![]() |
Uliu pasarar de Bucuresti, mare amator de vrabii
![]() Am observat de la geam acest uliu in timp ce-si servea pranzul fara tacamuri, in public. Some birds have no manners 8-| |
![]() |
|
dupa c ca majrtatea pozelor sunt ca ceaiu le mai puneti si imense. deprimant. face-ti-le mai mici, dracu'.
|
Maestre, nu te mai tortura urmarind acest thread prea umil pentru talentele tale.
|
voluntary solitary confinement
![]() |
nimic special, doar dimineata de astazi :)
![]() |
O pensie la vremea ei face cat zece femei !!!!!!
![]() |
Adica te inmorminteaza doar cu talonul de pensie la purtator? M-a intristat de nu se poate afisul asta. Imi vine sa sun la numarul ala non-stop :(
|
Cred ca te inmormanteaza si fara talon daca platesti dar in caz ca n-are bani, vaduva o sa garanteze cu talonul ei de pensie.
|
Am o relatie sentimentala cu locul asta.E o biserica de pe Valea Lunga din Militari.Am locuit in Militari cand eram mic .Tin minte ca-i murise bebelusul unei femei de la noi din bloc si slujba s-a tinut in biserica aia.Ne-am tinut dupa masina cu saracul copilas mort si maica-sa a aruncat cu bani.Parca mi-am luat o eugenie din banutii culesi de pe jos.
|
Vaduva? :)) Tu nu stii ca o femeie traieste mai mult decit un barbat?
Bremen, cred am inteles ce zice anuntul, e trist ca pensionarilor li se pune in fata "uite, acum puteti sa si muriti, nu lasati datorii in urma". Nu stiu cum sa zic, sint lucruri la care nu se face reclama. Mai mult ca sigur firma respectiva primeste ceva compensatii de la guvern, nu face acte de caritate. Tristetea mea e ca ma pun in postura unui pensionar care citeste asa ceva. In loc sa vad reclame cum sa-i faca pe pensionari mai activi, sa socializeze, sa fie veseli, vad asa ceva. Oricum, tu, cu vaduva, mi-ai readus zimbetul pe buze. |
Pe la Tineretului .
![]() |
8:55 North of Bucharest
![]() |
Teatru...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Foarte frumoase poze! Primele doua imi amintesc de o super melodie chillout de prin anii '90: The Orb - Little Fluffy Clouds
|
![]() |
Brighton Beach (a trebuit sa le modific rezolutia :( )
![]() ![]() |
Nam / Rap / fara, voi pictati sau faceti poze ?
(compliment) |
Originally Posted by Chambord:
Chiar ca! Super poze! |
Multu :"> Mi-ar placea mie sa pot picta asa...
|
Saru'mana. :)
C, foarte frumoase pozele. Se vede ca-s din alta lume. |
E plin de wimwenderite pe cinemagia .
|
![]() |
Budapesta, mon amour...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Aia cu "sub pamant viata e mai luminoasa " mi-a amintit de mai '68 si al sau " sub pavele e plaja "
|
Chiar... :)
![]() |
Mai era aia cu "Priveste cerul.."
|
mai era una cu `Ne travaillez jamais` (no more) , si mai e una cu `Imagine yourself on a boat on a river ...`
|
|
![]() |
![]() |
Studenți în pauză...
![]() |
Rapture, in ce oras inveti? Unde ai fotografiat caprele? :) Cel putin in Canada, au ajuns sa tina capre si gaini la gradina zoologica, sa vada copiii cum arata. Nu stiu daca o sa gasesc poze, dar cel mai tare show la care am fost aici a fost cu sobolani :) care au aparut pe scena dupa ce s-au plimbat pe deasupra capetelor noastre pe sfori. Si nu erau soricei draguti, erau sobolani de 20 cm poate chiar mai mari.
|
Caprele sunt ale bunicilori, iar eu învăț în Cluj-Napoca. Așteptăm cu mare drag fotografiile, anemona! :)
|
![]() |
In urma cu doua saptamani in tramvaiul 21.
Situatia nu e creepy pentru ca femeia murise prin 1997 si traise mai bine de 75 ani .Cei doi soti probabil ca upgradau o cruce mai veche distrusa de intemperii sau furata de tigani ( Sa le tai mainile la nenorocitii astia care "pune mana de fura tot " ) . ![]() |
Originally Posted by bremen1980:
Probabil că ai fost încântat să găseşti un subiect de amuzament, un motiv să faci băşcălie pe seama necazului unor oameni amărâţi şi agramaţi, dar dacă ţie ţi-ar fi fost distrus un cavou de către ţigani prin tăierea părţii metalice cu aparatul de sudură, cum a păţit un vecin, sau dacă ţi-ar fi fost smulse inelele de inox ale plăcii cavoului cu ranga, cum am păţit eu, nu cred că ai mai fotografia şi ai mai posta la fel de amuzat la FotoMagia. |
Hai ca ai exagerat cu bascalia mea fata de acei oameni .A fost pur si simplu ceva inedit .Am mers cu ei cateva statii cu 133 , apoi cu 21 .Mi s-au parut niste oameni obisnuiti ,neapasati , neamarati .Drumul spre cimitir ar fi fost urmat probabil de o vizita prin Obor .Tocmai asta am vrut sa scot in evidenta -naturaletea acelor oameni .
Am presupus ca schimba o cruce ( data fiind distanta destul de mare fata de data decesului ) si discursul agramat putea sa le apartina lor sau nu .Departe de mine un dispret fata de "cei multi si prosti " mai ales ca provin din oameni obisnuiti , muncitori . Uite o alta imagine inedita care nu se mai preteaza la interpretari sarcastice . ![]() |
Ma uit intotdeauna fermecata la adolescentele care plutesc pe role.In desprinderea lor de pamant e o combinatie de gratie si libertate la care mi-e imposibil sa nu tanjesc :)
Asa ca – imaginea acestei mamici - care-si impingea carutul cu puiul zburand pe patine,m-a facut praf ! De obicei mamicile au kilograme in plus si-s cam obosite de suprasolicitari. Cand am oprit-o si am cerut permisiunea sa-i fac o poza,nu numai ca m-a lasat,dar mi-a spus ca are sentimentul ca va ajunge pe net(oare se citeau pe fata mea intentiile criminale?) Nu cred ca are nimic impotriva ca am plasat-o pe cel mai bun forum din Romania,imi specificase razand ca ar promova cu placere aceasta forma de miscare cu “apucaturile ei” .Nu va mai spun ca s-a oferit si sa-mi dea nitel rolele,pe loc, sa incerc senzatia. Am lasat-o pe alta data(din lipsa de pregatire psihica) si mi-am luat ramas bun de la ea cu o prevestire : “O sa fii o mama foarte cool !” :-* ![]() |
![]() |
Prima poza pe forum, primul post pe forum:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
”Animalul meu de companie” ... pentru o vara
![]() Melcul l-am gasit dupa o ploaie cand ma aflam in vacanta in Italia, anul trecut. L-am luat, negandindu-ma sa fac cu el ceva anume. Aveam salata proaspata si l-am asezat pe o frunza pe care a mancat-o cu placere. Vazand ca am cu ce sa-l hranesc, am decis sa il pastrez. I-am facut o casuta dintr-o cutie din plastic transparent si cu gauri in care i-am asezat frunze de salata proaspata, pe care i le schimbam in fiecare zi. Ca sa nu se plictiseasca, zilnic il scoteam la plimbare de cate 2-3 ori in ... chiuveta, dupa cum se poate vedea si in poza. |
All times are GMT +2. The time now is 19:51. |