![]() |
Am zis deja ca Woland e cea mai mare dezamagire.Dar in rest sunt rezonabil alese personajele.Daca tin minte bine chiar din primul episod apar Pilat si Ha Nozri,nu ti s-a parut ca sunt exact ca in carte?(bine,poate Pilat e un pic prea batran).Iar Koroviev e de-a dreptul incantator,il prind toate metamorfozele prin care trece(neingrijitul "dirijor de cor",impecabila gazda a "balului satanei" si sumbrul cavaler violet).Si ca tot am mentionat Balul Satanei-merita sa vizionezi serialul macar pentru modul in care acesta este pus in scena.Acum,e normal ca valoarea filmului sa nu se ridice la inaltimea valorii romanului,pentru ca standardele sunt prea ridicate,dar altfel chiar nu imi dau seama ce ti-ai putea dori mai mult de la o ecranizare.
|
Originally Posted by White1:
am urmarit doar inceputul si pare promitator. caut subtitluri inca. |
Sweatshop
|
Goodfellas, trilogia The Godfather, Seven pounds, Pearl Harbour
|
Categoria "obligatoriu de vazut"
Good Will Hunting(1997) un film ce nu trebuie ratat.
|
Priest and Fast & Furious 5 :-* :-* :-* :-*
|
Originally Posted by Sorin87:
|
Jeder für sich und Gott gegen alle - Werner Herzog (1974)
|
Arizona Dream (1993) de Emir Kusturica.
|
The Godfather
The Godfather: Part II Gladiator Pulp Fiction Le fabuleux destin d'Amelie Poulain Der Leben der Anderen Arizona Dream Amadeus One Flew Over the Cuckoo's Nest Leon A Clockwork Orange Trainspotting Schindler's List Raging Bull The Matrix Inception |
trilogia Lorg of The Rings
Gladiator Schindler's List Jurassic Park Arn seria Rocky miniseria The Pacific |
Never back down,stomp the yard
|
Filme de nota 10
Aici as dori ca fiecare sa spuna filmele care crede el/ea ca merita nota 10 .
Incep eu : Terminator 2: Judgment Day (1991) Predator (1987) I, Robot (2004) Kung Fu Panda (2008) X-Men Origins: Wolverine (2009) Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) Fast & Furious 5 (2011) Din ce am vazut pana acuma acestea sunt filmele mele preferate . |
Sunt o gramada de topice de genul. Iar filmele care le-ai enumerat tu nu prea cred eu ca merita 10.
|
predator e 10 curat, fara greseala.
terminator 2 e sus acolo, 9.5. restul sunt de nota 3. |
Titlurile care imi vin acum in cap sunt:
-Black Swan -127 hours -The rite -The DaVinci Code & Angels and demons (capodopere in adevaratul sens al cuvantului) -A walk to remember -nu de nota 10 dar in clasamentul comediilor merita titlul de capodopera: The hangover (partea a 2-a nu amvazut-o inca)=)) |
Sa nu uit Slumdog milionaire....great movie
|
Originally Posted by NmpN:
Asteptam si Simbolul pierdut......dupa carte cred ca filmul se va ridica la nivelul primelor doua. |
A walk to remember este obligatoriu de vazut.
Copil fiind este necesar sa vezi Harry Potter. Pentru a primii cateva lectii morale sunt filme ca "127 hours", "Black swan", etc. |
All times are GMT +2. The time now is 12:29. |