![]() |
AVIZ CELOR INTERESATI:IN CLUJ,PE 17 FEBRUARIE RESPECTIV 9 MARTIE,LA BIBLIOTECA UNIVERSITARA 'LUCIAN BLAGA'-CONGRESE-aproximativ-DESPRE MITURILE DIN STAPANUL INELELOR.
Doamne,ce bine ca stau in cluj. :D |
Gothmog e Balrog 100%. In plus Gothmog inseamna "Balrog" in Black Speach. Balrog e in Sindarina. Cat despre numele Nazgulilor...that's it raptor. :) You've done it again! :) Dar Melkor nu e totuna cu Balrogul. Balrogul a fost creat de Melkor, care a fost unul din cei 15 Ainur(i) care au creat fiintzele Pamantului-de-Mijloc. Dar Melkor era singurul care detzinea toate puterile lui Elbereth. Fiecare Ainu avea puterea din partea mintzii din care au fost creatzi. Daca Yavanna, de exemplu, era "datatoarea de fructe"(asta inseamana shi numele ei) - asta era pentru ca la aia s-a gandit Elbereth cand a creat-o!!! Dar Melkor le avea pe toate...de la fruncte pana la faurit Inele magice, ca doar de acolo a invatzat Sauron "meseria"!!! A devenit doar cel mai temut slujitor al lui Melkor...
|
De acest roman stiati?
http://www.editurarao.ro/editie.asp?id=1056 |
trebuie facut ceva cu paginile astea care 'nu se vad' din prima....Imi vine sa urlu de fiecare data cand se intampla asa ceva.
|
Originally Posted by emanuel:
Roverandom?Nu am citit inca... e mai mult pentru copii,dar merita...ca orice carte scrisa de Tolkien...Demona,poate incerci si tu...?stii,nu mai traduce irinutza... :D Emanuel,veni ca nu prea merge linkul...incercatzi aici: http://www.raobooks.com/editie.asp?id=1056 |
Originally Posted by raptor:
Clar ca nu mai traduce. Doar i-am facut eu autopsia zilele trecute! Hehe! ;) |
Originally Posted by Demona:
Check this out ... ceva este tare putred aicea ... io la film am observat ceva ... la sfarshitul filmului la credits apare numele de GOTHMOG ... deci sa ne ashteptam la ceva in EE ? :D |
Tot ce e posibil! Eu acum am venit de la film shi am vazut un trol cum a dat cu un Gondorian de pamant cumdau eu cu mingea lu` Missy!!! ;)
|
in viata mea nu m-am plimbat dupa un topic atat de mult...
|
Originally Posted by Undomiel:
potzi sa apeshi direct pe pagina 17 in caz k te-ai plimbat prea mult la PROPRIU ... dk nu inseamna k am intzeles io greshit shi doar ai citit ce mai e pe aicea .... |
Acum cateva minute m-am intors de la "Lord of the Rings". Shi la ieshirea din cinematograf aud 3 fete discutand aprins depre film shi una dintre ele exclama: "Dar Gollum ala era oribil!" Celalalte o aproba shi alta le aduce aminte de acel "close up" al lui Gollum mancand peshte, scena "gross"!!!
So, vine intrebarea...Care scena din LOTR vi s-a parut "really gross"?! Mie personal faza aia mi s-a parut gross, dar eu n-am treaba cu din astea... :lol: |
bleax!mie mi s-a parut gross faza cu cadavrele din Mlastinile Mortilor!
|
yuck!numai Demona putea sa deschide un asemenea subiect.oricum mi s-a parut gross faza cand erau facuti sau cum erau,Orcii in Isengard.totally gross!!!
|
urasc paianjenii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cred ca faza cea mai nasoala a fost cand Frodo se prindea in panza ei lipicioasa.cum zic fetele astea...totally gross!!!
P.S.nu o pot intelege pe Demona cand se joaca cu paianjenii si scorpionii si serpii... :o no offence demon! |
Dintre toate secventele care imi vin acum in minte,cea cu Orcii lu`Saruman mi se pare mai..."apetisanta"... :D sau daca tineti minte faza din Lotr 3 cand dusmanii arunca peste zidurile Minas Tirith-ului capetele celor cazuti in batalie...insa nu arata prea mult.
|
Originally Posted by irinna:
Lume noua ... Lume noua! :wink: faza cu capatzanile peste zid a fost super gross shi super funny : "Release the prizioners! ...Catapults! " :lol: Totushi este o fza in The Two Towers knd un goblin scoate un uruk-hai de la "producere" ... shi este acoperit de o membrana maronie pe care o taie cu cutzitul shi iese la iveala un uruk-hai cu maxilaru' stramb shi nashpa' ... that wa pretty gross! dar nu cat sa intorc capul sa zic : "EEEEEEWWW!" faza cu Gollum care a fost facuta pe calculator a fost ncredibila shi am ramas MASCA knd am vazut-o .... :o |
Rama de la inceputul ROTK.Ma intreb daca protectia animalelor a avut vreo parere?... :D
Nu,de fapt scena mancarii pestelui e nitzel scarboasa.In rest nu cred ca au fost prea multe chestii de genul asta in filme...DAR ATI VAZUT CA HANDICAPATU DE JACKSON A UITAT CEVA ESENTZIAL?Demona,Gandalf,restul....nu ati remarcat nimic...ehem...deosebit la cer,in timpul luptei de pe campiile pelennor....CEVA LIPSA ADICA!!!!!! |
ce mah ? Chiar nu-mi dau seama akuma ? Sa fie oare Eomer kre plange dupa Theoden ? k aia o gasim in EE ... deci care e zi ... |
Pe cer gaandalfe,pe cer...o lipsa maaaaaaaaaaaaaaare.....ia punetzi voi manutzle pe carti si cititi un pic care era treaba....
|
pai ce fac mah ... ma apuc sa citesc cartzile de la coada la cap ... elucideaza-ne pe noi k pana intra Demona sa ne raspunda ... mai trece ceva vreme so ... hai BAGA! |
Pai atunci sa va impartasesc...ca nu e negura aia cat China care izvora din Mordor si acoperise juma din pamantul de mijloc.Hobitzii zic ceva de intunecare...dar apoi fleoshk!Esential,watson...esential...PAi mumakilii aia luptau in soare-deci unde 'sicii mei e intunericul?
|
Tre sa se termine odata stresiunea asta sa ma apuc shi io de Silarillion shi pe urma nu shtiu cum sa procedz ... sa citesc hobbit-ul sau sa ashtept sa iasa filmul ? ramana de vazuut ... akuma ma apuc de elfa .... 8) |
Dar sa va vad la frazele preferate din film!!!
La mine: Aragorn: "I see in your eyes the same fear that would take the heart of me! A day may come, when the courage of men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship! BUT IT IS NOT THIS DAY! THIS DAY WE FIGHT! - Aragorn, Return Of The King" Gandalf: "The board is set, the pieces are moving!" sau "In fact, it's better if you don't speak at all!" :lol: Elrond: "Became who you were born to be!" Eowyn: "I am NO MAN!" Sam: "I can't carry it for you, but I can carry you!" Gimil: "That still counts as one!!" sau "Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?" "I WILL BREAK HIM..." -The Witch king of Angmar - Un motiv pt care sa asteptam Extendedul la ROTK? Daaaaaa... rasp in cor! :lol: Frodo: "I am naked in the dark, and there is no veil between me..... and the wheel of fire!!!" Merry: "we've got the white wizard and that's gotta count for something" Mai sunt multe, dar.... Mie lene sa mai scriu! Completati-ma voi... Si mai era si discursul lui Tehedon, dar sincer mie lene sa-l scriu si nici nu e in nici un trailer asa ca mai bine il scrieti voi! :lol: :P |
Originally Posted by TLD:
Bey TLD ma sperii! Ce pot sa remarc decat k filmul asta chiar a inceput sa-tzi placa shi vad k destul de mul ... ROCK ON! Kepp it flowin'! hai sa mai ba io unu ke nu l-ai scris shi kre este super tare: "Rise riders of Theoden! Spears shall be shaken, shields shall be splintered. A sword-day, a red day, and the sun rises. Ride now. Ride now. Ride for ruin and the worlds ending.DEAAAAATH! DEAAAAATH! DEAAAAATH! FORTH EORLINGAS!" mie mi s-a zbarlit parul intr-un hal fara de hal aicea... sau : "From the ashes, a fire will be woken. A light from the darkness shall spring. Renewed shall be blade that was broken. The crownless again shall be king." - Arwen Undomiel Demona a mers la film in fiekre zi de cand s-a lansat la Arad ... iar e bazata de bazata fata :lol: 8) |
The Lord Of The Rings is a GLOBE WINNER, a GOLDEN GLOBE that is :
ROTK has won it's first Golden Globe! (highlight to read!) Howard Shore has won for Best Original Score! Howard was there to receive the award and thanked the Hollywood Foreign Press, he said it was a great honor for him to work on this film. ROTK Has won another Golden Globe! (Highlight to read!) Best Original Song! Fran Walsh and Howard Shore both accepted this award! Howard had to run back from behind the stage (after just winning the best Score). Fran Walsh dedicated this award to Kiwi-filmmaker Cameron Duncan, who passed away before ROTK was completed. ROTK has won it's third Golden Globe! (highlight to read!) Peter Jackson has just won the Best Director Award! He stood up and gave Fran Walsh a loving kiss on the lips, hug Producer Bob Shaye, he also thanked the Hollywood Forein Press, he thanked Bob Shaye and Michael Lynne, as well as Mark Ordesky. He said he felt supported all the way by New Line. He also thanked all the cast and crew, and he said he loved every single day he worked on the set. ROTK has won it's fourth and last award it was nominated for! (highlight to read) ROTK has won Best Dramatic Picture!! Accepting the award was Peter Jackson, along with Bob Shaye, Michael Lynne, Fran Walsh, Elijah Wood, Cate Blanchett and others. The stage was full and many people were cheering! Philippa Boyens, Dominic Monaghan, John Rhys-Davies was also spotted on stage. Peter Jackson thanked Tolkien and Saul Zaentz. It was a quick speech due to the time limits of the show...but CONGRATS PJ ET ALL!!!! Chiar nu mai dau nici 2 bani pe aia de la OSCARS - they could just suck my mother f@cking deeek! |
The man himself , i mean the belly himself :
http://img-nex.theonering.net/images...book/11848.jpg more pictures ... here: http://www.theonering.net/scrapbook/group/1293/ |
Da mah.Vezi Gaandalfe,k ma mai si inshel...Viatza nu e o tarfa grasa...ci chiar un subtzirica,si destul de placuta la gust... :D :D :D Eh,asta se incadreaza in tiparul unei saptamani reusite...Frumos.Dak nu-mi pic examenele o sa fie chiar super-frumos. :D :D
Btw,pachetzelu' e pe drum...ajunje in Constantza pana la sfarsitul saptamanii... :D :D |
Mi-e ca akuma o sa ashteptam StarWars Episode 3 ... pentru ca din ate am citit pana akuma deja m-au luat furnicaturile ca la toate ele 3 partzi LorD Of The RingS ... :D
|
Perfect- de abea ashtept sa vad cum se aude OST-ul ... La faza cu iegzamenele : You and Me both my dear friend, dk scap de iegzamene sunt super tare... Zi buna am avut io' Sambata : am scris totu' la examen, am facut rost de melodiile de la ROTK, am citit shi m-am apucat de Sindarina, apoi am primit varianta DVD-RIp la Underworld care a fost SUPER ADEVARAT. k totu nu mergea deja super bine... mi-au venit nishte bani - 700.000 pe care i-am spart la pizza cu prietenii shi seara in club tot cu ei unde am baut shi am dansat shi m-am super simtzit BIIIIIINE! Now that was a HELL OF A DAY! P.S. - raptor - fa shi tu un cont la yahoo Messenger sa vb shi noi mai mult de atata shi mai des... |
Originally Posted by Gaandalf:
Ti-am zis ca mi-a placut chiar mai mult decat revolutions-ul si asta nu e putin in cazul meu! ;) Super film! ;)
O fana adevarata a filmului! Tot asa fanaticilor! ;) P.S: Nice avatar Gandalf! Si cu semnatura ti-o desluisesc eu ca pusei maian pe cd-ul ala cu harti, carti si o gramada de alfabete! Deabia astept! |
ce cd mah ? K ma sperii knd aflu ca tu ai ceva ce nu asha avea... hai fa-ma tu curios... k shtii k nu mai scapi de mine... :lol: |
Cd cu toate cartile, cu harti, dictionare, alte carti ale lui Tokien, poe, wallpapers-uri chestii dastea marunte! Plus primele 2 soundtrackuri ca eu nu le aveam! ;) |
Raspunde-mi afirmativ la ceea ce urmeaza sa-tzi spun io' akuma : Shtii k vreau shi io' ceea ce ai tu pah sidiu' ala cu LOTR nu ? :lol: |
"From the ashes, a fire will be woken. A light from the darkness shall spring. Renewed shall be blade that was broken. The crownless again shall be king."
Chestia asta le-am recitat-o colegelor de la lucru una-n-truna, pana s-au saturat de mine shi m-au facut nebuna de legat. Shi atunci le-am cantat cantecul lui Pippin! :lol: Sper ca va putetzi imagina ce ushor e sa lucrezi langa mine! 8) |
Io ash lucra in conditziile astea toata ziua.... da' nu am io' noroc dintr-asta - sa nimeresc cu o "bazata" k tine... :wink: |
Duuuuuuuuh! Itzi dai seama ca scandal a fost cand la premiera s-au gasit 3 fraiere sa comenteze in timpul filmului. :x Freak_on_a_Leash a facut cu nervii. Era sa le bata! Apoi a 2-a zi, iar s-a gasit cineva sa comenteze,dar s-au potolit cand restul salii a inceput sa arunce cu popcorn, cornuri, etc, etc, alte chestii dupa ei. In ziua numaru 3, parca Aradu` s-a deshteptat! Aplauze la film, plansete, se radea numai cand era cazul (scenele cu Gimli sau Hobbitzii), ca eu cu Akasha am ramas mute! Ziceam ca suntem intr-o lume paralela. Ziua numaru` 4: Linishte totala...totzi ochi shi urechi. Doar un fraier care statea pe randul din spatele meu, s-a gasit sa spuna ca Elijah Wood a jucat in "Harry Potter". His mistake! 8) Ziua numaru` 5...cred ca nu merg azi la lucru, sa vad filmul...ziua numaru` 6...cred la fel...ziua numaru` 7...la fel...Viitorul: Ashtept sa vad filmul shi la alte cinematografe din Arad... *System waitin`...* Asta e mai rau decat dependetza de morfina...Geeeeeeeeeeezus! I need moreeeeeeeeeeeee! Daca atzi vazut "Queen of the Damned", dupa ce a fost transformat Lestat in vampir, se uita la Marius shi ii zice: "More!" ...well....MOREEEEEEEEEEEEE!!! |
maybe failin'.... :o |
Originally Posted by blitz43:
Nah nici chiar asha. Ca doar nu e Aradu` satu`-lu`-Papura-Voda!!! o sa fie sigur la Mureshu` shi la Arta! :lol: |
Eshti bajeta de bajeta... shi asta inseamna sa fii cu adevarat FAN LordOf The Rings... Multzi m-ar critica dk asha fi scris io' chestiile astea dar tu : 1 - eshti fata 2 - eshti Demona ... shi nimeni nu se ia in gura u tine pe aicea... Ahs am fost shi io' la film numai k akuma in stresiune cu iegzamenele astea - We keepin' it LOW 4 a while dupa kre vom renashte precum Phoenix din propria-i cenusha shi totul va fi asha cum trebuie ... Oricum ne vedem in febr. la Bucuresti ... :lol: |
Heh! Thx dude! Deci sa va disper shi cu "Pippin's Song": "Home is behind, the world ahead. And there are many paths to tread. Thru shadow to the edge of night. Until the stars are all alight. Mist and shadows, Cloud and shade. Hope shall fail All shall fade." |
Lay down
Your sweet and weary head The night is falling You have come to journey's end Sleep now And dream of the ones who came before They are calling From across the distant shore Frodo! it is time! Este dementziala strofa asta... :cry: :cry: :cry: |
Deci faza cu "eshti fata" nu se pune...se pune..."Eshti Demona"!!! Duh! Am demonstrat ca sunt freakin` maniac. Oricum poa` sa zica cine ce o vrea...shtii doar ca eu pe LOTR-ul meu o tzin! De acuma-n-truna-bucata-veshnicie. Daca cineva n-a intzeles inca...asta este deja pentru mine o religie! :D If there is a God, he should be real gelous!Damn me! ;) [b] Ora 13:15 minute. Ziua 27.01.2004...666 posturi...What now?! :roll: |
Io' cred k se pune... cel putzin am observat asta ... mai putzin in cazul lui MARX - ala e in stae sa se contrazica shi cu DUMNEZEU! :lol: |
Oh..what the Hell! I'll stay! Doar pentru cei ce ma urasc! ;) O dam pe maneleeeeeeeee! "Sa moara dushamanii mei!" ;) LOTR Haters, beware!!!
I stay!...cat despre marx...let him try! inca nu m-a cunoscut pe mine! hehe! 8) |
Demona ia explica-mi shi mie asta: (am gasit pe IMDB.com - sursa sigura) Witch King:Send forth all legions. Do not stop the attack until the city is taken. Slay them all. Gothmog: What of the wizard? Witch King: I will break him. + Gothmog: The Age of Men is over. The Time of the Orc has come. ???????????? Please explain ... Apparently Gothmog "bubble boy" is the general in the movie ... "Forth ranks you maggets!" |
Bug PeeJay, ca lupta Saruman - Gandalf. PeeJay i-a dat un nume la generalul ala. Dar mi se pare ca-l chema de fapt Grishnag or somethin`. Trust me "Gothmog" inseamana Balrog in Black Speach! Enciclopedia Arda e sursa mai sigura! Daca e sa aleg intre Tolkien shi PeeJay...I choose Tolkien!!! |
lupta din 1a parte sau a 3 a? k in a 3 a o sa o vedem in Extended Edition ... De abea ashtept sa vad cum i-o da gandalf lu saruman shi ii mai rupe shi toiagu in 2... :evil: De remarcat oameni BUNI shi RAI k Demona a trecut de 666 de posturi shi continua ... :D |
Mda...dar vezi tu,Demona k de fapt baremul nu e 999 ci 9999-dupa nishte studii recente :D Deci mai stai...right?
Nu ma facetzi sa va injur k va injur-punetzi-va creierashele voastre micutze si dragutze la contributie,alegeti o data de reuniune si transmiteti-mi-o ca sa fak rost de bani de transport.Da?Am fost destul de clar?Sau,dak nu se mai tzine,esplicatzi-mi scurt pe doi k sa pricep.M'kay?Beeene....... |
Raptor... pe 26 sa fii in Bucuresti k ne intalnim mai multzi - DECI DE DATA ASTA ESTE SIGUR 100%. Shi fah cumva sa vii shi tu da? Chiar vreau sa mai shtiu "bazatzi" la LOTR :lol: :lol: :lol: |
Stii ca te astept la bucuresti! Asta vien si ca un santaj ca sa fii prezent! ;) :lol: Poate sa-ti faca emanuel un sneak preview la hartile pe care i le-am trimis! :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |