![]() |
Momente penibile pe Arena Nationala. Trecand peste faptul ca joaca Rapid, mai joaca si prost si primeste penalty aiurea - mai aiurea de jdelioane de ori decat Costea2 cu Iasovul.
1-3 la pauza. =)) |
Lasa mai ca nici cu Rapid nu mi-e rusine. Nu au fost chiar jalnici...au avut ocazii! Oricum sansele de calificare erau egale cu zero...eu sper ca de ziua Romaniei sa ne faca Steaua si Vasluiul o surpriza!
|
Unul din comentatori in prima repriza: pacat ca Apoula n-are degete mai mici. =))
|
:)) ...comentarii a la Romania !
|
Originally Posted by Medicate:
|
Ma, o mai castigat si stelistii.
|
deci...
dupa primele 20 de minute am zis ca ne nenorocesc cainii, ca daca jucau pana la final asa... dracu ne lua, nu scapam fara 2-3 boabe, dar s-a vazut jocul lui dinamo... asta e dinamo, asta e spiritul dinamo! |
Hai ca s-a relansat campionatul !
Era trist sa castige Dinamo, nu doar datorita faptului ca este o echipa, sa nu fiu rautacios, maronie, ci si faptului c-ar fi fost un campionat cu o lupta-n 2, 3 echipe maxim. Rusescu mi-a placut inca din perioada Urziceni, cand tot cu suturile de la distanta se-ntelegea cel mai bine. Este tanar, are potential, Becali ar cam trebui sa se uite si-n propria curte. Are atacanti foarte buni, sa mai inceteze cu stupizeniile si sa aiba rabdare. O echipa nu se face peste noapte! Frate iiii...presupun ca esti foarte incantat de rezultat ! :) |
Medicate,
Eu am vazut meciul in fire, la bar, si ma jur, ca la golul cainilor , cam un sfert din bar a sarit in aer... am zis waleoooo iese cu scandal astazi... aveam telescopica pregatita, dar cand a egalat steaua, a bubuit tot baru, a fost o harmalaie de nu iti poti imagina... nu mai conta nimic.. nu mai zic la 2-1 , idem, si pana la 3-1 stateam si ma gandeam : sa vezi ca ne egaleaza nenorocitii in ultimele minute, dar cand am vazut golul lui costea am zis da!!!!! YEEEEEEEEEEEE logic ca scorul ma incanta, e cel mai frumos cadou de mos nicolae, si singurul de fapt :( , dar nu ai habar cat de mult ma bucur. putem sa terminam pe 14 , sa evitam retrogradarea dar sa ii batem si in retur! |
Incepe Oteluuuuuuuu!!!!!! >:)
Revin cu impresii despre Dinamo-Steaua altcandva. :P |
Eu ma uit la Man City - Bayern, englezii risca sa iasa din competitie daca nu castiga, insa depind si de rezultatul din celalalt meci al grupei, in care Napoli are o misiune aparent facila, tinand cont de faptul ca, asemenea alor nostri, cei de la Villareal au pierdut toate meciurile.
|
Originally Posted by omudindulap:
Si eu m-am uitat la City-Bayern pana acum si am vazut golul anulat pe motiv de fault la portar dar am schimbat putin la Basel-United ca devine interesant meciul din moment ce conduce Basel:D |
:)) Asta chiar ar fi o bomba, ca ambele echipe din Manchester sa iasa inca din faza grupelor :|
Oricum, eu cred ca se vor califica cei de la Utd, iar cei din City vor juca in EL. Si vor juca finala de la Bucuresti. Cu Steaua, evident. |
|
Originally Posted by Presedintele:
Pe Playstation:)) |
1-0 City, gol foarte frumos al lui Silva, sut din afara careului. A fost mai frumos al lui Rusescu. Daca nu se schimba lucrurile, schimb si eu meciul la pauza, vad ca-i in continuare 1-0 pt elvetieni.
Ah, Benfica - Otelul 1-0 :-O |
Se impute treaba pt United,a iesit Vidic accidentat si l-a inlocuit Calamity Evans. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Originally Posted by Presedintele:
Eu de cand ma uit la fotbal am avut boala pe Steaua,Barca,Real,United si acum City.:)) |
City e out, conduce Napoli cu 1-0. Ce tontogol era sa-si dea hapciupaliticul ala de la Basel :))
|
All times are GMT +2. The time now is 16:25. |