ales inainte sa il privesc m-am uitat la mtv 2005 movie awords, ca sa aflu ca a primit 3 premii printre care si cel mai bun film ... :sick: :sick: :sick: !!!!! |
aaaa da uitasem ... dupa o ora de chin ... apare o scena impresionanta de dans din partea dinamitei.... singura scena OKAY ... ! in rest .. :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
|
Originally Posted by kalyn:
Ahahahahah. Napoleon Dynamite truly rocked :D :D Domino - 5/10 Too much contrast and filters, too flashy pentru o poveste so average. Bonus (neasteptat): Tom Waits in rolul unui profet debil:) |
Everything is Illuminated - 8.5/10 superb, inca mai am zambetul pe buze la cat de frumos a fost filmul asta...asa de colorat, asa de divers...nici nu as putea spune ce mi-a placut cel mai mult...the officious seing-eye bi*ch...sau poate batranul "orb"...sau dioptriile gigantice de la ochelarii lui Elijah sau poate intreaga fotografie a filmul...fiecare cadru are substanta si e ca o poza (poate fi descrisa in 1000 de cuvinte)...din pacate nu am avut subtitrare la el si rusa eu nu prea o stiu (de aceea am sa-l mai vizionez o data cand am sub-urile si sunt sigur ca o sa-mi placa si mai mult), muzica specifica Ucrainei, masina - memorabila si rolul personajelor deloc ignorabil...mi-a placut mult.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |