![]() |
![]() sexy alien |
Alienul sexy e în Specii, aici e dracu' gol. Mă rog, nu atât de gol pe cât ar vrea toată lumea. Dai indicii greșite intenționat, f urât.
|
Ceee vorbesti... :-?
![]() |
Tot un drac, nu alien :P
"Jennifer's Body" dibuit cu metode detectivistice inspirate de un user foarte îndrăgit al suprapopulatului forum. ...my dreaded alter ego |
Creator de benzi desenate.
|
Crumb.
|
LE GUSTA ESTE JARDÍN? ¿QUE ES SUYO? ¡EVITE QUE SUS HIJOS LO DESTRUYAN!
|
Ecranizare.
|
Ultima șansă 8-|
"Do you want Mexico to be saved? Do you want Christ to be our king?" "No." |
|
![]() |
1986/Forever Charlotte/Charlotte pentru totdeauna
= film vazut complet-sa nu existe dubii-imaginea postata se regaseste la min.55,03 din film- filmul integral se poate vedea aici https://www.youtube.com/watch?v=Khbkoojx5oY -rog sa posteze cine are imagine/mersi |
Aha, rea de mica.
![]() Sper ca n-ai cautat iar dupa poza. |
Așa mă mâncau degetele să pun link către I don't wanna miss a thing după prima poză...dar m-am gândit la Twinsen, ochii mi s-au umezit de emoție, inima a început să îmi bată mai tare de dor, picioarele mi s-au înmuiat... și degetele la fel. Am rezistat suficient timp cât să vină Victor și să mă salveze de tentații. Sunt înconjurat de băieți de treabă...și nici măcar nu fumez :D
Sunt singurele poze pe care le am din filmul ăsta așa că trebuie să-l ghiciți din prima : |
Regizor danez. Hint.
|
Day of Wrath. Începe să fie amuzant.
|
Selfie stick. '50s.
![]() |
![]() ![]() |
En lektion i kärlek
|
Vacanță frumoasă vă doresc!
![]() |
1 Attachment(s)
|
Film din anul 2010
|
|
![]() |
|
Nup. Dar nu ne descurajăm.
Ah... câtă ciudă mi-e pe voi, fetelor... Nici idoli nu vreți să mai faceți... De-aș putea, v-aș lua pe toate într-o călătorie în țara idolilor - Japonia. Acolo există o întreagă industrie de idolism... Cluburi, autografe, inimioare, cadouri, discuții înfocate. Săracul Ș. Și a mai primit și Gopo-ul pentru "tânără speranță". E greu să câștige inimile românilor când există un Florin Piersic Sr, ca el să fie numit "FP Junior". Cât de trist. |
Fuse Un pas în urma serafimilor. Predau bastonul.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:54. |