![]() |
Pui imaginea din calculatorul tau pe imageshack si dupa ce se uploadeaza iei primul link si il pui aici intre [img]link-ul aici[/img].
|
![]() danke! |
Originally Posted by Once...:
Cu placere! Eventual data viitoare foloseste si acel resize pentru o poza putin mai mica, macar undeva la 640x460 ca dimensiune. |
voila
Question: Hinturile sunt musai tot poze? (daca se iveste ocazia) |
Nu. Pot fi orice fel de informatie. Te poti uita putin prin paginile trecute pentru idei de indicii.
|
Indiciu no. 1: E un musical si cel din imagine e protagonistul
|
indiciu no 2
![]() |
Nu e genul de film la care sa ma uit .. deci astept urmatorul film :)
|
Suspiria (1977)
|
|
Originally Posted by Lili1982:
GRESIT!!! Scoate te rog, poza de acolo. Era doar al doilea indiciu dat. Primul spunea ca e un musical (ceea ce Suspiria nu e) si ca cel din imagine e protagonist (si-n Suspiria nu joaca)! Indiciu 3: E un film american (ceea ce Suspiria nu e!) |
Originally Posted by Once...:
Ok, am gresit... gata cu lamentarile ! Poza nu o scot... au fost momente in acest joc cand s-a mers pe 2 poze... pana la ghicirea primului film ! Nu e asa o mare tragedie ! No ofence :P ... |
ca sa ramana doar una, a doua e din watchmen
once, inca un hint? :) |
He he he... ma gandeam eu ca nu ramane mult timp poza mea fara raspuns :) ! felicitari... ti-a placut filmul ??
|
Originally Posted by StefanDo:
Hint 3 ![]() @lili - nu ma lamentam, iti explicam greseala facuta; no offence se scrie cu doi de f |
@lili - nu ma lamentam, iti explicam greseala facuta; no offence se scrie cu doi de f
Din pacate m-am grabit sa raspund pentru ca trebuie sa plec ! Si nu e o greseala ca am pus o alta poza... greseala am facut cu filmul la care te-ai gandit tu si la care nu am fost destul de atenta cu detaliile... |
phantom of the paradise?
|
In fine!!!
|
![]() |
The Secret of the Grain (2007) in regia lui Abdel Kechiche !
|
corect :)
|
|
|
hint 2: "A life experience becomes a gift."
|
The ultimate gift (2006)
|
Corect ! Era si simplu de ghicit... cu un simplu search pe google, dupa ce am dat ca hint tagline-ul :) ! Pune poza... sau daca nu ai timp sau din alte motive nu e posibil te rog sa specifici ;) .
|
Scooby-Doo (2002) ??
|
La fel de bine...poate sa fie o imagine din Scooby Doo 2: Monsters Unleashed (2004)... nu pot sa-mi dau seama exact pentru ca nu le-am vazut :) .
|
Originally Posted by Lili1982:
Intr-adevar. Cred ca asta a si vrut, ca este cam evident ca este Scooby Doo. Totusi :-? nu mi-l amintesc pe Shaggy sa se fi costumat in rosu in vrun film Scooby Doo. :-/ Eu totusi merg pe cel din 2002. :P |
Scooby-Doo! The Mystery Begins (2009) :-/
|
|
Bridge to Terabithia?
|
Nu !
Hint 1 After life there is more. The end is just the beginning. |
What Dreams May Come (1998)
![]() |
M-am saturat sa repet mereu acelasi lucru... Chiar nu pricepe nimeni ?? Daca sunteti siguri de raspuns... dati drumul din nou la joc ! Daca nu.... specificati ca lasati pe altcineva ! ;)
|
Scuze, am incercat sa bag o poza, dar initial nu a mers. Si cum aveam putina treaba in momentul ala, am zis sa o las pt mai tarziu.
![]() |
Prison Break?
|
Nu, desi actiunea filmului se petrece tot intr-o inchisoare (hint!).
|
The Shawshank Redemption sau death race.................. singruele filme pe care le-am vazut intr-o inchisoare
|
Felon?
The Shawshank Redemption nu are cum să fie, închisoarea e prea modernă pentru anii 1940. |
The Last Castle?
N-am vazut foarte multe filme cu inchisoare. :"> E posibil sa ma insel. |
Nu, nu si nu :D
@adhpliz: are ceva in comun cu death race Hint: ![]() |
Mean Machine ?
|
Originally Posted by redmen:
|
Poa` sa puna altcineva poza.
|
Am eu una:
![]() |
Dar nu se vede clar cine e... Alta poza din filmul asta nu ai ??
|
Napoleon Dynamite?
|
Un hint... ceva ?
|
Joaca Udo Kier. Anii '70.
Nu am nimic mai clar. Din pacate, la calitatea asta am filmul. |
All times are GMT +2. The time now is 13:41. |