![]() |
Nimeni nimic despre Steaua? :D
Eu am adormit aseara la meciul Rapidului, dar m-au trezit comentatorii la primul gol al olandezilor, mai c-as zice ca tineau cu ei. >:) |
steaua - twente
danke schanke :D |
huhuuuu sunt sanse, bine ca am scapat de greuceni veniti din CL
|
Nu-i rau. Si-asa ne-am depasit conditia trecand de grupe, ar fi culmea sa mergem si mai departe de-atat. B-)
|
daca trecem , sa vezi cum innebuneste ciobanu! tiki taka barcelooooooonaaaaa
|
Asta cu Jiji e intr-adevar o problema de care nu stiu cand vom scapa. Cand pierdem, parca nu mai doare asa tare - a luat bataie Guie, zicem. Dar, cand invingem, apare bivolul si se umfla-n pene.
|
faza naspa sti care e ma? ca daca cumva trecem de twente o sa dam nas in nas ghici cu cine : Schalke O4 , care a picat cu viktoria plzen
|
Da, am vazut ca iar se-arata Schalke la orizont. Iar vacarul, cum spuneam - dupa mintea lui, trecem fluierand de Twente, iar nemtii cica nu-s cine stie ce. :-O
|
jiji e nebun, nu iti e clar? adica tu vrei sa treci de schalke , SCHALKE care in dubla mansa in grupe, ti-a luat 4 puncte? sa speram sa speram ca trecem de twente
|
Care esti la meci? De ce pielea mea nu trag astia acoperisul, daca tot il au?
|
|
imi vine sa vomit!
|
|
|
Sportul, in alte tari, chiar inseamna ceva.
Ar fi frumos sa se intoarca golgheterul invincibil. |
Hai toate cele bune!
![]() La multi ani! PS Vorba cuiva - mesajul ala merge si la politica: sa fie 2012 oricum, nuimai portocaliu sa nu fie! :D |
![]() La M"U"lti Ani!Chiar daca sunt sigurul suporter de aici :) |
O poveste romaneasca:
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dica...or-293674.html @baietii cu Arsenalu' Echipa voastra si-a furat-o de la Fulham pe final, dupa ce a condus aproape tot meciul. E drept, golurile alora au venit dupa eliminarea lui Djourou. Arsenal ramane o echipa simpatica, desi traverseaza un sezon cam aiurea. |
Originally Posted by Presedintele:
Da penalty-ul facut de Senderos la care n-a dat arbitrul nimic?Sau cand Walcott proteja mingea in tusa si Riise l-a impins cu ambele maini dupa care a luat mingea,a centrat in careu si nu s-a dat fault in atac? Pe langa asta mai jucau si cu Djourou(fundas central) pe dreapta si Coquelin pe stanga (mijlocas central/inchizator).Nu zic ca meritau sa castige 100% dar daca nu era eliminat,cel mai probabil se termina 1-1 si dupa repriza a 2a,in care Arsenal n-a atacat deloc ar fi fost drept rezultatul de egalitate dar de multe ori sunt furati ca-n codru de arbitri. |
![]() Voi pe cine credeti? :-? |
All times are GMT +2. The time now is 04:18. |