![]() |
Ciudat cum tocmai pe Balaj il aduci in discutie, mai ales dupa meciul de aseara. :D
|
Nu prea am fost atent la meciul de aseara la cum a arbitrat, dar il aduc in discutie deoarece declaratia am auzit-o destul de recent. Oricum nu comentez cum arbitreaza, ci doar ce a declarat si ii dau multa dreptate si avand in vedere ca nu mai urmaresc Liga 1 am auzit totusi ca e cel mai bun arbitru la momentul actual.
|
Meciul de-aseara l-a facut praf, iar pe final s-a facut si de bafta. =))
Nu stiu cat iti foloseste Balaj pentru a sublinia diferenta evidenta de valoare dintre ai nostri si fotbalul mare. ;) |
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto...i-287996.html#
Cu tot respectul pentru adevaratii fani stelisti,da' Sumidica avea dreptate cand spunea ca e mai alb decat jumate stadionul.Mai incercati sa civilizati indienii. |
Sumudica??? =))
Ala e un cimpanzeu, probabil copil furat de tigani. Si mai terminati cu tampeniile astea anti-bucurestene sau cu orice raca de sorginte regionala. E unul care tooot comenteaza pe GSP sub id-ul "transilvanialibera". N-am cont pe fituica aia, logic, dar parca mi-as face sa-l intreb daca se crede la-nceputul secolului trecut, bolsevicul dracului platit de Soros. |
Sumudica nu e din Giulesti?
|
Da am zis eu ceva de Bucuresti?
|
Nu, dude, dar ni l-ai dat exemplu pe Sumpanzica. :D
|
Nici mie nu-mi place,nici macar putin,dar dupa meciul cu Steaua,a avut dreptate cu declaratia aia.
|
Unul ca Sumpi n+are dreptate niciodata. E un alb printre magraoni.:D
|
deci...
zurich - vaslui 1-2 lazio - sporting egal : ori 0-0 ori 1-1 dincolo : maccabi - shchalke 0-1 noi - larnaka : 2-0 sau 2-1 alte pareri? |
noi-larnaka 8-0
La Vaslui, plm, sper sa bata si sa mearga mai departe. Joaca Sanmartean? |
8-0, sa te auda barbosu'
de Sanmartean habar nu am, posibil ca da! |
In mod normal trebuie sa-i nenorocim pe amaratii aia, suntem mult mai buni. Acum sa vedem cat uita jucatorii sarbatorile. ;)
|
ai omis ceva :D
meciul din israel. schalke cica merge cu rezervele. daca maccabi bate, noi adio, ne dam cu leru lu hrusca in cap |
Nu, serios, chiar nu cred ca germanii pot fi de cacat in halul asta.
|
poate baga o echipa experimentala, rezerve, jucatori de la echipa a doua.
think cum ar fi, daca noi eram in locul lui schalke, jucam numai cu nume noi... etc. dar totusi sper ca schalke sa joace pe bune si cinstit |
Daca eram noi in locul lor, iar eu Presedinte, as fi bagat cea mai buna echipa, chiar daca n-aveam sanse. mportant era sa iasa jidanii din competitie. :))
|
pai vrei sa se razbune ma jidanoii pe nemti? sa isi aminteasca de holocaust? vrei sa mai exista schalke? :)))
|
|
All times are GMT +2. The time now is 04:46. |