![]() |
Eu unul,nu-l suport pe Evra sub nici o forma iar Suarez are antecedente cu simularile in careu si evident momentul de anul trecut de la Cupa Mondiala din meciul cu Ghana.Nu stiu ce sa zic,amandoi sunt dubiosi dar Evra e chiar un om de cea mai joasa speta,mananca cacat in presa despre jucatori si alte echipe,zice ca ii este rusine sa joace in Europa League.Pur si simplu n-are respect pentru nimeni jegosu'.
|
Asta e...
Cand joci in Champions League, mai pierzi si meciuri in campionat. |
Da,Evra e in topul jucatorilor de cea mai joasa speta si din punctul meu de vedere.Si oricum suspendarea lui Suarez vine in lipsa oricarei dovezi clare.Totusi,Evra sa se bucure ca nu a patit asta .
|
Mike Tyson are acoliti si-n fotbal se pare:))
Ia uite si in asta.Ma amuza teribil primul comentariu cat de adevarat e=)) |
Da,chiar azi am vazut video-ul,si radeam ca prostu' toata ziua cand imi aduceam aminte de comentariul ala. :))
Si daca tot il iubim pe Patriche ... |
Evra ala exagereaza deja. :-&
|
Frate 4i, tie nu ti se pare ca prea insista astia pe Wesley?
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/beca...on-293952.html LE (la rugamintea lui 4i)
Quote:
|
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...o-say-sorry-to
Evra deja si-a atins scopul.L-a injosit si pe Suarez si pe Liverpool.Mare scarba de om dar totusi, 2 iepuri dintr-o lovitura. |
Mizerie de om, club de jeguri. Asta imi aduce aminte de organismul numit CNCD, o sleahta de idioti care au gasit un mod "european" de a suge bani pe spinarea romanilor.
|
deci cu wesley asta... hai sa iti zic eu ce cred.
daca era foarte bun, nu juca la FC Vaslui, era in west la echipe puternice. plus ca are acum un moment bun, trebuie sa recunosc ca se descurca cu balonul, dar se descurca in mediul lui acolo, cu Adailton Sanmartean etc.... daca il aduci la Steaua, si are 2-3 meciuri slabe si sare gibonu pe el.. cu declaratii si etc. Nu uita de cazul cu negroteiu ala Semedo. La CFR rupea , la Steaua nu s-a integrat. :( Si nu uita ca gibonu' are obiceiul sa cumpere toti jucatori care au un moment bun, care trec printr-o perioada buna, marcheaza etc. plus ca wesley , are 31 de ani!!! asta e parerea mea. |
Exact. Este un fotbalist foarte bun, iar pentru campionatul romanesc chiar genial, dar e dependent de Adailton si Sanmartean. In plus, dupa tot show-ul asta, poti fi sigur ca vacarul va incerca sa-l umileasca public la prima chifla.
|
pai da, si dupa il vinde prin azerbaidjan sau rusia... mai bine ar ramane la vaslui serios.
|
Cred ca nu am urat vreodata pe United si pe Evra cum o fac acum.Doamne ajuta sa ia City titlul,daca tot a castigat aseara.
PS http://imageshack.us/photo/my-images/515/qwqk.jpg/ :)) |
![]() 227!! Enough said!\m/ |
Absolut minunant. O revenire mai buna ca asta nu exista. Totul a fost perfect.
Foarte bine ca pleaca Chamakh la Cupa Africii, eu chiar sper sa castige comepetitia cu echipa Marocului, cel mai bine ar fi ca finala sa se decida la penaltiuri si sa treaca 4 luni de zile pana rateaza cineva vreo lovitura. ![]() |
Golul a fost unul senzational din 2 motive:
1.Chamakh a fost 0 cat a stat pe teren. 2.Henry la 34 de ani l-a inlocuit si dupa 5 minute a finalizat in stilul sau marca inregistrata facandu-l pe marocan sa arate ca un O) Se vede si de pe luna ca e nevoie de un atacant de gura portii atunci cand nu e valabil Van Persie pentru ca nu poti sa termini pe 4 cu jucatori ca Chamakh in atac. |
A zis Wenger ca e posibila o prelungire a imprumutului cu inca o saptamana si asa poate juca Henry cu Tottenham. Daca ar juca si cu Milan, ar fi perfect.
Si da, golul a fost clasic Henry. Venit usor din stanga, preluare, sut cu dreptul, sut plasat, gol. E deja un reflex. |
dar cum de nimeni nu a scris despre accidentul marelui antrenor roman, cel furat de toti arbitri?
|
![]() Omul asta si altii ca el, putini, insa, au facut pentru tara asta mai multe decat toate campaniile de promovare a imaginii tarii noastre in lume. Putin respect, as zice. |
Ala micu' e furat de toti arbitrii.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:32. |