Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Presedintele 30 Nov 2011 21:50

Momente penibile pe Arena Nationala. Trecand peste faptul ca joaca Rapid, mai joaca si prost si primeste penalty aiurea - mai aiurea de jdelioane de ori decat Costea2 cu Iasovul.
1-3 la pauza. =))

Medicate 30 Nov 2011 22:06

Lasa mai ca nici cu Rapid nu mi-e rusine. Nu au fost chiar jalnici...au avut ocazii! Oricum sansele de calificare erau egale cu zero...eu sper ca de ziua Romaniei sa ne faca Steaua si Vasluiul o surpriza!

Presedintele 30 Nov 2011 22:14

Unul din comentatori in prima repriza: pacat ca Apoula n-are degete mai mici. =))

Medicate 30 Nov 2011 22:15

:)) ...comentarii a la Romania !

Presedintele 03 Dec 2011 05:53

Originally Posted by Medicate:

Lasa mai ca nici cu Rapid nu mi-e rusine. Nu au fost chiar jalnici...au avut ocazii! Oricum sansele de calificare erau egale cu zero...eu sper ca de ziua Romaniei sa ne faca Steaua si Vasluiul o surpriza!

Vaslui a facut ceva treaba, iar Steaua e musai sa-i bata pe ciprioti, cu speranta ca germanii nu se vor da batuti de jidani.

Pupaila 05 Dec 2011 21:27

Ma, o mai castigat si stelistii.

iiii 06 Dec 2011 09:22

deci...

dupa primele 20 de minute am zis ca ne nenorocesc cainii, ca daca jucau pana la final asa... dracu ne lua, nu scapam fara 2-3 boabe, dar s-a vazut jocul lui dinamo... asta e dinamo, asta e spiritul dinamo!

Medicate 06 Dec 2011 09:31

Hai ca s-a relansat campionatul !
Era trist sa castige Dinamo, nu doar datorita faptului ca este o echipa, sa nu fiu rautacios, maronie, ci si faptului c-ar fi fost un campionat cu o lupta-n 2, 3 echipe maxim.

Rusescu mi-a placut inca din perioada Urziceni, cand tot cu suturile de la distanta se-ntelegea cel mai bine. Este tanar, are potential, Becali ar cam trebui sa se uite si-n propria curte. Are atacanti foarte buni, sa mai inceteze cu stupizeniile si sa aiba rabdare. O echipa nu se face peste noapte!

Frate iiii...presupun ca esti foarte incantat de rezultat ! :)

iiii 06 Dec 2011 09:34

Medicate,
Eu am vazut meciul in fire, la bar, si ma jur, ca la golul cainilor , cam un sfert din bar a sarit in aer... am zis waleoooo iese cu scandal astazi... aveam telescopica pregatita, dar cand a egalat steaua, a bubuit tot baru, a fost o harmalaie de nu iti poti imagina... nu mai conta nimic.. nu mai zic la 2-1 , idem, si pana la 3-1 stateam si ma gandeam : sa vezi ca ne egaleaza nenorocitii in ultimele minute, dar cand am vazut golul lui costea am zis da!!!!! YEEEEEEEEEEEE

logic ca scorul ma incanta, e cel mai frumos cadou de mos nicolae, si singurul de fapt :( , dar nu ai habar cat de mult ma bucur. putem sa terminam pe 14 , sa evitam retrogradarea dar sa ii batem si in retur!

Presedintele 07 Dec 2011 20:44

Incepe Oteluuuuuuuu!!!!!! >:)

Revin cu impresii despre Dinamo-Steaua altcandva. :P

omudindulap 07 Dec 2011 21:00

Eu ma uit la Man City - Bayern, englezii risca sa iasa din competitie daca nu castiga, insa depind si de rezultatul din celalalt meci al grupei, in care Napoli are o misiune aparent facila, tinand cont de faptul ca, asemenea alor nostri, cei de la Villareal au pierdut toate meciurile.

Kriss_Kringle 07 Dec 2011 21:05

Originally Posted by omudindulap:

Eu ma uit la Man City - Bayern, englezii risca sa iasa din competitie daca nu castiga, insa depind si de rezultatul din celalalt meci al grupei, in care Napoli are o misiune aparent facila, tinand cont de faptul ca, asemenea alor nostri, cei de la Villareal au pierdut toate meciurile.

Si eu m-am uitat la City-Bayern pana acum si am vazut golul anulat pe motiv de fault la portar dar am schimbat putin la Basel-United ca devine interesant meciul din moment ce conduce Basel:D

omudindulap 07 Dec 2011 21:09

:)) Asta chiar ar fi o bomba, ca ambele echipe din Manchester sa iasa inca din faza grupelor :|
Oricum, eu cred ca se vor califica cei de la Utd, iar cei din City vor juca in EL. Si vor juca finala de la Bucuresti. Cu Steaua, evident.

Presedintele 07 Dec 2011 21:10

:)) Asta chiar ar fi o bomba, ca ambele echipe din Manchester sa iasa inca din faza grupelor :|
Oricum, eu cred ca se vor califica cei de la Utd, iar cei din City vor juca in EL. Si vor juca finala de la Bucuresti. Cu Steaua, evident.

Si va castiga Steaua.B-)

Kriss_Kringle 07 Dec 2011 21:25

Originally Posted by Presedintele:

Si va castiga Steaua.B-)

Pe Playstation:))

omudindulap 07 Dec 2011 21:25

1-0 City, gol foarte frumos al lui Silva, sut din afara careului. A fost mai frumos al lui Rusescu. Daca nu se schimba lucrurile, schimb si eu meciul la pauza, vad ca-i in continuare 1-0 pt elvetieni.
Ah, Benfica - Otelul 1-0 :-O

Kriss_Kringle 07 Dec 2011 21:30

1-0 City, gol foarte frumos al lui Silva, sut din afara careului. A fost mai frumos al lui Rusescu. Daca nu se schimba lucrurile, schimb si eu meciul la pauza, vad ca-i in continuare 1-0 pt elvetieni.
Ah, Benfica - Otelul 1-0 :-O

Se impute treaba pt United,a iesit Vidic accidentat si l-a inlocuit Calamity Evans.

Presedintele 07 Dec 2011 21:48

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Si va castiga Steaua.B-)

Pe Playstation:))

Pe Shitty ar merita sa-i bata si bolsevicii de la Rapid. N-am avut niciodata boala pe vreo echipa englezeasca asa cum am pe Shitty! Fuck'em! :D

Kriss_Kringle 07 Dec 2011 22:01

Pe Shitty ar merita sa-i bata si bolsevicii de la Rapid. N-am avut niciodata boala pe vreo echipa englezeasca asa cum am pe Shitty! Fuck'em! :D

Eu de cand ma uit la fotbal am avut boala pe Steaua,Barca,Real,United si acum City.:))

omudindulap 07 Dec 2011 22:12

City e out, conduce Napoli cu 1-0. Ce tontogol era sa-si dea hapciupaliticul ala de la Basel :))

All times are GMT +2. The time now is 16:25.