![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
mala, u know too well i :love: you, vank or no vank involved... ;) as for urma, kumm & stuff: yukk! :sick: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
cine a mai fost? alte pareri, nuante... una-doua contraziceri, sa aflam mai multe... oricum, thanks als... |
|
da, BeNnY, am citit dsp chinurile tale... sper ca te-ai refacut intre timp.
uite, doua receptari absolut diferite: pt unul (als) - incantare; pt altul (BeNnY) - tortura... |
Am dat linku ala ca sa continuam acolo.
|
|
Atrium Carceri - Cellblock & Seishinbyouin
al naibii de intunecat |
BLACK METAAAAAAAAL!!! UUUUURRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHH!!!! DHDDGHDHGDHGHDHGDHGDHGH!!!! ROAR!
|
david gilmour - on an island (2006) :love:
curtis mayfield - sweet exorcist (1974) si curtis (ceva gen bestof) django reinhardt & stephane grapelli - the hot club of france :love: |
Originally Posted by Nightwane:
nu maaaaaaaaaaaaa....incearca-i....e horror music :D |
d.j. shadow - midnight in a perfect world/stem
cinematic orchestra - flite pj harvey/tricky - broken homes (over and over) jelly roll morton dj food- dark aeco/dark blood/sunvibes/a nice blunt hooverphonic - vinegar salt john lee hooker groove armada zend avesta - the watcher |
michi-dub free romania
morcheeba antidote get salted vol1 the knife the golden age the subways markus schulz jaia |
c17h19no3 - 1692-2092
Swans - The Great Annihilator Cage - Movies For The Blind In Slaughter natives - Enter now the World Black tape for a blue Girl - Remnants of a deeper purity Velvet Acid Christ - Toxic coma&Fun with knives |
Originally Posted by Cinemania:
Ha, ce surpriza, credeam ca a murit ColdMeatIndustry. Dark ambient, da, bun Atrium Carceri. |
.been there, heared that. chiar excelent, as zice.
|
mogwai - ep+6 egzactly what i need right now
|
The Cinematic Underground - Annasthesia (albumul) (sublim).
Later edit.Daca are cineva, din intamplare(desi ma indoiesc), benzile desenate de la album, sa imi dea un mesaj privat, poate negociem ceva :D |
de cateva zile, alaturi de intregul bagaj depeche mode (mai e mult pana pe 23 iunie? ;) ) ,
o intrat in playlistul meu albumul Kid A al formatiei Radiohead. un amestec de rock alternativ cu progresiv si cu psihedelic. cu o voce pierduta undeva printre corzile chitarilor... cum de mi i-am refuzat pana acum? :? |
John Patitucci - Mistura Fina
e pur si simplu...pe gustul meu 8) |
Placebo-Meds....rupe bashna albumul asta.
|
Diplo - Florida
Funkstorung Bomb The Bass Blu Mar Ten - selectii |
boris kovac :love: :love: :love:
|
the dining rooms - tre (2003)
|
Dali's Dilemma - Manifesto For Futurism
|
nick cave & warren ellis -ost the proposition
bklackbeers-cu'ig |
Paul Gilbert:
--- Acoustic Samurai --- Alligator Farm Jimi Hendrix (...Experience; or whatever): --- Axis Bold As Love --- Electric Ladyland --- Are You Experienced? +Yardbirds, fara Clapton. Paganini: --- Concertul nr. 1 pentru vioara (+capricii si altele) |
Traci Lords - 1000 Fires :lol: :lol: :lol:
|
tom waits - black rider - obsesiv chiar black rider si flash pan huner
massive attack - live with me pj harvey/tricky - broken homes ( :love: ) chemical brothers - exit planet dust. mult. |
molvaer ER
|
bitstream dream
|
Muzica, asa, mai de sarbatori...
Stan Getz: --- Apasionado --- At the Opera House --- Blue Skies --- Sweet Rain Susan Tedeschi: --- Just Won't Burn (and then some) Dizzie Gillespie: --- vreo 6 albume/compilatii/antologii... foarte tare! Art Blakey: --- A Night at Birdland + ceva spicuiri de Bobby Blue Bland, John Coltrane, Duke Ellington si John Scofield. |
Joe Stump - Guitar Dominance
sau oricare din celelalte multe albume...un maiestru al hard-rock-ului progresiv :oops: |
ultimul tcm, in fapt soundtrack la numitul film: London
|
Philip Pickett & The Musicians of The Globe - "The Enchanted Island";
Gabriel Pierne - Ramuntcho Suites 1 & 2; John Alden Carpenter - "Adventures in a Perambulator"; Stevie Ray Vaughan - "Texas Flood"; Duke Ellington - "The Duke Steps Out". |
hehe... nu pot sa ma abtin sa nu remarc ca in timp ca MinRep asculta blues si jazz de la mama lui (a blues-ului) de-acasa, io ascult 'Tutti Frutti tequilla' (melodia aia tiganeasca mortala de pe soundtrack-ul lui Gadjo Dillo)...
|
chill the f.uck out! 8)
Bonobo - Animal Magic Quantic - the 5th Exotic ("time is the enemy" rulz) |
Duke Ellington - "Take the 'A' Train"
"Eyes Wide Shut" OST |
casiotone for the painfully alone
apples in stereo |
KoRn ... all day every f*ckin' day...
|
Originally Posted by Demona:
cam nasol atunci. |
Interpol - "Antics"
Bloc Party - "Silent Alarm" The Subways - "Young for Eternity" Groovy Baby! |
Richard Strauss - Josephslegende, op. 63.
The Who: --- The Who Sings My Generation; --- The Who Sell Out; --- Who's Next; +"Pinball Wizard" |
The Doors-
-Light my Fire; -The End; -Peace Frog. Pulp- -F.E.E.L.I.N.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E; -I Spy. + Mozart -> Requiem -> Dies Irae :love: . |
gg sinnerman pt pulp.
WHY? - Elephant Eyelash |
the dinning rooms - versioni particolari
(piese tdr remixate de cinematic orchestra, nicola conte, quantic soul orchestra, four tet...) london elektricity - billion dollar gravy (un dnb ok, adica nu e dur ;) ) |
Originally Posted by 4Hero:
|
hai sa zic quantic soul orchestra version :oops:
|
Originally Posted by 4Hero:
|
nu stiu cum sa-ti zic, dar e chiar quantic soul orchestra. stiu depr ce e vb, crede-ma. in nici un caz nu e vb de quantic... ;)
p.s: nici eu nu-s rautacios |
All times are GMT +2. The time now is 13:08. |